Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gene süper bir menü herşeyden var dolu doluu.

Evet canım hormonlardan oluyor takma sen. Taktıkçada iyice gecikiyor sanki :))
Teşekkür ederim azcık karbonhidrat kaçtı aslında neyse artık :)) hormonlardansa iyi sevindim o zaman.
bende 3 ay sonra oldum ama aylık periyotlarım sapıttı. 4 5 gün rötarlı oluyor hep. Bu dönemde böyle gececek demek ki. Sağol canım cevabın için

Canim şimdi inşaallah iyidir yavrun , ateş te var mıydı ? benim kız ateşten kusardi küçükken .umarım şimdi çok iyidir .tekrar geçmiş olsun canım

Canim aylık sapitti derken yani her ayın diyelim 20 sinde olmuyorsun zaten .4 gün atar .ama yine de tedbirli ol .takvimim diye bir program var onu indirdim ben ve hep dediği zaman oluyorum .

Harika özellikle adımlar da bravo

Canim şimdi inşaallah iyidir yavrun , ateş te var mıydı ? benim kız ateşten kusardi küçükken .umarım şimdi çok iyidir .tekrar geçmiş olsun canım
Çok şükür iyi uyuyor şuan bütün gece uyumadıki kuzum
Ateş yok ishal yok muhtemelen yediği bişey dokundu kusarak attı onu

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

Hiç sebze yemiyorum yada çok az belli başlı sebzeleri yiyorum maalesef
Farklı tarz da pişirme denemeleri yap canım olmazsa
Canim aylık sapitti derken yani her ayın diyelim 20 sinde olmuyorsun zaten .4 gün atar .ama yine de tedbirli ol .takvimim diye bir program var onu indirdim ben ve hep dediği zaman oluyorum .
Yani çocuktan önce 28 29 günde bir olurdum. Şimdi 32 34. Ondan huylandım biraz da. Bi sorayım dedim size. Önerin için teşekkür ederim canım bende kullanıyorum uzun zamandır öyle bir program. Çok işe yarıyor gerçekten

Çok güzel olmuş.ben de şehirdışındayım.gezideyiz ailecek.elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.diğerleri kek poaçaya yumuldular.

Geçmiş olsun canım.

Menün güzel canım.emzşrme etkiliyor muhtemelen takma kafana

Kızlar sabahın köründe yola revan olduk ancak okuyabildim .
Sabah: peynir,haşl yumurta,4 zeytin,domates,1 küçük tb poaça
Ara:5zeytin,1ısırık tb poaça
Akşam:birazdan restorana gideceğiz ben de bilmiyorum
Haftasonu 2 aile Kapadokya'ya geldik.tüm gün yokuş inip çıktım.keklere elimi bile sürmedim.tam buğday poaça yedim 1küçük.akşam da et sote ayran tarzı birşey yemeyi düşünüyorum.8500 adım atmışım

Ooo ne güzel iyi eğlenceler canım.
Menünde güzel dışarda olunca mecbur evdeki gibi olmuyor. Bende bugün dışardaydım ıvır zıvırla geçiştirdim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…