Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benimki medisana ben çok memnunum.bir önceki sinbo her çıktığımda farklı tartıyordu kafayı yemiştim sinirden gittim bunu aldım her çıktığımda aynı tartıyor.tavsiye ederim

Çok güzel başlamışın güne canım
Kolay gelsin şimdiden
Benimki fakir 5 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün biraz canım sıkkındı sabah ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Erkenden birşeyler atıştırıp doktora gittim şu ödem için Sağ olsun doktor güzelce dinleyip idrar ve kan tahlili istedi bakalım cuma kontrole gideceğım ne diyecek merak ediyorum

Yine çok yoğun bir hafta beni bekliyor Yarın kızın yine yüzmesi var sonra perşembe günü hem büyük kızı doktora götüreceğim sabah erkenden öğlende de ufaklık yüzmeye gidecek Cuma sabahı doktora sonuç göstermeye gittikten sonrada ordan direk diyetisyene geçerim Yani bana kala kala çarşamba kalıyor onuda artık temizlikle geçiririm
Bugünlük pek işim yokda kızı okuldan almaya gidene kadar artık biraz iş yaparım ama gözüm buralarda

Kolay gelsin canım
İnş sonuçlarında güzel çıkar

Merrr ekmek çok fazla gibi sanki canım
Değil aslında canım. Tartarak yiyorum özellikle kaçırmamak için. 1 kase çorba yanında 1 dilim ekmek yeseydim yine 3 dilim yapacaktı. Böyle sırf ekmek yazınca çok gibi geldi. Bana da öyle geldi yalan yok
Sen böyle güzel menü hazırladığında çok mutlu oluyorum canım kaptanım. Süt içmiyor yemek yiyorsun ya... Merhaba arkadaşım ben senin mesajını buraya alıntıladım. Biz 2. Takımız. Bu süreçte bizimle birlikte hareket edebilirsin. Sevgili Ellssa kaptanımızın onayıyla

Kızlar bugün mutluyum şükürler olsun
Cuma 79,3
Bugün 78,8
Fark 500 gr
Ayy negüzel bende çok mutluyum 300 gr vermişim
Ekmek konusundada mantıklı ölçüyü ayarlayınca aynı kapıya çıkıyor aslında
Ekmek deyince göze batıyo ama karbonhidratların içinde bence en masumuda ekmek

Harikasın canım. Cumaya 1 kilo olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…