Olursun canım.. Özellikle Şeker cıss hepimiz için.Merhaba arkadaşlar. Yaşım 36 boyum 172, kilom 83. Bugün itibariyle şekerden ve undan olabildiğince uzak olmaya karar verdim. Umarım başarılı olabilirim.
Ay inşş hep beraber duralımMerhaba arkadaşlar. Yaşım 36 boyum 172, kilom 83. Bugün itibariyle şekerden ve undan olabildiğince uzak olmaya karar verdim. Umarım başarılı olabilirim.
Merhaba hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar. Yaşım 36 boyum 172, kilom 83. Bugün itibariyle şekerden ve undan olabildiğince uzak olmaya karar verdim. Umarım başarılı olabilirim.
Olur umarım gr verdim ama çok mutlu oldum bayadır uğraşıp veremiyordum.Harikasın canım. Cumaya 1 kilo olur inşallah..
Karbon diyeti iyi geldi o zaman sana dimi?Olur umarım gr verdim ama çok mutlu oldum bayadır uğraşıp veremiyordum.
Kesinlikle iyi geldiğini düşünüyorum. Geçen cuma başladım dün sadece akşam öğününde bozdum önümüzdeki cumaya kadar devam edicem inş. Sonra ara vericem çünkü sıkılıyor insan şuan sıkılmadım ama biliyorum Uzun süre yapılmıyor.Karbon diyeti iyi geldi o zaman sana dimi?
Bazı şeyler olmuş galiba pek bir sey anlamadım ama takımlar arası kavga mi çıkmış ne olmuş bilemedim.burada amaç birbirimizi motive etmek menulerimiz i yazmak uyarıları dikkate almak kilo vermek değil mi ?
Neyse ben bu günü anlatayım .sabah sadece neskafeden sonra tabiSeymasevde senin peynirleri okuduktan sonra sırf canım istedi diye büyük bir dilim beyaz peynir yedim .peyniri bende senin gibi çok severim .hiç bir şey olmasın peynir ekmekle doyarim yani :))
ÖĞLEN saat 12.15
Sabahtan düdüklüde et hasladim . suyuna 1 ince dilim tam buğday ekmeği dogradim etleri de bir güzel didikledim :azıcık limon sıktım yedim .Aksam da muhtemelen aynısını yapacağım . Seymasevde sayende karbonhidrat diyeti yapacağım diye sabah akşam et le besleniyorum . en.en.azindan B12 im artar
Spor u henüz yapmadım akşam a doğru hafif hareketler yapacağım .hem regl olup hem dikkat ederek çok merak ediyorum cuma yi ...
AMA. itiraf edeyim nutellaya öyle bir dalış yapmak istiyorum ki
En iyisi su iceyim ben
Of offf offf Harikasın bravo .geçen sene jillian i bir arkadaşla yapıyorduk .yediklerimize de dikkat etmiştik .1 ay düzenli yaptık hafta sonları hariç .tam 4.5 kilo gitmişti Mart ayiydi hiç unutmam .öyle ağır diyet yapmadık yediklerimize dikkat etmiştik .ya ne güzeldi :Gel bacım gellll beraber yapalım
Sana bişey diyim nutellaya dalış isteği kalmıyor iki gün yap anlarsın. Şuan dolapta koca iiki dilim pasta duruyor hemde en sevdiğimden çilekli. Ama cidden canım çekmiyor. He oturup bi başladam yerim ama çekmiyor. Hemde regliyim.
Peynir iyidir
Sabah erkenden 40 dk pilates yaptım
Sonra hızımı alamadım
Jillian a başladım level 1 25 dk kardio
Şşşşşş nutella cısssBazı şeyler olmuş galiba pek bir sey anlamadım ama takımlar arası kavga mi çıkmış ne olmuş bilemedim.burada amaç birbirimizi motive etmek menulerimiz i yazmak uyarıları dikkate almak kilo vermek değil mi ?
Neyse ben bu günü anlatayım .sabah sadece neskafeden sonra tabiSeymasevde senin peynirleri okuduktan sonra sırf canım istedi diye büyük bir dilim beyaz peynir yedim .peyniri bende senin gibi çok severim .hiç bir şey olmasın peynir ekmekle doyarim yani :))
ÖĞLEN saat 12.15
Sabahtan düdüklüde et hasladim . suyuna 1 ince dilim tam buğday ekmeği dogradim etleri de bir güzel didikledim :azıcık limon sıktım yedim .Aksam da muhtemelen aynısını yapacağım . Seymasevde sayende karbonhidrat diyeti yapacağım diye sabah akşam et le besleniyorum . en.en.azindan B12 im artar
Spor u henüz yapmadım akşam a doğru hafif hareketler yapacağım .hem regl olup hem dikkat ederek çok merak ediyorum cuma yi ...
AMA. itiraf edeyim nutellaya öyle bir dalış yapmak istiyorum ki
En iyisi su iceyim ben
Anacımm zorlaaa beni de şeettiinnnn...Gel bacım gellll beraber yapalım
Sana bişey diyim nutellaya dalış isteği kalmıyor iki gün yap anlarsın. Şuan dolapta koca iiki dilim pasta duruyor hemde en sevdiğimden çilekli. Ama cidden canım çekmiyor. He oturup bi başladam yerim ama çekmiyor. Hemde regliyim.
Peynir iyidir
Sabah erkenden 40 dk pilates yaptım
Sonra hızımı alamadım
Jillian a başladım level 1 25 dk kardio
Haklısın canım bende aynen öyle düşünüyorumAyy negüzel bende çok mutluyum 300 gr vermişim
Ekmek konusundada mantıklı ölçüyü ayarlayınca aynı kapıya çıkıyor aslında
Ekmek deyince göze batıyo ama karbonhidratların içinde bence en masumuda ekmek
Teşekkür ederim tatlımSüpersin canım
Elimi sürmedim . çeyrek elma bir muz bol tarçın biraz süt döktüm şu an onu yiyorumŞşşşşş nutella cısss
:Anacımm zorlaaa beni de şeettiinnnn...
İşte ben de şu saat itibari ile başlıyorum...
Canımın çıkması hoşuma gidiyor herzaman başlayıp bırakmak zorunda kaldım hiç 30 günü tamamlayamadım. İnş bu sefer başarırımOf offf offf Harikasın bravo .geçen sene jillian i bir arkadaşla yapıyorduk .yediklerimize de dikkat etmiştik .1 ay düzenli yaptık hafta sonları hariç .tam 4.5 kilo gitmişti Mart ayiydi hiç unutmam .öyle ağır diyet yapmadık yediklerimize dikkat etmiştik .ya ne güzeldi :
Jillian çok iyi iyi ki baslamssin insanın canını çıkarıyor ama işe yarıyor .
Anacımm zorlaaa beni de şeettiinnnn...
İşte ben de şu saat itibari ile başlıyorum...
Kızlar bugün mutluyum şükürler olsun
Cuma 79,3
Bugün 78,8
Fark 500 gr
Waaawwwww harikasınnnnKızlar pazartesi bildirimini yapamamıştım
Cuma 81,8
Bugün 81,5
400 ml sıvı ve kahvaltıdan sonra ki sonuç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?