• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah: 1,5 dilim tb, biraz salça, peynir, tahinpekmez (abartmadım) çay
öğlen: 1 sucuklu kaşarlı kare tost biraz patates kızartması ve çay
akşam: 1 kepçe çorba, 1 kase sebzeli sulu köfte yemeği
ara: hemen yeşilçay, şimdi sade kahve ve 2 hurma

bugun spor yoktu ama hareketli bir gün geçirdim

Herkese hayırlı aksamlar ,
MENÜ tüm gün
Su su su aç karnına 500 ml ondan sonra da devam suya .eskiden espiri yapardık kuzu mu yedin be ne bu kadar su iciyorsun diye akşam ki izgaralar yüzünden o espiri gerçek oldu :KK70::KK70:
Nescafe
Kahvaltı süt tarçın muz ceviz nesfit karışımı oh bayram etmiştim resmen sanki çikolatalı pasta yer gibiydim:KK73::KK73:
Öğlen yok midem ambargo koymuştu tokum ben diye bağırıp duruyordu :mad::KK70::KK70:
Aksam
Etli çorba 1 dilim kepekli ekmek onun üstüne bir yarım lavas bir dilim kaşar peyniri.onun üstüne 8 badem ve minik meyveli yoğurt .tabi bayram ettim ben .şimdi spor yapacağım :KK49::spor:
Ara öğün de yine Nescafe içtim akşam yemeği sonrası yine içtim .yatan a kadar suya devam :halay:

Perinacim hergün kahvaltinda Salça var sevdiğin için mi yoksa başka sebebi var mı ? bende çok severim

selam canlar nasıl geçti gününüz?
Çok kötü geçti bozdum tabiside diyeti karbonhidrat yüklemesi yaptım adeta :rolleyes:

Güzel ayarında bir menü olmuş canım

Herkese hayırlı aksamlar ,
MENÜ tüm gün
Su su su aç karnına 500 ml ondan sonra da devam suya .eskiden espiri yapardık kuzu mu yedin be ne bu kadar su iciyorsun diye akşam ki izgaralar yüzünden o espiri gerçek oldu :KK70::KK70:
Nescafe
Kahvaltı süt tarçın muz ceviz nesfit karışımı oh bayram etmiştim resmen sanki çikolatalı pasta yer gibiydim:KK73::KK73:
Öğlen yok midem ambargo koymuştu tokum ben diye bağırıp duruyordu :mad::KK70::KK70:
Aksam
Etli çorba 1 dilim kepekli ekmek onun üstüne bir yarım lavas bir dilim kaşar peyniri.onun üstüne 8 badem ve minik meyveli yoğurt .tabi bayram ettim ben .şimdi spor yapacağım :KK49::spor:
Ara öğün de yine Nescafe içtim akşam yemeği sonrası yine içtim .yatan a kadar suya devam :halay:
Oh ne güzel ya çok iyi geçirmişin
Ben berbat geçirdim inanki makarna hariç gerisinden yedim masadakilerden. 1 poğça 2 dilim çikolatalı kek biraz börek :(
Resmen 5 gün protein üzerine karbonhidrat yüklemesi oldu:KK70:

Çok kötü geçti bozdum tabiside diyeti karbonhidrat yüklemesi yaptım adeta :rolleyes:

Ben berbat geçirdim inanki makarna hariç gerisinden yedim masadakilerden. 1 poğça 2 dilim çikolatalı kek biraz börek :KK43:
Abooo kötü olmuş kuşum yaa
.

Menüm

9:30
2 dilim kızarmış trabzon ekmeğine tereyağı
Peynir
1 zeytin
Çay

17:00
10 şiş kuşbaşı et
4 minik kare lavaş
Bol salata
2 bardak acılı şalgam

Spor
1 saat yürüyüş
1000 :spor:atladım

Kitap: Kehribar Dürbün
Bugünlerde herkes ocakbaşı besleniyor :KK70:
Afiyet olsun

OCAK - ŞUBAT 2018 ANALİZ GENEL SONUÇLARI

samp0f2fe9556ff854a4.jpg
samp109f0c0e460bd460.jpg
samp349cf6ccff3b3c41.jpg

1. ÜYE
B bilinmeyenkullanici =>24,32% => 4. Takım

2. ÜYE

@Storm_ => 22,26% => 7. Takım

3.ÜYE
matematik61 matematik61 => 20,30% => 7. Takım

En Çok Yükselen Takım:
3. Takım :nazar:
Bir önceki analiz dönemine göre; beş basamak yükselerek, takım sıralama derecesini onunculuktan, beşinciliğe yükseltmiştir.

En Çok Gerileyen Takım:
6. Takım :duduk:
Bir önceki analiz dönemine göre; beş basamak gerileyerek takım sıralama derecesini altıncılıktan, onbirinciliğe geriletmiştir.

Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 11 takımın analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Sadece 2. Takımın analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin altındadır. Bu nedenle de ceza olarak; 2. takım üyeleri Mart 2018 dönemi bireysel sıralama listesinde yer almayacaklardır.

B
ir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
  • Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
  • Nazar boncukları, analiz dönemi takım ortalaması minimum değer olan 0,30% üstünde olan takımlara takılmıştır.
  • Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.

Ben berbat geçirdim inanki makarna hariç gerisinden yedim masadakilerden. 1 poğça 2 dilim çikolatalı kek biraz börek :KK43:
Afiyet olsun napalım arada kaçamak olcak .bende tatlı diye zor duruyorum ya .regl olmak çok kötü gözüm sürekli cikolatalarda hafta sonu tatlı yiyeceğim ama dayamayacagim :KK76::KK45:

Merhaba kızlar,
Sabah greyfurt suyu içine yarım da mandalina koydum acı olmasın diye.
Öğlen saat 14:00 ekmek arası ciğer yedim normalde sevmem ama canım çekti neden bilmem.
Akşam 2 baget kadar tavuk yedim.
2 lt su
1 çay
1 yeşil çay.
Ay buda accık yemiş çatlıycam ortadan :mad::mad::mad::mad:

Back
X