Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Karbon diyeti iyi geldi o zaman sana dimi?
Kesinlikle iyi geldiğini düşünüyorum. Geçen cuma başladım dün sadece akşam öğününde bozdum önümüzdeki cumaya kadar devam edicem inş. Sonra ara vericem çünkü sıkılıyor insan şuan sıkılmadım ama biliyorum Uzun süre yapılmıyor.

Bazı şeyler olmuş galiba pek bir sey anlamadım ama takımlar arası kavga mi çıkmış ne olmuş bilemedim.burada amaç birbirimizi motive etmek menulerimiz i yazmak uyarıları dikkate almak kilo vermek değil mi ?
Neyse ben bu günü anlatayım .sabah sadece neskafeden sonra tabi Seymasevde senin peynirleri okuduktan sonra sırf canım istedi diye büyük bir dilim beyaz peynir yedim .peyniri bende senin gibi çok severim .hiç bir şey olmasın peynir ekmekle doyarim yani :))
ÖĞLEN saat 12.15
Sabahtan düdüklüde et hasladim . suyuna 1 ince dilim tam buğday ekmeği dogradim etleri de bir güzel didikledim : azıcık limon sıktım yedim .Aksam da muhtemelen aynısını yapacağım . Seymasevde sayende karbonhidrat diyeti yapacağım diye sabah akşam et le besleniyorum . en.en.azindan B12 im artar
Spor u henüz yapmadım akşam a doğru hafif hareketler yapacağım .hem regl olup hem dikkat ederek çok merak ediyorum cuma yi ...
AMA. itiraf edeyim nutellaya öyle bir dalış yapmak istiyorum ki
En iyisi su iceyim ben

Gel bacım gellll beraber yapalım
Sana bişey diyim nutellaya dalış isteği kalmıyor iki gün yap anlarsın. Şuan dolapta koca iiki dilim pasta duruyor hemde en sevdiğimden çilekli. Ama cidden canım çekmiyor. He oturup bi başladam yerim ama çekmiyor. Hemde regliyim.

Peynir iyidir

Sabah erkenden 40 dk pilates yaptım
Sonra hızımı alamadım
Jillian a başladım level 1 25 dk kardio

Of offf offf Harikasın bravo .geçen sene jillian i bir arkadaşla yapıyorduk .yediklerimize de dikkat etmiştik .1 ay düzenli yaptık hafta sonları hariç .tam 4.5 kilo gitmişti Mart ayiydi hiç unutmam .öyle ağır diyet yapmadık yediklerimize dikkat etmiştik .ya ne güzeldi :
Jillian çok iyi iyi ki baslamssin insanın canını çıkarıyor ama işe yarıyor .

Şşşşşş nutella cısss

Anacımm zorlaaa beni de şeettiinnnn...

İşte ben de şu saat itibari ile başlıyorum...

Canımın çıkması hoşuma gidiyor herzaman başlayıp bırakmak zorunda kaldım hiç 30 günü tamamlayamadım. İnş bu sefer başarırım

Anacımm zorlaaa beni de şeettiinnnn...

İşte ben de şu saat itibari ile başlıyorum...

Bugünkü menüm
Sabah:1/2 muzlu yulaf lapası
Ara:1günkurusu arasına ceviz
Öğle:5kaşık kurufasülye,1kase yoğurt
Ara:1avuç leblebi,1portakal
Akşam:1 kase mercimek çorbası,6 kaşık pırasa yemeği,yeşillik,yoğurt yemeyi düşünüyorum
Az önce 25 dk eliptik, 10dk karın egzersizleri yaptım.2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…