Ay 5 günde o kadar oynamışsı gayet güzel. 2 günde daha fazla aldığımı bilirim ben.valla ben sadece 2 hafta başladığım kiloma nasıl döndüm onu anlamadım pazartesi 75.5 tu 5 günde 1.5 kilo nasıl oynar tartı bilemedim?
Gerçekten akşama kadar güzelmiş canım.Eveeeettt herkese hayırlı akşamlar gelelim bana saçma sapan günüme
Sabah kahvaltı
Şekersiz çay eşliğinde
Menemen azcık yağlı yumurtasız
1,5 dilim light tost ekmeği
İki çatal çokokrem çok çok az
Ara:şekersiz dut pestili
10 tane çiğ badem
Birazcık nar
Öğlen 100 gr sebzeli bulgur pilavı
2 kepçe ekşili sulu köfte
Şimdiiiiii buraya kadar herşey çok güzel
Akşam 1,5 süt dilimi
5-6 tane cips
Kağıt helva arasına sade dondurma
Kalori:1124
Su 1,5 lt
Yeşil çay 1 kupa
4.000 den biraz fazla adım
Jillian 1.level 6. Günüm bitti
Kitap:Simyacının sırrı (sayenizde iki kitap bitirdim) yeni başladım.
Yukarda ip okuyunca ip atladın sandımdı sonra algıladımHayırlı aksamlar arkadaşlar
Sabah sadece iki yumurtalı Sucuklu omlet yemistim . yani sabah ve öğlen birlesmisti . ara öğün de bir ip ince dilim çikolatalı pasta yedim .
Nescafe içtim toplam 3 fincan
Aksam yemegi yemedim . Mısır patlattim küçük bir kase yedim .şu ana kadar bir şey yemeyi dusunmuyordum fakat canım nasıl tahin pekmez istedi anlatamam
Yarın sabah arkadaslarla dışarda kahvaltı edeceğiz . kendimi kasmayacagim .akşam yemeğini çok hafif tutacagim . Çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı ve ben 2 haftadır simit yemiyorum çok özledim .
BU gün spor yapamadım .pazartesi jillian başlayacağım .sizi seviyorum iyi geceler diliyorum .Allah a emanet olun canlar
Ne bıkmasıııı oyun yeni başlıyorAhahhahahaha çünkü bıktık bıktıkkkkkkkk
ya moral oldunuz hepiniz ben bu hafta 75 in altını görmek istiyordum ay sonuna görsem bariAy 5 günde o kadar oynamışsı gayet güzel. 2 günde daha fazla aldığımı bilirim ben.
Çok şükür canım iyi bugünayy kıyamam yaa cok gecmiş olsun size de canım benım...iyi oldu di mi?
gayet iyisin canım keyfini çıkar oraların :)
hoşgeldin canım tanışmamıştık sanırım, menun gayet güzel :)
Yaptın mı sporHiç uykum yok yaw o kadar tatlı şeyler enerji yaptı heralde
Dün gecede uyumadım oysaki
Kalkıp spor mu yapsam
Yok artık
Yaptın mı spor
Waaaaewww çok güzel geçmiş günün17.02.2018
Sabah: Bol peynir, sucuk, zeytin, maydanoz, 1 dilim ekmek, çay
Ara: Az çiğ kuruyemiş, limonlu çay
Öğle: SEK probiyotik, 3 hurma
Akşam: Yoğurtlu patates salatası, tavuk
Spor: 9000 adım
Hangi programı kullanıyorsun canım . Ben bi program indirdim adım falan sayıyor ama egsersisi düşmüyorResmen bu kadarcık yemişim canım bişey istemiyor
10.481 adım atmışım
Jillian 1.level 5. Günüm bide
Benimki tlfla bağlantılı adım sayıyor egzersiz ekleyebiliyorsun yaktığın kaloriyi düşüyor.Hangi programı kullanıyorsun canım . Ben bi program indirdim adım falan sayıyor ama egsersisi düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?