Benimki medisana ben çok memnunum.bir önceki sinbo her çıktığımda farklı tartıyordu kafayı yemiştim sinirden gittim bunu aldım her çıktığımda aynı tartıyor.tavsiye ederimGünaydın kızlar
Sabah aç karna 2 bardak su ve 1 bardak yeşil çay..
1 greyfurt sıktım..
Lorlu maydanozlu pul biberli omlet
5 yeşil zeytin
1 ceviz
Biraz fazlaca büyük sarı buğday ekmeği ve çay..
Öğlen ve akşam menümün de adını koydum
Karnıbahar, tavuk ve bulgur pilavı yapacağım.
Yanına yoğurt ve üşenmezsem salata üşenirsem turşu çıkarırım.
Haftasonu tamamen iş yerinde geçtiği için bugün bir temizlik ve pazar şart oldu..
İyi günler diliyorum..
Not: Tartım 75-76 arasında ama neredeyse 75 e değecek cumadan beri sanırım 200-300 gr gitti. Ödemlerim de baya indi. Belki bu ay para ayırabilirsem maaştan dijital çok fonksiyonlu bir tartı alırım..
Memnun olduğunuz marka ve model varsa paylaşır mısınız?
Çok güzel başlamışın güne canımGünaydın kızlar
Sabah aç karna 2 bardak su ve 1 bardak yeşil çay..
1 greyfurt sıktım..
Lorlu maydanozlu pul biberli omlet
5 yeşil zeytin
1 ceviz
Biraz fazlaca büyük sarı buğday ekmeği ve çay..
Öğlen ve akşam menümün de adını koydum
Karnıbahar, tavuk ve bulgur pilavı yapacağım.
Yanına yoğurt ve üşenmezsem salata üşenirsem turşu çıkarırım.
Haftasonu tamamen iş yerinde geçtiği için bugün bir temizlik ve pazar şart oldu..
İyi günler diliyorum..
Not: Tartım 75-76 arasında ama neredeyse 75 e değecek cumadan beri sanırım 200-300 gr gitti. Ödemlerim de baya indi. Belki bu ay para ayırabilirsem maaştan dijital çok fonksiyonlu bir tartı alırım..
Memnun olduğunuz marka ve model varsa paylaşır mısınız?
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
Afiyet olsun canım 6 dilim hellim i nasıl yiyeceksin :Kahvaltımı yapıyorum
Bol protein ağırlıklı bi kahvaltı tabağım var
Biraz tulum peynir
Biraz beyaz prynir
Biraz pastırma
1 tane yağda yumurta
6 dilim hellim peyniri
Hepsi 1 puan
Insaallah canımHaftaya güzel bir iniş seni bekliyor o zaman.
Ahahaaa yedim vallaAfiyet olsun canım 6 dilim hellim i nasıl yiyeceksin :
Kolay gelsin canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün biraz canım sıkkındı sabah ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Erkenden birşeyler atıştırıp doktora gittim şu ödem içinSağ olsun doktor güzelce dinleyip idrar ve kan tahlili istedi bakalım cuma kontrole gideceğım ne diyecek merak ediyorum
Yine çok yoğun bir hafta beni bekliyorYarın kızın yine yüzmesi var sonra perşembe günü hem büyük kızı doktora götüreceğim sabah erkenden öğlende de ufaklık yüzmeye gidecek Cuma sabahı doktora sonuç göstermeye gittikten sonrada ordan direk diyetisyene geçerim Yani bana kala kala çarşamba kalıyor onuda artık temizlikle geçiririm
Bugünlük pek işim yokda kızı okuldan almaya gidene kadar artık biraz iş yaparım ama gözüm buralarda
Özellikleri neler canım? yağ kas filan ölçüyor muÇok güzel başlamışın güne canım
Kolay gelsin şimdiden
Benimki fakir 5 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım
Anne bebek tartısı olan mı o canım? En çok o çıkıyor markayı yazıncaBenimki medisana ben çok memnunum.bir önceki sinbo her çıktığımda farklı tartıyordu kafayı yemiştim sinirden gittim bunu aldım her çıktığımda aynı tartıyor.tavsiye ederim
Evet canım aynen o.çok memnunumAnne bebek tartısı olan mı o canım? En çok o çıkıyor markayı yazınca
Değil aslında canım. Tartarak yiyorum özellikle kaçırmamak için. 1 kase çorba yanında 1 dilim ekmek yeseydim yine 3 dilim yapacaktı. Böyle sırf ekmek yazınca çok gibi geldi. Bana da öyle geldi yalan yokMerrr ekmek çok fazla gibi sanki canım
Sen böyle güzel menü hazırladığında çok mutlu oluyorum canım kaptanım. Süt içmiyor yemek yiyorsun ya...Menüm
9:00
Zeytin peynir
1 haşlanmış yumurta
Tb ekmeği 2 dilim
Çay
14:00
Sahanda yumurta
2 kaşık etli kabak
Tere
Pide tereyağı
Peynir
19:00
1 kase etli yüksük çorbası
4 kaşık nohutlu dövme pilavı
1 kk tavuk fırın
Biber tere
Spor
300atladım
Kitap
Kehribar Dürbün
Merhaba arkadaşım ben senin mesajını buraya alıntıladım. Biz 2. Takımız. Bu süreçte bizimle birlikte hareket edebilirsin. SevgiliMerhabalar,
Ben 1 şubattan itibaren rejim yapıyorum. Daha doğrusu sağlıklı beslenme diye biliriz. 84.10 kiloyum. 88 kilo ile başlamıştım. Bir arkadaşım kadınlar klubünün kilo vermek için bu uygulamasından bahsetti. Bende yeni bilgiler öğrene bilmek. Hatalarımı görebilmek için takımlarınıza katılmak istiyorum. Sizde uygun görürseniz tabiki oyi günler.
Valla bişeyleri var ama hiç bilmiyomÖzellikleri neler canım? yağ kas filan ölçüyor mu
Ayy negüzel bende çok mutluyum 300 gr vermişimKızlar bugün mutluyum şükürler olsun
Cuma 79,3
Bugün 78,8
Fark 500 gr
Çok sevindim HoşbuldumHoşgeldin canım. Buyur yerimiz var..
HoşgeldinnnÇok sevindim Hoşbuldum
Süpersin canımKızlar bugün mutluyum şükürler olsun
Cuma 79,3
Bugün 78,8
Fark 500 gr
Harikasın canım. Cumaya 1 kilo olur inşallah..Ayy negüzel bende çok mutluyum 300 gr vermişim
Ekmek konusundada mantıklı ölçüyü ayarlayınca aynı kapıya çıkıyor aslında
Ekmek deyince göze batıyo ama karbonhidratların içinde bence en masumuda ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?