- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Zeytinyağlı yemeklere yükleneyim birazda çok sağolprotein diyetlerinde oluyor. zeytin yağlı bamya tavsiye ederim
derin dondurucuda bulunduruyorum. onu düşünemedim kusura bakmayın. Kurusu bulunuyordur.Zeytinyağlı yemeklere yükleneyim birazda çok sağol
Bamya bu mevsimde olur mu ki
Ben anladım canım.geçmişte denemiştim midem kaldırmadı bıraktımAkşam yediğim. daha doğrusu içtiğim. bir diyet ürün ismini burda vermem doğru olmaya bilirbelki. proteğin tozu gibi birşey. bir markanın ürettiği diyet bir ürün süt ile karıştırıp içiyorsunuz. onu içti iseniz akşam başka birşey yemiyorsunuz. içinde herşey varmış. ben yeni kullanmaya başladım. zararlımıdır bilmiyorum. anlatıldığına göre zararlı değilmiş. gıda olduğu için pek ismini vermek istemiyorum. belki burdan okur sağlığına birşey olur. bu sorumluluğu almak istemem.
Doğum günün kutlu olsun canım.sabah: 1yum.dan omlet,1kk peynir,1dlm tb ekmek,4zeytin,domates
Ara:1günkurusu
Öğle:4izmir köfte,salata,,yoğurt,çorba
Akşam eşimle dışarda yiyeceğiz bugün doğumgünümelimden geldiği kadar dikkat edeceğim ama azıcık esnetebilirim.30 dk da aerobik yapacağım birazdan
Ay canım çok tatlısın sen yaGeçmiş olsun canım regliyken benimde migren gibi başım ağrir . aman valla bak bıktım ha söyleyimmutsusuzum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum .öğlen yemeği henüz yemedim çünkü midem sanırım protein yuklemesinden nefret etti sürekli beynime tokum tokum diye sinyal gönderiyor Nescafe yapıp iceyim bari ben
Evet canım kesinlikle ondandır. Form çaylarından içebilirsin.Sağolun kızlar.
Aynen tok hissediyor insan ama sürekli yapılcak bi diyet değil ben 5 gündür yapıyorum pazar günü bozdum tek bugünde uymayacağım
Tuvalet problemi yaşıyorum 2 gündür bol su içtiğim halde. Protein fazla aldığımdan dolayı problem yaşıyorum diye düşünüyorum. Sizce olabilir mi
Ooooo nice yıllarınız olsunnDoğum günün kutlu olsun canım.
Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün ve dışarda yiyoruz..
Aslında içiyorum ama demek yetmiyorEvet canım kesinlikle ondandır. Form çaylarından içebilirsin.
Niye yaşların olsun sağlıkla huzurla inşsabah: 1yum.dan omlet,1kk peynir,1dlm tb ekmek,4zeytin,domates
Akşam eşimle dışarda yiyeceğiz bugün doğumgünümelimden geldiği kadar dikkat edeceğim ama azıcık esnetebilirim.30 dk da aerobik yapacağım birazdan
Sağol balımOoooo nice yıllarınız olsunn
Afiyet olsun canım .nice mutlu yıllara esinle ailenle musmutlu sağlıklı yılların olsunsabah: 1yum.dan omlet,1kk peynir,1dlm tb ekmek,4zeytin,domates
Kesinlikle bence ondan .hep kuru hep kuru yiyoruz yaSağolun kızlar.
Aynen tok hissediyor insan ama sürekli yapılcak bi diyet değil ben 5 gündür yapıyorum pazar günü bozdum tek bugünde uymayacağım
Tuvalet problemi yaşıyorum 2 gündür bol su içtiğim halde. Protein fazla aldığımdan dolayı problem yaşıyorum diye düşünüyorum. Sizce olabilir mi
Tamam bundan sonra suya vercem kendimiKesinlikle bence ondan .hep kuru hep kuru yiyoruz ya
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım .bir ömür boyu mutluluklar dilerim .Doğum günün kutlu olsun canım.
Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün ve dışarda yiyoruz..
Sonumuz ne olacak çok merak ediyorumTamam bundan sonra suya vercem kendimi
Cumaya kadar sıvı yicem bakalım neler olacak
Hayır olsun ne diyelim bu hafta böyle geçsin anormalliklerle cumadan sonra normal ye az ye öz ye moduna gireceğimSonumuz ne olacak çok merak ediyorum
Ne diyeceğimi bilemedim kendimi senin yerine koydum daBir çay sofrası var önümde akşam yemeği olarak hepsi karbonhidrat
Yoğurtlu makarna salatası
Börek poğça
Çikolatalı kekler
Şimdi ben niyeyim
Zıkkımı köküyle birlikte mi yiyeyim
Nelerle sınanıyorum yarebbimNe diyeceğimi bilemedim kendimi senin yerine koydum da
Sağol canım benimEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım .bir ömür boyu mutluluklar dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?