bu arada ikracığımmmm sen nerelerdesin ya. ışığın yanıyor ama fazla yazmıyorsun. sakın gözümden kaçtı sanma. opuyorumnanaktan ben senin her daim yazılarını arıyorum ona göreboshayallersmile
Ah Doracım ben aynı hatayı yapmadım mı sanıyosun?Aynen senin gibi bebek doğunca 80 den 90 a çıktım ben de.Doğruyu bildiğim halde..Ama canım eğer yemeseydim,depresyona girerdim;aman sütün yok,aç bu çocuk aç nidaları mı,biri 1. sınıfa başlamış,diğeri 2 yaş sendromunun tüm belirtilerini gösteren diğer iki çocuk mu?Bile bile ladesti benimki ama olsun..şimdi bebeğim altı aylık ve ek gıdaya başladık..Huzur+uyku+bol sıvı=süt formülü işbaşında..Bi çeşit terapiydi yemek benim için ama sağlığım alarm zilleri çalmaya başlayınca dank etti kafama..Yemeden de çocuklarımla dolu dolu zaman geçirerek de huzuru bulabiliyorum son bir haftadır.Su şişem sürekli yanımda..
samanyolum nasıl gecmedi ya müdahale etmiyolarmı noluyor(((
enfeksiyonal bir durum vardır kesin ateş böyle günlerce yüksek kalırmı oda cok tehlikeli((((
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceydacım seni okumadıgımı sanma canm inşallah herşey gönlünce olur birtanemmmmmmm öpüyorum cok
evet bitmiştim aama şimdi iyiyim yeni güne yeni haftaya cok iyi başlamak istedinm sabah erkenden kalktım işlerim in bir cogunu halletttim yeşilimi yudumluyorum şu an sigara keyfi ile beraber
bugün dünya sigarasızlık gnümüymüş neymiş ben sigaradan bahsediyorum hay allahım yaaa deli ebru :))))))
sabah haberlerde içimi, karartttıallahım cocuk yetiştiriyoruz sen onların gelecegini iyi eyle yarabbim
ikracıgm altta adın var günaydın güzelim gül yüzlüm :)
kahvaltım bir dilim ekmek peynir bu kadar
onuda öylesin eyedim metabolizma canlansın az :) maksat :)
hadi bakem ben basılmdadan gelin kızlarla iki gündür görüşemiyorzu ha bastılar ha basacaklar :))))))))))
ebrucummmm günaydın canımın içi geçmişten geldim topikde geçmişi okumaya bayılıyorum canlı canlı topik
canlı canlı ebruu ohhhh güzel bi güne başlıyoruz sanırım
günaydın arkadaşlar
ceydacım gelişmeler çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bebiş isteğinize kavuşursunuz
samanyolu babana tekrar geçmiş olsun canım dilerim çabuk atlatırsınız
zümrütcümde bayağı eğlenmiş ohh ne güzel tatilin iyi gelmesinede çok sevindim
biz bu sene tatil planları yapıyoduk sanırım gidemiyecğz kızımı araba tutuyo dün annemden gelirken bile yarım saatlik mesefade ne var ne yok çıkardı yavrucum midesi çok hassas
püskütcüm tam gaz devam menüler harika bende annemdeyim diye hiç salmadım kendimi
kızlar güzel bi hafta sonu geçirdim ablamla bayağı bi gezdik alışveriş yaptık iyi geldi banada
ama kızımın akşam kusması dışında herşey güzeldi her zman değil ama arada araba tutuyo
şimdi menümü yazayım
sabah kahvaltıda ne yokduki ama ben sadece
yağsız peynir 6 zeytin 2 dlim tam buğ.ekmeği yarım domates salatalık
arada şekersiz kaferinsiz kahve
öğlen dışarda yedim et döner ekmeksiz salata ayran
arada az çilek az kiraz
akşam taze fasulye yemeği yoğurt salata
gecede çilek
günaydın kızlaaarrrra.s.
Ebrucuuuummmm seni burada görmek güzeeelllla.s.
ben Cumaya kadar tartılmayacağımı söylemiştim dimiii??
dayanamadım,sabah sabah tartıya çıktım... 71.7 çıktıııımmmm yihhuuuuuu oleeeeeyyyy:lepi:
dün kü listem:
sabah 2 kuru kayısı..
öğlen 1 kase meyveli kellogsumcokacimcoook
ara salatalık,elmakaydirigubbakcemile3
akşam 1 çipura,salatacokacimcoook
bu arada bende dün unutmuşum. mangayı buradan tebrik ediyorum...:hooray: aslında 1. liğe adaydı ama neyse yerimseniben
ve israilide protosto ediyorumturkbayragi
samanyolucum yoğurtlu bir tarif olduğu için corn flakes le uyum sağlayacağını sanmıyorum..PÜSKÜÜTÜM:..Buradaki marketlere baktım,bulamadım,büyük alışveriş merkezine gidemedim bugün....İlk fırsatta alıp denicem...Evde k flakes meyveli var oda işimi görür mü bilmiyorum....
Kaç defa buzdolabının kapısında buldum kendimi sayamadım...
Çok bilmiş püsküüt geldi.. ve elbette diyeceğim bir şey var yine.. yine.. :roflol: :roflol:
Bir adet marker alıyorsun ve buzdolabının kapısının üzerine kocaman kocaman rakamlarla kilonu yazıyorsun..
Sonra ne zaman o tarafa yönelsen kilonu görüyor ve durup kalıyorsun..
Kızlarr iyi akşamlar,
Umarım keyifler yerindedir:hulya:Sizinle diyet yapmayı özledim mafoldumben Şa anda deli gibi çalışıyorum internet vs de yok işyerimde zaten net e girmeye fırsatta yok.Satış yapmayı öğrenmeye çalışıyorum.Emeklemeye çalışan bebek gibiyim bu işi kıvırırsam herşey çok iyi olacak ilerdekaydirigubbakcemile2 kilo durumumu hiçç sormayım bunaldım yedim accık şiştimeyvahedigeldismile diyet moduna da bi türlü giremedim tekrar.ÇŞokk öptüm sizi şekerler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?