• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tekrar merhaba kızlar,
Sabah Cumartesi ile aynı çıktı kilom olsun almadım deyip züğürt tesellisi yapayım kendime.
Sabah
2 bardak su
1 tam buğday unu ile yapılmış krep (Kahvaltı tabağı genişliğinde baya küçük yani)
1 kk süzme peynir
bir kaç yeşil zeytin.
1 tam ceviz
Sonra haftasonu temizlik yapamadığım ve kızım ile eşim evin altını üstüne getirdiği ve haftada bir gelen abla bu hafta olmadığı için temizlik ve ev toparlama (Ev dubleks 5+1 yani düşünün ne kadar uzun sürdüğünü)
1 fincan yeşil çay
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası

Akşama dün ıspanak yemeği yapmıştım ev ahalisi dokunmamış bile ben onu yerim yoğurtla artık.
Bir de öğrencilerimi sinemaya götüreceğim orada mısır yerim sanırım..

Şimdi yürüyüşe çıkacağım ama çok rüzgar var bakalım ne kadar sürecek.

Kitap: Akademik bir kitap okuyorum bugün DSM-5 diye psikologlar, çocuk gelişimciler bilir içeriğini..

Sevgiler

Kızlarrrr merhaba gelebildim çok şükür :) bu hafta daha rahatım inş aktif olmaya çalışıcam bende +700üm menülerime genel olarak dikkat ettim ama dün hem geç yedik hem regl oldum hemde turşuyu fazla kaçırdım hepsinin toplamı gibi bişey oldu :) neyse artık önüme bakarım bende :) sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor
Hoşgeldin canımmm
Bizi ihmal etme:KK200:
Bu hafta güzel geçer cumaya güzel sonuçlar görürüz umarım

Tekrar merhaba kızlar,
Sabah Cumartesi ile aynı çıktı kilom olsun almadım deyip züğürt tesellisi yapayım kendime.
Sabah
2 bardak su
1 tam buğday unu ile yapılmış krep (Kahvaltı tabağı genişliğinde baya küçük yani)
1 kk süzme peynir
bir kaç yeşil zeytin.
1 tam ceviz
Sonra haftasonu temizlik yapamadığım ve kızım ile eşim evin altını üstüne getirdiği ve haftada bir gelen abla bu hafta olmadığı için temizlik ve ev toparlama (Ev dubleks 5+1 yani düşünün ne kadar uzun sürdüğünü)
1 fincan yeşil çay

Akşama dün ıspanak yemeği yapmıştım ev ahalisi dokunmamış bile ben onu yerim yoğurtla artık.

Kitap: Akademik bir kitap okuyorum bugün DSM-5 diye psikologlar, çocuk gelişimciler bilir içeriğini..

Sevgiler
Hareketine göre yemende çok ayarında kilo verirsin inş bazen öyle tıkanıyor işte.
Dublex hiç sorma benimde öyle 4+1 bide 3 çocuk
Bazen merdivenden mutfağa kadar oyuncak oluyor çıldırtıyorlar beni :KK53:
Aman dikkat et yürüyüş derken hasta etme kendini
Hadi kolay gelsin.

Hareketine göre yemende çok ayarında kilo verirsin inş bazen öyle tıkanıyor işte.
Dublex hiç sorma benimde öyle 4+1 bide 3 çocuk
Bazen merdivenden mutfağa kadar oyuncak oluyor çıldırtıyorlar beni :KK53:
Aman dikkat et yürüyüş derken hasta etme kendini
Hadi kolay gelsin.

Valla temizliğin yarısı oyuncak toplamakla geçiyor eğil kalk eğil kalk..
Kızım engelli benim mecburen ben topluyorum herşeyi.

Teşekkürler tekrar

Tekrar merhaba kızlar,
Sabah
2 bardak su
1 kk süzme peynir
bir kaç yeşil zeytin.
1 tam ceviz
1 fincan yeşil çay

Sevgiler
Menün çok güzel canım spor da öyle :) afiyet olsun

Hoşgeldin canımmm
Bizi ihmal etme:KK200:
Bu hafta güzel geçer cumaya güzel sonuçlar görürüz umarım
Hoşbulduk kuzum :) ay inş güzel olur sonuçlarımız sende durumlar nasıl? İyi gidiyor mu?

Tekrar Merhaba arkadaşlar ,
Saat 17.09 şu ana kadar 2.5 lt su içtim içmeye devam .
Sabah
Çeyrek elma süt nesfit karışımı bir kase
Öğlen
1 kase mercimek çorbası 2 kaşık yoğurt
Aksam ( daha yemedim )30 dk sonra yiyeceğim
Izgara kanat ve pirinç pilavı
SPOR 500 yarısı ip atlama yarısı adım sayma
30 dk egzersiz ( cemberle iç bacak 50
30 mekik 50 kol ağırlık 30 sguat 30 bacak ve başka hareketler vs vs )
Aksam da spor yapacağım .
Ara öğün Nescafe
Sevgiler hepinize

19.02.2018
Aç karna 1 kupa sıcak su içine 5 damla limon yarım çay kaşığı bal
sabah 7:00
1 yumurta , 1 kupa yeşil çay
ara 10:00
50 gr peynir
öğle 13:00
2 kadın budu köfte
1 porsiyon yoğurtlu semiz otu
akşam 17:00
2 kadın budu köfte
150 ml yoğurt
ilerleyen saatlerde acıkırsam birde 1 su bardağı süt içeceğim sadece
Su : 3 litre içtim , yatana kadar 4 olur.
Kitap:Sofinin dünyası
sabah 1 saat leslie
3 gün dukan diyeti yapmayı planlıyorum. Bu ara kilo vermem azaldı. Şaşırtmak amaçlı.
Toplam kalori 1091

Tekrar Merhaba arkadaşlar ,
Saat 17.09 şu ana kadar 2.5 lt su içtim içmeye devam .
Sabah
Çeyrek elma süt nesfit karışımı bir kase
Öğlen
1 kase mercimek çorbası 2 kaşık yoğurt
Aksam ( daha yemedim )30 dk sonra yiyeceğim
Izgara kanat ve pirinç pilavı
SPOR 500 yarısı ip atlama yarısı adım sayma
30 dk egzersiz ( cemberle iç bacak 50
30 mekik 50 kol ağırlık 30 sguat 30 bacak ve başka hareketler vs vs )
Aksam da spor yapacağım .
Ara öğün Nescafe
Sevgiler hepinize
Oooovvv coşmuşun valla sen maşallah sporlar kral.

19.02.2018
Aç karna 1 kupa sıcak su içine 5 damla limon yarım çay kaşığı bal
sabah 7:00
1 yumurta , 1 kupa yeşil çay
ara 10:00
50 gr peynir
öğle 13:00
2 kadın budu köfte
1 porsiyon yoğurtlu semiz otu
akşam 17:00
2 kadın budu köfte
150 ml yoğurt
ilerleyen saatlerde acıkırsam birde 1 su bardağı süt içeceğim sadece
Su : 3 litre içtim , yatana kadar 4 olur.
Kitap:Sofinin dünyası
sabah 1 saat leslie
3 gün dukan diyeti yapmayı planlıyorum. Bu ara kilo vermem azaldı. Şaşırtmak amaçlı.
Toplam kalori 1091
Çok güzel menün maşallah. Dukan yapıp bırakınca metopolizma şaşar mı ki acep :KK17:

İyi akşamlar herkese
Sabah:chialı kuru vişneli yulaf lapası
Öğle:terbiyeli köfte çorbası 1tabak,2kaşık yoğurt
Ara: 1portakal
Akşam:1kase borani çorbası,4-5 kaşık ıspanak kavurması,turp,tere
30dk eliptik,10 dk karın egzersizi,2.5lt su
Kitap:mutluluk tuzağı

İyi akşamlar
Sevgili merrr merrr seni dinledim bugün zorladım 1301 kcal günü kapattım
Kahvaltı
Çeyrek simit-2 dim tb ekmeği-15 gr beyaz peynir-10 gr kaymak-biraz bal- 1 yk kahvaltılık sos
Öğlen
Filtre kahve az sütlü şekersiz yanında avuç içi kadar çok ince dilim kek 15-20 gr kadar 4 tane biskolata çubuk
Ara:
1 dilim ayva 100 gr yoğurt
Akşam
Mercimekli bulgur pilavı küçük porsiyon
Fırında patates-köfte (hiç yağ kullanmadım)
1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı.
2 lt su
1 kupa form çayı
Spor :jillian 1.level 7. Bölüm bitti (yogaya başladım ama evde yatılı misafir olunca zor oluyor ona sonra başlıycam tekrar)
Kitap okumadım daha umarım vaktim olursa okuycam yatmadan

Ben az buldum beslenmeni canım. Ama sporuna bayıldım. Valla iyi enerji buluyorsun az yemene rağmen. Maşaallah diyeyim nazar değmesin

Kuzum sen nerelerdesin ya. İzin lafı ettin ayrıldın falan... Yazıcam Yazıcam bir türlü yazamadım nerdesin diye

Kola dışında beğendim canım afiyet olsun. Hatta az buldum. Az bulursam derim valla. Sabote etmiyorum yanlış anlamayın. Az yemek çok yemek kadar yanlış bence... Çok biliyormuş gibi neyin eksik, onu da söyleyeyim. Sabah menün süper. Günlük karbonhidrat hakkın pizzayla bitmiş. Ama sebze yok meyve yok protein akşam yada öğlen olmalı yok yoğurt yok.
Kuzum yorumumu uzun tuttum sana denk geldi. Bu kız da az yiyonuz deyip duruyor demeyin diye detaylı açıklama yaptım

Harikasın  :nazar: tam hayal ettiğim bir gün
Süpersin şekerim

Bence az yemişsin sporun süper. Toplam kalorine bakarak az yemişsin diyorum dostum.
Birine daha az yemişsin dersem dayağı yicem kesin :KK17: :sopa:
menünün beğenmedim canım. Karbonhidrat çok kaçmış. Ama senin tempon çok yoğun. Evde oturup diyet yapmakla bu yoğunlukta diyet yapmak arasında fark var. Bu yüzden takdir ediyorum seni. Çabalıyorsun. Sana tavsiyem daha planlı hareket et bence. Yemeklerini daha önceden ayarla... Olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
Canım ben sıkıntılı bir dönemdeyim malesef. Y ğenimin yanına geldi ablamda burada. Tartı YÖK malesef . Geçen perşembe a 101 sen aldık bir tane . O da iki dakikada bile farklı tartıyor geri verdik. Ablamda ibreyi şaşırdım çok fena yemeye başladım . Bugün bir davet sonrası eczanede tartıldık 66,5 . Postalları atsan bir kilo 65,5 . Bizim orada aile hekimliğinde kıuafetle yaratıldığımda 64 tüm . Rahat 1,5 kilo almışım . Geleli 10 gün falan oldu bunlar kalır sanırım demi ödem falan değildir . Yine midem bozuk su içemiyorum . İzne ayrılmasam iyiydi . İntikam alır gibi yiyorum . Sıkıntılı dönemdeyim . Allah yar yardımcım olsun inşallah

Kahvaltı: 1,5 dilim tb az peynir salça tahinpekmez ve çay
Ara: sade turk kahvesi 2 hurma
Öğlen: 1 kase fırında kıymalı karnabahar ve yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 dilim tb arası peynir ve ceviz
Ara: turk kahvesi

Spordan geldım kızlar, yoğun kardıyo ve fitness çalıştım :spor:

Back
X