- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Afiyet olsun akşam yemeği hiç yok ama. Shake tok tutuyormu kigünaydın,
14.02.2018 tarihli menüm
sabah 7:00
tam buğday ekmeğinden tost
çay
ara 10:00
8 fındık
200 ml ayran
öğle 13:00
yarım porsiyon domates çorbası
3 minik tavuk baget
bol marul
ara 16:00
armut,yoğurt,tarçın karışımı
akşam 19:00
shake
4 litre su
2 kupa form çayı
30 dk leslie
Emziriyorsan zaten çok iyi beslenme şeklin azaltma.Canım elimde 1550 kalorilik bir liste var. Biraz ondan rehberlik alıyorum. 7 porsiyon karbonhidrat grubundan yeme hakkın var. 1 dilim ekmek 25 gr. Küçücük bir dilim aslında. Tartarak yiyorum. Yediğim köy ekmeği bir de. Tartmasam az yedim sanıcam baya küçük oluyor 1 dilimi. Ama içime sinmiyor artık. Kendime siyez buğdaylı tam buğday ekmeği alacağım
Ben de şüphedeyim açıkçası biraz ama listeme güveniyorum canım. Daha önce paylaşmıştım listemi burada. Birde bebeğim 8 aylık ve emziriyorum o yüzden hızlı kilo verme lüksüm yok
çok da harika değil henüz canım ya. Kalori hesabi kabataslak yapıyorum. Daha önce my fitneespal diye bir program kullanmıştım. Az çok aşınayım duruma. 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum canım.
2 hafta bekleme süreniz var canım. Daha sonra kararı yine kaptanımız veriyor. Hepimiz bekledik bu süreyi. O yüzden buraya yazdığınız tarih ve başlangıç kilonuzu mutlaka not alın
2 saat tok tutuyor. o nedenle akşam 7 doğru yemeye çalışıyorum. daha sonra beyaz leblebi, 1,2 dilim meyve yenile bilir. ben yemiyorum. 10,10:30 gibi yatmaya çalışıyorum. dün kızlarım geç yattı.o nedenle biraz zorlandım. yemeyeceğim diye inat ettim ve yemedimAfiyet olsun akşam yemeği hiç yok ama. Shake tok tutuyormu ki
Çok iyisin ozaman inş güzel sonuçlar alırsın.2 saat tok tutuyor. o nedenle akşam 7 doğru yemeye çalışıyorum. daha sonra beyaz leblebi, 1,2 dilim meyve yenile bilir. ben yemiyorum. 10,10:30 gibi yatmaya çalışıyorum. dün kızlarım geç yattı.o nedenle biraz zorlandım. yemeyeceğim diye inat ettim ve yemedim
teşekkür ederim. hep birlikte umarım.Çok iyisin ozaman inş güzel sonuçlar alırsın.
Öyle çok ahım şahım değil ama eski fox dizileri gibi. gençler aşk vbSüpersin iyi gelmiştir oyun. Bitter bir kare ye sütlüden daha az kalorili.menünde güzel.
Kitabı merak ettim sen öyle deyince :)))
ömrüm hep taakviye almakla geçti ama artık bıktım alıştım böyle devam ediyorum almadan..ama o da kilo vermeyi durduruyormuş..Amanın çok düşükmüş ya arkadaşım değerin. Nasıl duruyorsun böyle, bir takviye falan alıyorsun dimi
Öyle çok ahım şahım değil ama eski fox dizileri gibi. gençler aşk vb
süpermiş 10 yıl önce dvd olarak almıştım bütün yaz izlemiştimArada istiyor demek bünyeee
Bende bu ara eski gençlik dizilerine takıldım meselafriends dizisine başladım 1. Sezondan
Şimdi internet sağolsun bende öyle izlemiştim arkadaşımla kiralamıştıksüpermiş 10 yıl önce dvd olarak almıştım bütün yaz izlemiştim
Aaa 2 hafta oldumu bile. Ne çabuk geçti zaman yahuEmziriyorsan zaten çok iyi beslenme şeklin azaltma.
Aynen o kuralı biliyorum benim yarın 2 hafta olucak.
sorma bende de var o dert. Hep alt sınırda. Bi başlıyorum bi bırakıyorum. Kilo vermeyi engelliyor evet yaömrüm hep taakviye almakla geçti ama artık bıktım alıştım böyle devam ediyorum almadan..ama o da kilo vermeyi durduruyormuş..
Canım yarın takıma geliş kilonu tarihini, geçen cuma kilonu ve güncel kilonu, tabi bir dee hedef kilonu yazıyosun sabah unutma..Yarın için çok heycanlıyım acabaEllssa kaptanım kabul edecek mi takıma bizde orjinal 2. Takımlı olabilecekmeyiz
Canım yarın takıma geliş kilonu tarihini, geçen cuma kilonu ve güncel kilonu, tabi bir dee hedef kilonu yazıyosun sabah unutma..
Süper canımKahvaltımı yapıyorum
250 ml su içtim kalkınca
Ekmek kızarttım 3 dilim t.b
Peynir domates salatalık
Filtre kahve şekersiz azcık sütlü
Şuan 1 dilim ekmek yedim doydum
Bunu bende farkettim kendimde kesinlikle midem kuculmusKızlar bide ne farkettim dün hani kaçırdım diyorumya aslında midem küçülmüş onu anladım normalde yiyebileceğimin çeyreğini yedim. Tabi yememem gereken şeyler yedim ama bu durumda mutlu etti beni demek mideyi küçültebiliyoruz
Afiyet olsun şimdidenSabah kahvaltı edememistim .öğlen bir neskafe 30 dk sonra 2 ızgara köfte yedim minik minik yedim doyayim diye .40 dk sonra doymadigimı anladım 1 muz çeyrek elma tarçın ceviz nesfit ve süt karışımı yedim .akşam a sadece makarna yiyeceğim
BendeAfiyet olsun şimdiden
Bende en son 17 gibi yicem bugün yarına hafif uyanmak istiyorum
Çok güzel menün sporlarınıda yaparsan tadından yenmez.15.02.2018
sabah 7:00
2 yumurta,maydanoz, 1 dilim kaşar
ara 11:00
1 su bardağı portakal suyu,2 ceviz
öğle 13:00
yarım porsiyon ezogelin çorba
4 köfte
zeytin yağlı pırasa
ara 16:00
elma ,yoğurt.tarçın
akşam 18:00
shake içeceğim
su şimdiden 3 litre içtim. 1 litre daha içerim
akşam 30 dk leslie 30 dk plates yapmayı planlıyorum. yarın tartıda daha az çıkmak istiyorum.
2 kupa form çayı
sofinin dünyası adlı kitaba başladım. lisede başlayıp bir türlü bitiremediğim bir kitap. bu sayade biter artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?