- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Tatlım hoşgeldin takıma beraber kiloları verelim inş :)Takımımızın gerilemesine üzüldüm(
Harika bir menü tebrikler :)Bugün ki menüm:
Sabah:
Yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
3-4 yaprak marul
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
Meyve
Yoğurt
Akşam: yumurtalı pazı, karnabahar yemeği
Sevgiler![]()
Sen de hoşgeldin tatlım :) sabah sadece greyfurt mu yedin?Merhaba kızlar,
Sabah greyfurt suyu içine yarım da mandalina koydum acı olmasın diye.
Öğlen saat 14:00 ekmek arası ciğer yedim normalde sevmem ama canım çekti neden bilmem.
Akşam 2 baget kadar tavuk yedim.
2 lt su
1 çay
1 yeşil çay.
Kuzum sporu cocuklarla yapıyorsun zaten :) menu guzel sadece akşamki kr ler gözüme battıMenüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 sahanda yumurta 2 kk tulum peyniri 1 çay kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı bal 3 zeytin
Ara 1 türk kahvesi
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
3 kaşık karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
4 köfte
Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık makarna
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara
azıcık ananas
Biraz siyah kuru üzüm çayınan
Su 2 litreyi geçebilirim
Evde 2buçuk yaşında ve 10 yaşında yeğenlerimle benim uyku nedir bilmez kızımla birlikte 3 tane çocuk vardı. Annemle ben baktık. Dolayısıyla gündüz giremedim canlar. Yarın yine aynısını yaşayabilirim. Ne zaman spor yapabileceğim çok merak ediyorum.![]()
Ah be canım çok gecmiş olsun dikkat et bir dahakineBen de mide fesatı geçiriyorum.sabahın 4.30 uğunda kalktım soda içip survivor tekrar izliyorum bşr de mesaj okuyorum.akşam balık restoranına gittik karides kalamar yoğurtlu meze. Salata buraya kadar iyiydi de kızarmış balık yedim iyi halt ettim.mide rahatsızlığım var ağır yiyince çok kötü oluyorum.bşr de uykum kaçıyor.artık bugün dikkat edeceğim.