herkese merhabaaaaaaa
çokkkkkkk ama çok yogun iki günün ardından bitmiş bir vaziyette olan ebrudan merabalar efendim
kızlar hafta sonu malum birde kaynımlar görümcemler kayınvalideler herkesler toplandı bizde yemegiydi temziliğiydi yatagı yorganıydı vs vs şu saat oldu ama bende bittimmm bacaklarım artık tartmıyor fıstıklarıma bir bakayım dedim
kızlar biliyorum günlerdir cok ilgisizim ama cırpılcam kendime gelcem inşallah
herkestennnn tteker eker özür dileyerek
samanyolummmmmm canım benim alllahım acil şifalar versin babacıgınaa bir tanem gecmişler olsun
püskütüm vucok şey c begenmedinmiydi canm
benim favorim di ;
doraaaa bir avucun gerçekten o kadar cok mu alıyo yaaaaaaaaaa
ebrucummmmmm canm iyi etmişsin stres atabildiysen ne mutlu sana
nasıl oldu belin grıların varmı hala canmö benim
Allahım sen nelere kadirsin! Nasıl avuçlar yaratırsın! Vardır bir bildiğin..
:roflol:
Baklavaya gelince ben susarım link konuşur: :1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=5161677&postcount=15
günaydın kızlaaarrrra.s.
Ebrucuuuummmm seni burada görmek güzeeelllla.s.
ben Cumaya kadar tartılmayacağımı söylemiştim dimiii??
dayanamadım,sabah sabah tartıya çıktım... 71.7 çıktıııımmmm yihhuuuuuu oleeeeeyyyy:lepi:
dün kü listem:
sabah 2 kuru kayısı..
öğlen 1 kase meyveli kellogsumcokacimcoook
ara salatalık,elmakaydirigubbakcemile3
akşam 1 çipura,salatacokacimcoook
İlgimi çekmez olur mu püsküütüm,bugün alışverişe çıkınca halledicem,senin fikirlerin benim için önemli...Artık üzüm ve leblebiye ara veriyorum,yerimsenibensamanyolucum.. Dilerim atlatırsınız babanla ilgili durumu.. Sağlık bu hiçbir şeye benzemiyor..
Üzüm konusunda elimden bir şey gelmiyor.. Çünkü kalorili meyvelerden birisi.. Aklımda yanlış kalmadıysa 10-15 üzüm 1 dilim beyaz ekmek ediyor.. İşin kötü yanı tok tutan bir şey değil.. Ama her meyve gibi üzümde yemeliyiz.. Sadece miktara dikkat etmek şartıyla canım..
Yanlış hatırlamıyorsam senin tatlı krizlerin için bir öneride bulunmuştum.. İlgini çekmedi sanırım..
hepinize iyi akşamlar inanın sizleri burayı çok özledim 2 gün baya iyi geldi dinlendim bol bol yüzdüm sırt üstü belime çok iyi geldi otele giderken diyet olayını merak ediyordum ne yapacağım diye ama şans benden yanaydı diğer insanlar çok kızdı ama çünkü yemekler rezalettti hiç bir şeyin tadı tuzu yoktu bende bol bol salata yedim onlarda kötüydü ya neyse zorunlu sıkı diyet yaptım çocukların peşinde koşmakta ayrıca yordu ama neyse şuan tek sıkıntım ayaklarımın davul gibi şişmesi çünkü su içemedim en kötüsüde tuvalete çıkamadım idrar sökemediğim için vücudum ödem yaptı dr vurulduğum iğnlerede yapabilir dedi belim için işte böle bir hafta sonu geçirdim bu hafta tamamen püskütümün diyetini uygulayacağım
Teşekkürler,karpuzumu yedim,bebeğimi emzirdim,yarım litre kadar da su içtim Ebrulum...ınanılmaz enerjik ve pozitifim bugün..Açlık duygusunu yeniyorum yavaş yavaş..Aslında geçen pazartesiden beri kendimi motive ediyorum yeni düzenime ve sanırım oluyor..Dengeli beslendiğim için sütüm de azalmadı..Sık tartıldığım için ne verdim anlamadım..Bu yüzden cumadan cumaya tartıya çıkacağım...87 yi milat alıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?