Ben çok sevdim bu paylaşım işini...Ama düzenli ve süreğen bi şekilde katılamayabilirim,malum 3 çocuklu bi anneyim..Şimdi küçük prensim uyuyor;kraliçem okulda ortancam da kendi halinde takılıyor...Kendi sağlığım biyana ,çocuklarım için istiyorum incecik olmayı...Çok değil bundan 8 yıl önce 53 kg idim..Şimdi hedefim 65...
Ben çok sevdim bu paylaşım işini...Ama düzenli ve süreğen bi şekilde katılamayabilirim,malum 3 çocuklu bi anneyim..Şimdi küçük prensim uyuyor;kraliçem okulda ortancam da kendi halinde takılıyor...Kendi sağlığım biyana ,çocuklarım için istiyorum incecik olmayı...Çok değil bundan 8 yıl önce 53 kg idim..Şimdi hedefim 65...
Ben kendimi bu gruba dahil olduğum için inanılmaz şanslı görüyorum çünkü öyle bilinçli bir rehberimiz var ki;Püsküüt sen harika bi yaşam koçusun tabiri caizse...Teşekkür ederim sıcak ve içten merhabalarınıza,hepinize.....
teprikler canımmmm
menünde çok güzel....
benimde sabah menüm klasik menümdü.
öğlene köfte salata yoğurt ve çayüçlüsü yapacağım
canım kesinlikle biz paylaşım yaptıgımız sürece daha bir azimlenip şevkleniyoruz daha bir iştahımız artıyor ( bu yeme ile ilgili iştah degil tabiki :)) elinden geldiği kadar takıl bak göreceksin faydasını :))
İkinci Hafta / Üçüncü Gün
10:00 1 kayısı, 2 ceviz
12:00 corn flakes + süt
16:00 Kıymalı bezelye yemeği + 2x uno denge light
19:00 1 ince dilim karpuz
20:30 Ton balığı ve 1 bardak haşlanmış makarna ilaveli marul salatası
22:30 2 dilim karpuz, beyaz peynir
Notlar: Haftalık bakliyat yeme görevimi tamamladım. Dondurma hakkım 2 tane kaldı. Tost hakkım 2 tane kaldı ama ben 1 ini siliyorum. Çünkü hafta sonu maalesef daha önce verdiğim siparişim geldi. İstanbul Ortaköy’den sebzeli mısır ekmeği. Dolayısı ile bugün öğlen yiyeceğim olan tost hakkımı iptal ediyorum. Onun yerine mısır ekmeğini lüpleyeceğim çünkü.. Dolayısı ile tost hakkım da 1 adede düşüyor. Perşembe lapa diyeti yaptığım için de güne daha tok başlamak için Çarşamba akşam yemeğinde kalan son tost hakkımı kullanacağım.
Leylacım.. Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy Cumadan bu yana hepi topu 2 gün geçti ve sen 1 kilo mu verdin? Oley beee! Haftanın kalan günlerinde kaçamak hakkı doğdu demektir bu.. :teytey: Cuma günü regl dönemindi di mi canım? Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii.. Pazar mönün sıkı değil SIMSIKI bir diyet mönüsü.. Helal olsun sana be! Ay ben yemek yemek istedikçe bu mönüyü gözüme sokayım müthiş gaza getiriri eminim… Yahu direkt aç kalmışsın ya.. Ben başaramam bu kadar az yemeyi..
doracım nasılsın
Ya-aa sorma :roflol: Bana ne diyetisyenlikler teklif edildi de ben ilgilenmedim.. :roflol:püsküütüm ya senin bu hemencecik bir tarifi yazıvermene bitip tükeniyorum haaa:lepi:
yok bence sen kesin bir diyetisyensinnnkaydirigubbakcemile3[/B]
Zümrütüankacım.. Beni hep hep hep mahcup ediyorsunuz.seni kendime diyetisyen olarak seçtim canım çünkü gerçekten böyle bir desteğe ihtiyacım var ve seni bana allah yolladı canımŞeniz benim yaşam koçum benim:1hug:
Leylacım.. Düzenli olmak karakteristik bir özelliğim zaten.. Bu liste ne ki? Sen benim ev işleri listemi gör de yerlere yıkıl.. Yemin ediyorum öyle bir gülersin ki sonra teraziye çıkınca bir de bakarsın ki en az bir kilo kaybetmişsin.. İyi uykular.. yerimsenibensüper yaaa...hepsini tek tek not alıyosun demek ki Püsküütümboshayallersmilene güzel..ben de not tutmaya başladım ama bu kadar düzenli olamıyor:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?