Mis gibi hepsi afiyet olsun .ben şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum .gına geldi etgillerden :Bende yazayım hemen
Kahvaltım
6 dilim hellim peyniri-1 puan
1 yumurta tereyağında - 0 puan
(Tulum pastırma felanda koymuştum tabağıma ama onları yiyemedim sabah yazmıştım kafa karışmasın)
Yanında şekersiz yeşil çay
Öğlen
Kaşarlı mantar sade yağsız buharda pişirip üzerine kaşar serptim onunda puanı - 3
Akşam
Zeytinyağlı kereviz bir porsiyon- 6 puan
8 gr bitter çikolata -2 puan
Çeyrek muz - 5,5 puan
Bitki çayı: ıhlamur- yeşil çay- karışık bitki çayı
2 lt su
Spor: 40 dk pilates
25 dk jillian level 1 birinci günüm
Kitap daha okumadım yeni kitaba başlıycam. Yatarken karar vericem.
Aynen canım buzlukta haşlanmış kurufasulye nohut var dokunmuyorum . sebze pek sevmiyorum benim sevdiklerimin puanı yüksek yine pisirmiyorum .makarna yasak pirinç bulgur da yüksek .et tavuk balık yakinda hep beraber ya meeee deriz yada GIT GIT gidak deriz :Afiyet olsun canım .myz hakkaten yüksekmiş.benim hatırladığım kadarıyla bakliyat ta çok yüksekti sinir olurdum kurufasğlye nohut yiyemedipim için
Mis gibi hepsi afiyet olsun .ben şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum .gına geldi etgillerden :
Sesli güldüm kuzum ya ahahhahajaha karnında hellim ağacı çıkacak .bak ben geçen hafta hatırlayın saat 17.30 u gecirmezdim akşam yemeğini .bak saat kaç oldu hala o et haslamayi yemeyim diye aç oturuyorum :Etgiller
Ay bende etgilleri peynir gilleri çok seviyorum tek eksiğim karbonhidratlıgiller onları çok özlüyorum aslında
Kereviz yedim mantar yedim sebzede yemiş olayım diye ama yok yani beni tatmin etmedi
Belki çay yapar hellim yerim gene
İnsanı aç kalmaya zorluyor bu diyet diyorsunSesli güldüm kuzum ya ahahhahajaha karnında hellim ağacı çıkacak .bak ben geçen hafta hatırlayın saat 17.30 u gecirmezdim akşam yemeğini .bak saat kaç oldu hala o et haslamayi yemeyim diye aç oturuyorum :
Güzel menü canımBen de ilk defa yediklerimi paylaşayım
Sabah: haşlanmış yumurta, çok az çeçil peyniri, dereotu, 1 dilim ekmek
Ara Öğün: 1 bardak süt
Öğle: 4 tane ızgara köfte, domates biber, 1 dikin ekmek
Ara Öğün: yaklaşık 1 kase yer fıstığı, yeşil çay
Akşam: Kara lahana çorbası( içinde buğday ve barbunya da var)
Aa ciddimi.. Aynıymışsın sen de..Ayy benimde karbonhidrat dolar taşardı hep kaloriyi aşmasamda
Sesli güldüm kuzum ya ahahhahajaha karnında hellim ağacı çıkacak .bak ben geçen hafta hatırlayın saat 17.30 u gecirmezdim akşam yemeğini .bak saat kaç oldu hala o et haslamayi yemeyim diye aç oturuyorum :
Eee nerden bakıp puan veriyosun pekiYok ama kalori ölçen programların yazdığın yemeğin değerlerini veriyor ordan bakınca puanla karşılığı aynı oluyor. Ama yumurtaya peynire ete tereyağına da bi miktar karbonhidrat değeri veriyor tabi onlar bizim listemize göre 0 puan
Yani kalori programından yararlanılabilir bilmediğimiz puanlamalarda
Aynen canım bak yemedim gittim mesafe içtim .yarın öğlen yiyeceğim artık onu .ama akşam a tavuk çıkartmayı düşünüyorum buzluktan :İnsanı aç kalmaya zorluyor bu diyet diyorsun
Vallahi kaptanim gülme krizlerine girdim bide .yarın öğlen yiyeceğim onu .mutfağa gittim bakistik yaptım kahve içtim yemedim :ilahii ciddimisin
Nescafe içtim diyecektimAynen canım bak yemedim gittim mesafe içtim .yarın öğlen yiyeceğim artık onu .ama akşam a tavuk çıkartmayı düşünüyorum buzluktan :
Normalde herşeyi listeden bakıyorum listede olanla ordaki karbonhidrat değeri aynı listede olmayanı kalori programından girip bu fotodaki karbonhidrat değerine bakabiliriz demek istediğim buEee nerden bakıp puan veriyosun peki
Peynir ye peynirVallahi kaptanim gülme krizlerine girdim bide .yarın öğlen yiyeceğim onu .mutfağa gittim bakistik yaptım kahve içtim yemedim :
Nasip kısmet miş herşey canım.Bişey itiraf edicem ben gruplara girmeye karar verdiğimde grupların paylaşımlarına göz attım en çok 7. Takımın paylaşımı vardı 48.000 kusur olmuş sayfaları diye oraya yazmaya karar vermiştim çok faaller diye.sonra tam oraya yazıcakken gruplara katılmak isteyenlerin paylaşım topiğini gördüm yazdımEllssa sağolsun kaptanım cevap verdi bende kısmet dedim geldim. Şimdi o grup kapatılmış çok üzüldüm ortada kalabilirmişim yani
Nasip kısmet miş herşey canım.Bişey itiraf edicem ben gruplara girmeye karar verdiğimde grupların paylaşımlarına göz attım en çok 7. Takımın paylaşımı vardı 48.000 kusur olmuş sayfaları diye oraya yazmaya karar vermiştim çok faaller diye.sonra tam oraya yazıcakken gruplara katılmak isteyenlerin paylaşım topiğini gördüm yazdımEllssa sağolsun kaptanım cevap verdi bende kısmet dedim geldim. Şimdi o grup kapatılmış çok üzüldüm ortada kalabilirmişim yani
Su az olmuş sanki canım. Afiyet olsun:)) sporunda güzelmişİyi geceler kızlar
UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
1 bardak ceviz suyu
KAHVALTI(07.30)
1 bardak kefir
1 dilim tb ekmek salçalı
ARA
3 ceviz
4 günkurusu
1 hurma
ÖĞLE(13.00)
1 paket form bisküvi
1 küçük kutu süt
ARA(14.45)
1 portakal
2 yk lor
1 bardak atom çayı (marketten aldık hasta gibiyim o yüzden içtim biraz şekerliymiş)
Çok minik (yarım kare kadar) çikolata
AKŞAM(18.00)
150 gr kadar tavuk
1 tabak kremalı makarna
Zero
(Bugün serbest yeme hakkımı kullandım:))
Spor: bayağı avm dolandık
Su: 1,5lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?