zümrütcüm.. otel tatilini mecburen de olsa sıkı diyetle atlatmana çok sevindim, inan.. Daha önce de söylemiştim, cevap gelmediği için yineliyorum.. benim diyet listemi uygulayacaksın ya.. Listemde yer alan ve tarifini sormak istediğin yemekler varsa lütfen sor canım.
Ebrucum.. Eski haline dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum kaptanım.. yerimseniben Ve güzel mönüler de bekliyorum senden.. Bir haftayı geçkin süredir takımdayım, senin ne yediğinden genelde haberim olmuyor.. Gizli gizli tıkınıyorsun kesin.. yerimseniben Bu arada yoğurtlu makarnanın yanında sebze ya da salata tüketseydin eğer.. misal en basiti yoğurda cacık üstüne nane serpip makarnayı sade yeseydin doyacaktın.. Tansiyon işi de nereden çıktı şimdi.. Yorgunluk kaynaklıdır dilerim..
ıkraaacım.. Hafta sonunu kaçamak yapmadan atlattığın için tebrikler arkadaşım.. :lepi:
Leylacım.. Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy Cumadan bu yana hepi topu 2 gün geçti ve sen 1 kilo mu verdin? Oley beee! Haftanın kalan günlerinde kaçamak hakkı doğdu demektir bu.. :teytey: Cuma günü regl dönemindi di mi canım? Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii.. Pazar mönün sıkı değil SIMSIKI bir diyet mönüsü.. Helal olsun sana be! Ay ben yemek yemek istedikçe bu mönüyü gözüme sokayım müthiş gaza getiriri eminim… Yahu direkt aç kalmışsın ya.. Ben başaramam bu kadar az yemeyi..
Zeynepbeyzacım.. Tekrar hoş geldin.. Mönün çok bilinçli.. Sağlıklı zayıflamalar diliyorum.. Sadece Cumaları tartılma konusuna ben de katılıyorum.. Böylece aradaki özellikle moral bozacak şişkinliklerin kiloya yansımasından kurtuluyor insan..
Samanyolucum.. Alışveriş sonrası önerdiğim tatlıyı denersen eğer sana nasıl geldiğini, krizlerini engellemede başarılı olup olmadığını lütfen paylaşır mısın?
Doracım.. gofret kardeşe dur demeyi becerdiğin için tebrikler.. :lepi: