canım ekmek çok yemiş oldum. ekmek arası olunca..Ay buda accık yemiş çatlıycam ortadan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ekmek çok yemiş oldum. ekmek arası olunca..Ay buda accık yemiş çatlıycam ortadan![]()
Neolur kilo verelim cumaya yarın çok hafif geçirmem lazımAfiyet olsun napalım arada kaçamak olcak .bende tatlı diye zor duruyorum ya .regl olmak çok kötü gözüm sürekli cikolatalarda hafta sonu tatlı yiyeceğim ama dayamayacagim![]()
Ama gün içinde başkada bişeyin yok dengelemişsincanım ekmek çok yemiş oldum. ekmek arası olunca..
Çok geçmiş olsun Canım. Baş ağrısı çok zordur...Ben de dün güya sabah sonrası hiç karbon tüketmicektim ama öğle saatim zamanını çok geçince menüye ekmek de girdi plansız besinler de girdi ve ipi de sadece 100 atlıyabildim korkunç baş ağrısı ile başbaşaydım akşam..
Güzel menü canım.13.02.2018
SABAH: 07: 00
1dilim tambuğday ekmeği
menemen
ARA : 10:00
1 dilim börek
öğle : 13:00
yarım porsiyon tarhana çorbası
zeytin yağlı bamya
cacık
ara : 16:00
3 dilim ayva
150gr yoğurt,tarçın
akşam00
shake
4litre su
30dk lesli
2 kupa form çayı
2 fincan türk kahvesi
2 öğün beslenmek doymak açısından iyi oluyor aslında. Menüyü beğendim. Karbonhidrat fazla değil benceDünkü menüm
9:30
Haşlanmış yumurta ve patates salatası ekmek çay
17:30
1 but tavuk ızgara
Tereyağı sürülmüş 1 dilim trabzon ekmeği
1 küçük kase sabahki salatadan
Bi kaç tane lahana ve yaprak sarma
1 soğan dolma
Spor
30 dk yürüyüş
100 ip
Nice yıllarasabah: 1yum.dan omlet,1kk peynir,1dlm tb ekmek,4zeytin,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:4izmir köfte,salata,,yoğurt,çorba
Akşam eşimle dışarda yiyeceğiz bugün doğumgünümelimden geldiği kadar dikkat edeceğim ama azıcık esnetebilirim.30 dk da aerobik yapacağım birazdan
Nice aşk dolu yıllara tatlımDoğum günün kutlu olsun canım.
Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün ve dışarda yiyoruz..
Ooow en masum yoğurtlu makarna benceBir çay sofrası var önümde akşam yemeği olarak hepsi karbonhidrat
Yoğurtlu makarna salatası
Börek poğça
Çikolatalı kekler
Şimdi ben niyeyim
Zıkkımı köküyle birlikte mi yiyeyim![]()
Güzel olmuş menüsabah: 1,5 dilim tb, biraz salça, peynir, tahinpekmez (abartmadım) çay
öğlen: 1 sucuklu kaşarlı kare tost biraz patates kızartması ve çay
akşam: 1 kepçe çorba, 1 kase sebzeli sulu köfte yemeği
ara: hemen yeşilçay, şimdi sade kahve ve 2 hurma
bugun spor yoktu ama hareketli bir gün geçirdim
Günü hafif geçirmişsin canım güzel olmuşHerkese hayırlı aksamlar ,
MENÜ tüm gün
Su su su aç karnına 500 ml ondan sonra da devam suya .eskiden espiri yapardık kuzu mu yedin be ne bu kadar su iciyorsun diye akşam ki izgaralar yüzünden o espiri gerçek oldu
Nescafe
Kahvaltı süt tarçın muz ceviz nesfit karışımı oh bayram etmiştim resmen sanki çikolatalı pasta yer gibiydim
Öğlen yok midem ambargo koymuştu tokum ben diye bağırıp duruyordu
Aksam
Etli çorba 1 dilim kepekli ekmek onun üstüne bir yarım lavas bir dilim kaşar peyniri.onun üstüne 8 badem ve minik meyveli yoğurt .tabi bayram ettim ben .şimdi spor yapacağım
Ara öğün de yine Nescafe içtim akşam yemeği sonrası yine içtim .yatan a kadar suya devam![]()
Oh ne güzel ya çok iyi geçirmişin
Ben berbat geçirdim inanki makarna hariç gerisinden yedim masadakilerden. 1 poğça 2 dilim çikolatalı kek biraz börek
Resmen 5 gün protein üzerine karbonhidrat yüklemesi oldu![]()
Güzel menü kaptanım. Krbhdrt acıcık kaçmış gibi ama olsun o kadardan bir şey olmazMenüm
2 dilim kızarmış trabzon ekmeğine tereyağı
Peynir
1 zeytin
Çay
17:00
10 şiş kuşbaşı et
4 minik kare lavaş
Bol salata
2 bardak acılı şalgam
Spor
1 saat yürüyüş
1000atladım
Kitap: Kehribar Dürbün
Sonuncu olduğumuz yetmezmiş gibi bir de ceza yemişiz. Çok kötü.OCAK - ŞUBAT 2018 ANALİZ GENEL SONUÇLARI
![]()
![]()
![]()
1. ÜYE
@bilinmeyenkullanici =>24,32% => 4. Takım
2. ÜYE
@Storm_ => 22,26% => 7. Takım
3.ÜYE
@matematik61 => 20,30% => 7. Takım
En Çok Yükselen Takım:3. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; beş basamak yükselerek, takım sıralama derecesini onunculuktan, beşinciliğe yükseltmiştir.
En Çok Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; beş basamak gerileyerek takım sıralama derecesini altıncılıktan, onbirinciliğe geriletmiştir.
Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 11 takımın analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Sadece 2. Takımın analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin altındadır. Bu nedenle de ceza olarak; 2. takım üyeleri Mart 2018 dönemi bireysel sıralama listesinde yer almayacaklardır.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Nazar boncukları, analiz dönemi takım ortalaması minimum değer olan 0,30% üstünde olan takımlara takılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.
SüpersinBugün ki menüm:
Sabah:
Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
3-4 yaprak marul
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
Meyve
Yoğurt
Akşam: yumurtalı pazı, karnabahar yemeği
Sevgiler![]()
çok güzel canım. Demir eksikliğin varsa canının ciğer istemesinin sebebi olabilirMerhaba kızlar,
Sabah greyfurt suyu içine yarım da mandalina koydum acı olmasın diye.
Öğlen saat 14:00 ekmek arası ciğer yedim normalde sevmem ama canım çekti neden bilmem.
Akşam 2 baget kadar tavuk yedim.
2 lt su
1 çay
1 yeşil çay.
Canım geç cevap verdiğim için özür dilerimGeçmiş olsun canım benim de astımım var nefes ilaçları kullanıyorum .faydasını gördün mü ?
Kalori mi sayıyordun sen canımMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 sahanda yumurta 2 kk tulum peyniri 1 çay kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal 3 zeytin
Ara 1 türk kahvesi
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
3 kaşık karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
4 köfte
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık makarna
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara
azıcık ananas
Biraz siyah kuru üzüm çayınan
Su 2 litreyi geçebilirim
Evde 2buçuk yaşında ve 10 yaşında yeğenlerimle benim uyku nedir bilmez kızımla birlikte 3 tane çocuk vardı. Annemle ben baktık. Dolayısıyla gündüz giremedim canlar. Yarın yine aynısını yaşayabilirim. Ne zaman spor yapabileceğim çok merak ediyorum.![]()
Çok geçmiş olsun şifa olur inş bu kür sana.Canım geç cevap verdiğim için özür dilerim
Bendeki astım şöyle o nefes açan kırmızı kapaklı ilaçları çok az bi süre kullandım 1-2 ay ondan sonra hep alerji hapı kullandım lev diye başlayan kiloluyken her gece mutlaka atıyordum zayıfladıkça 2 güne 1 atmaya başladım incirden beride 3 güne bir atıyorum inş bigün tam bırakmak da nasip olur Rabbim sanada şifa versin bu kürü en az 6 ay uygulamalısınız diyorlardı bence sende dene zamanında astımı çok ağır olan bi teyze üzüm çekirdeğini ezip yememi söylemişti bide Polat şekeri ve zencefili karıştırıp yut demişti ama ben ikisini de yapmadım :/
Çok teşekkür ederim.size de nice yıllara kaptanımDoğum günün kutlu olsun canım.
Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün ve dışarda yiyoruz..
teşekkür ederimNiye yaşların olsun sağlıkla huzurla inş![]()
çok sağolun kızlarAfiyet olsun canım .nice mutlu yıllara esinle ailenle musmutlu sağlıklı yılların olsun![]()
Bir çay sofrası var önümde akşam yemeği olarak hepsi karbonhidrat
Yoğurtlu makarna salatası
Börek poğça
Çikolatalı kekler
Şimdi ben niyeyim
Zıkkımı köküyle birlikte mi yiyeyim![]()
Afiyet olsun canım hafif olmuş gerçekten darısı banaHerkese hayırlı aksamlar ,
MENÜ tüm gün
Su su su aç karnına 500 ml ondan sonra da devam suya .eskiden espiri yapardık kuzu mu yedin be ne bu kadar su iciyorsun diye akşam ki izgaralar yüzünden o espiri gerçek oldu
Nescafe
Kahvaltı süt tarçın muz ceviz nesfit karışımı oh bayram etmiştim resmen sanki çikolatalı pasta yer gibiydim
Öğlen yok midem ambargo koymuştu tokum ben diye bağırıp duruyordu
Aksam
Etli çorba 1 dilim kepekli ekmek onun üstüne bir yarım lavas bir dilim kaşar peyniri.onun üstüne 8 badem ve minik meyveli yoğurt .tabi bayram ettim ben .şimdi spor yapacağım
Ara öğün de yine Nescafe içtim akşam yemeği sonrası yine içtim .yatan a kadar suya devam![]()
Afiyet olsun çok güzel olmuş menü de spor daMenüm
2 dilim kızarmış trabzon ekmeğine tereyağı
Peynir
1 zeytin
Çay
17:00
10 şiş kuşbaşı et
4 minik kare lavaş
Bol salata
2 bardak acılı şalgam
Spor
1 saat yürüyüş
1000atladım
Kitap: Kehribar Dürbün
Çok güzel afiyet olsunBugün ki menüm:
Sabah:
Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
3-4 yaprak marul
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
Meyve
Yoğurt
Akşam: yumurtalı pazı, karnabahar yemeği
Sevgiler![]()
Afiyet olsun canım ekmekler bana da çok geldi veya makarnayı çıkarsan da olurmuş tabi kelin ilacı olsa başına sürermiş ben kızarmış balık yedim daha beterini yaptımMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 sahanda yumurta 2 kk tulum peyniri 1 çay kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal 3 zeytin
Ara 1 türk kahvesi
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
4 köfte
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Ara
azıcık ananas
Su 2 litreyi geçebilirim
Evde 2buçuk yaşında ve 10 yaşında yeğenlerimle benim uyku nedir bilmez kızımla birlikte 3 tane çocuk vardı. Annemle ben baktık. Dolayısıyla gündüz giremedim canlar. Yarın yine aynısını yaşayabilirim. Ne zaman spor yapabileceğim çok merak ediyorum.![]()
GünaydınnnGünaydın kızlarbugün perşembe ! Aman dikkat edelim...bu arada 2 gündür yorum yapamıyorum özür dilerim bunun için gün içinde telafi edicem, seviliyorsunuz
![]()
Estağfurullah canım .bende o kapaklı nefese çekilen ilaçtan kullanıyorum .eşşek sütü iyi geliyormuş birde onu duydum dün :)) bol su aslında en başta tedavisi .incir i bende alayım deneyim .bir arada sadece zeytinyağı iciyordum her sabah bir yemek kaşığı .oda çok faydaliymis sonra bıraktım .Rabbim herkese sağlık versin .sana da çok geçmiş olsun canımCanım geç cevap verdiğim için özür dilerim
Bendeki astım şöyle o nefes açan kırmızı kapaklı ilaçları çok az bi süre kullandım 1-2 ay ondan sonra hep alerji hapı kullandım lev diye başlayan kiloluyken her gece mutlaka atıyordum zayıfladıkça 2 güne 1 atmaya başladım incirden beride 3 güne bir atıyorum inş bigün tam bırakmak da nasip olur Rabbim sanada şifa versin bu kürü en az 6 ay uygulamalısınız diyorlardı bence sende dene zamanında astımı çok ağır olan bi teyze üzüm çekirdeğini ezip yememi söylemişti bide Polat şekeri ve zencefili karıştırıp yut demişti ama ben ikisini de yapmadım :/
Perşembeyi sel aldı :)) GünaydınGünaydın kızlarbugün perşembe ! Aman dikkat edelim...bu arada 2 gündür yorum yapamıyorum özür dilerim bunun için gün içinde telafi edicem, seviliyorsunuz
![]()
Ağır gelmiş demek ki geçmiş olsun canım .Ben de mide fesatı geçiriyorum.sabahın 4.30 uğunda kalktım soda içip survivor tekrar izliyorum bşr de mesaj okuyorum.akşam balık restoranına gittik karides kalamar yoğurtlu meze. Salata buraya kadar iyiydi de kızarmış balık yedim iyi halt ettim.mide rahatsızlığım var ağır yiyince çok kötü oluyorum.bşr de uykum kaçıyor.artık bugün dikkat edeceğim.
Canim dolu dolu menun ama sen harika kilo veriyorsun maşallah .bende merak ettim kalori hesabı mi yapıyorsun ? kaç kalori alıyorsun ?Menüm
Ara 1 türk kahvesi
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
4 köfte
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Ara
azıcık ananas
Su 2 litreyi geçebilirim