Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok geçmiş olsun Canım. Baş ağrısı çok zordur...
Güzel menü canım.
2 öğün beslenmek doymak açısından iyi oluyor aslında. Menüyü beğendim. Karbonhidrat fazla değil bence

Nice yıllara
Menünü ayrıca beğendim canım
Doğum günün kutlu olsun canım.

Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün ve dışarda yiyoruz..
Nice aşk dolu yıllara tatlım
Bir çay sofrası var önümde akşam yemeği olarak hepsi karbonhidrat
Yoğurtlu makarna salatası
Börek poğça
Çikolatalı kekler
Şimdi ben niyeyim
Zıkkımı köküyle birlikte mi yiyeyim
Ooow en masum yoğurtlu makarna bence
Güzel olmuş menü
Günü hafif geçirmişsin canım güzel olmuş
Oh ne güzel ya çok iyi geçirmişin
Ben berbat geçirdim inanki makarna hariç gerisinden yedim masadakilerden. 1 poğça 2 dilim çikolatalı kek biraz börek
Resmen 5 gün protein üzerine karbonhidrat yüklemesi oldu

Güzel menü kaptanım. Krbhdrt acıcık kaçmış gibi ama olsun o kadardan bir şey olmaz
Sonuncu olduğumuz yetmezmiş gibi bir de ceza yemişiz. Çok kötü.
Bugün ki menüm:
Sabah:
Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
3-4 yaprak marul
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
Meyve
Yoğurt
Akşam: yumurtalı pazı, karnabahar yemeği

Sevgiler
Süpersin
çok güzel canım. Demir eksikliğin varsa canının ciğer istemesinin sebebi olabilir

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 sahanda yumurta 2 kk tulum peyniri 1 çay kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal 3 zeytin
Ara 1 türk kahvesi
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
3 kaşık karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
4 köfte
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık makarna
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara
azıcık ananas
Biraz siyah kuru üzüm çayınan
Su 2 litreyi geçebilirim

Evde 2buçuk yaşında ve 10 yaşında yeğenlerimle benim uyku nedir bilmez kızımla birlikte 3 tane çocuk vardı. Annemle ben baktık. Dolayısıyla gündüz giremedim canlar. Yarın yine aynısını yaşayabilirim. Ne zaman spor yapabileceğim çok merak ediyorum.

Geçmiş olsun canım benim de astımım var nefes ilaçları kullanıyorum .faydasını gördün mü ?
Canım geç cevap verdiğim için özür dilerim
Bendeki astım şöyle o nefes açan kırmızı kapaklı ilaçları çok az bi süre kullandım 1-2 ay ondan sonra hep alerji hapı kullandım lev diye başlayan kiloluyken her gece mutlaka atıyordum zayıfladıkça 2 güne 1 atmaya başladım incirden beride 3 güne bir atıyorum inş bigün tam bırakmak da nasip olur Rabbim sanada şifa versin bu kürü en az 6 ay uygulamalısınız diyorlardı bence sende dene zamanında astımı çok ağır olan bi teyze üzüm çekirdeğini ezip yememi söylemişti bide Polat şekeri ve zencefili karıştırıp yut demişti ama ben ikisini de yapmadım :/

Kalori mi sayıyordun sen canım
Çok güzel dolu dolu doyurucu menünün. Hatta ekmekler gözüme hep fazla gibi geliyor.

Çok geçmiş olsun şifa olur inş bu kür sana.

Bir çay sofrası var önümde akşam yemeği olarak hepsi karbonhidrat
Yoğurtlu makarna salatası
Börek poğça
Çikolatalı kekler
Şimdi ben niyeyim
Zıkkımı köküyle birlikte mi yiyeyim
Ben de mide fesatı geçiriyorum.sabahın 4.30 uğunda kalktım soda içip survivor tekrar izliyorum bşr de mesaj okuyorum.akşam balık restoranına gittik karides kalamar yoğurtlu meze. Salata buraya kadar iyiydi de kızarmış balık yedim iyi halt ettim.mide rahatsızlığım var ağır yiyince çok kötü oluyorum.bşr de uykum kaçıyor.artık bugün dikkat edeceğim.

Afiyet olsun canım hafif olmuş gerçekten darısı bana

Afiyet olsun canım ekmekler bana da çok geldi veya makarnayı çıkarsan da olurmuş tabi kelin ilacı olsa başına sürermiş ben kızarmış balık yedim daha beterini yaptım

Estağfurullah canım .bende o kapaklı nefese çekilen ilaçtan kullanıyorum .eşşek sütü iyi geliyormuş birde onu duydum dün :)) bol su aslında en başta tedavisi .incir i bende alayım deneyim .bir arada sadece zeytinyağı iciyordum her sabah bir yemek kaşığı .oda çok faydaliymis sonra bıraktım .Rabbim herkese sağlık versin .sana da çok geçmiş olsun canım

Ağır gelmiş demek ki geçmiş olsun canım .

Canim dolu dolu menun ama sen harika kilo veriyorsun maşallah .bende merak ettim kalori hesabı mi yapıyorsun ? kaç kalori alıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…