Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Takımımızın gerilemesine üzüldüm (
Tatlım hoşgeldin takıma beraber kiloları verelim inş :)
Bugün ki menüm:
Sabah:
Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
3-4 yaprak marul
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
Meyve
Yoğurt
Akşam: yumurtalı pazı, karnabahar yemeği

Sevgiler
Harika bir menü tebrikler :)
Sen de hoşgeldin tatlım :) sabah sadece greyfurt mu yedin?
Kuzum sporu cocuklarla yapıyorsun zaten :) menu guzel sadece akşamki kr ler gözüme battı
Ah be canım çok gecmiş olsun dikkat et bir dahakine

Günaydın arkadaşlar herkese mustmutlu güzel bir gün olmasını dilerim
Sabah 400 ml su
Su an Nescafe içiyorum .hazırlanıp okula toplantıya gideceğim .kahvaltı yapmayacağım .öğlen yerim artık gelince .
Pazartesi sanırım ben regl olduğum için 77 yi görmüştüm .bu sabah hala regl devam ediyor ama 76.500 gördüm .

Yani bir önceki günü dengelemişsin sanırım canım :)
Perinacim hergün kahvaltinda Salça var sevdiğin için mi yoksa başka sebebi var mı ? bende çok severim
Sevdiğim için kuzum salçasız kahvaltı edemiyorum :)
Yaa toparla kendini bize kr dan ne zaman hayır gelmiş !
2 öğün yapman iyi olmuş kaptan

Ne güzel iyi bariiii

Yani bir önceki günü dengelemişsin sanırım canım :)

Sevdiğim için kuzum salçasız kahvaltı edemiyorum :)

Yaa toparla kendini bize kr dan ne zaman hayır gelmiş !

2 öğün yapman iyi olmuş kaptan
evden çıkınca bütün dengem bitiyo. Aslında önemli olan heryerde yediğimiz her yemekte sürdürebilmek. Bunu yoluna koyarım umarım

Kahvaltımı yapıyorum
250 ml su içtim kalkınca
Ekmek kızarttım 3 dilim t.b
Peynir domates salatalık
Filtre kahve şekersiz azcık sütlü
Şuan 1 dilim ekmek yedim doydum

greyfurt ve yarım mandalina sıktım içtim hem vaktim yoktu hem de önceki gün çok yedim..

ben de aynı şeyi düşündüm yerken en son 5 ti demirim baya düşük yani

Günaydın kızlar,
Sabah 2 bardak su içtim ev ahalisi okulda olunca çay demlemedim yeşil çay ile kahvaltı yaptım..(içemeyen varsa doğadan kayısılı form ya da doğadan ananaslı yeşil çay içimi çok rahat çaylar)
1 dilim sarı bugday
1 haşlanmış yumurta
biraz labne
10 zeytin.
3 ince yaprak sarma

Evi topladım yemek yaptım.
Zeytinyağlı ama salçalı karnıbahar yemeği(eşim böyle olunca yemiş oluyor yoksa ağzına sürmez)
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası
Bi de yoğurt eklerim yanına.
Hem öğlen hem akşam aynı menüm ama akşam pilav yemem..

Bugün Türk kahvemin yanına bitter yemek istiyorum bir parça

Dün Engin Alkan'ın Şekerpare oyununa gittim Harbiye'ye..yağmur ve trafik olunca oradan mecidiyeköye yürüdüm iyi geldi. oyun süperdi 3 saat süren bir müzikal enfesti.
Kitap öğrencim kızlar firarda diye saçma sapan bir kitap verdi ama dizi gibi diye sabahtan beri bırakamıy0rum
(içimdeki ergen sevdi)
Öğleden sonra sahile inip 30 dk yürümeyi planlıyorum..
Sevgiler

Kalori mi sayıyordun sen canım
Çok güzel dolu dolu doyurucu menünün. Hatta ekmekler gözüme hep fazla gibi geliyor.
Canım elimde 1550 kalorilik bir liste var. Biraz ondan rehberlik alıyorum. 7 porsiyon karbonhidrat grubundan yeme hakkın var. 1 dilim ekmek 25 gr. Küçücük bir dilim aslında. Tartarak yiyorum. Yediğim köy ekmeği bir de. Tartmasam az yedim sanıcam baya küçük oluyor 1 dilimi. Ama içime sinmiyor artık. Kendime siyez buğdaylı tam buğday ekmeği alacağım
Afiyet olsun canım ekmekler bana da çok geldi veya makarnayı çıkarsan da olurmuş tabi kelin ilacı olsa başına sürermiş ben kızarmış balık yedim daha beterini yaptım
Ben de şüphedeyim açıkçası biraz ama listeme güveniyorum canım. Daha önce paylaşmıştım listemi burada. Birde bebeğim 8 aylık ve emziriyorum o yüzden hızlı kilo verme lüksüm yok
Canim dolu dolu menun ama sen harika kilo veriyorsun maşallah .bende merak ettim kalori hesabı mi yapıyorsun ? kaç kalori alıyorsun ?
çok da harika değil henüz canım ya. Kalori hesabi kabataslak yapıyorum. Daha önce my fitneespal diye bir program kullanmıştım. Az çok aşınayım duruma. 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum canım.

Yarın için çok heycanlıyım acaba @akrep33 kaptanım kabul edecek mi takıma bizde orjinal 2. Takımlı olabilecekmeyiz
2 hafta bekleme süreniz var canım. Daha sonra kararı yine kaptanımız veriyor. Hepimiz bekledik bu süreyi. O yüzden buraya yazdığınız tarih ve başlangıç kilonuzu mutlaka not alın

günaydın,
14.02.2018 tarihli menüm
sabah 7:00
tam buğday ekmeğinden tost
çay
ara 10:00
8 fındık
200 ml ayran
öğle 13:00
yarım porsiyon domates çorbası
3 minik tavuk baget
bol marul
ara 16:00
armut,yoğurt,tarçın karışımı
akşam 19:00
shake
4 litre su
2 kupa form çayı
30 dk leslie

Emzirdiğini bilmiyordum canım.aman bebeğin için dikkat et o daha önemli

Afiyet olsun canım çok güzel

Süpersin iyi gelmiştir oyun. Bitter bir kare ye sütlüden daha az kalorili.menünde güzel.
Kitabı merak ettim sen öyle deyince :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…