Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Mis gibi hepsi afiyet olsun .ben şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum .gına geldi etgillerden :

Afiyet olsun canım .myz hakkaten yüksekmiş.benim hatırladığım kadarıyla bakliyat ta çok yüksekti sinir olurdum kurufasğlye nohut yiyemedipim için
Aynen canım buzlukta haşlanmış kurufasulye nohut var dokunmuyorum . sebze pek sevmiyorum benim sevdiklerimin puanı yüksek yine pisirmiyorum .makarna yasak pirinç bulgur da yüksek .et tavuk balık yakinda hep beraber ya meeee deriz yada GIT GIT gidak deriz :

Mis gibi hepsi afiyet olsun .ben şimdiden yarın ne yesem diye düşünüyorum .gına geldi etgillerden :
Etgiller

Ay bende etgilleri peynir gilleri çok seviyorum tek eksiğim karbonhidratlıgiller onları çok özlüyorum aslında
Kereviz yedim mantar yedim sebzede yemiş olayım diye ama yok yani beni tatmin etmedi
Belki çay yapar hellim yerim gene

Sesli güldüm kuzum ya ahahhahajaha karnında hellim ağacı çıkacak .bak ben geçen hafta hatırlayın saat 17.30 u gecirmezdim akşam yemeğini .bak saat kaç oldu hala o et haslamayi yemeyim diye aç oturuyorum :

Ben de ilk defa yediklerimi paylaşayım
Sabah: haşlanmış yumurta, çok az çeçil peyniri, dereotu, 1 dilim ekmek
Ara Öğün: 1 bardak süt
Öğle: 4 tane ızgara köfte, domates biber, 1 dikin ekmek
Ara Öğün: yaklaşık 1 kase yer fıstığı, yeşil çay
Akşam: Kara lahana çorbası( içinde buğday ve barbunya da var)

Güzel menü canım

Eee nerden bakıp puan veriyosun peki

Eee nerden bakıp puan veriyosun peki
Normalde herşeyi listeden bakıyorum listede olanla ordaki karbonhidrat değeri aynı listede olmayanı kalori programından girip bu fotodaki karbonhidrat değerine bakabiliriz demek istediğim bu

Eklentiler

• 4C5EF02B-11B0-4077-9BD5-C763D1469AF8.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 20
Bişey itiraf edicem ben gruplara girmeye karar verdiğimde grupların paylaşımlarına göz attım en çok 7. Takımın paylaşımı vardı 48.000 kusur olmuş sayfaları diye oraya yazmaya karar vermiştim çok faaller diye.sonra tam oraya yazıcakken gruplara katılmak isteyenlerin paylaşım topiğini gördüm yazdım Ellssa sağolsun kaptanım cevap verdi bende kısmet dedim geldim. Şimdi o grup kapatılmış çok üzüldüm ortada kalabilirmişim yani

Nasip kısmet miş herşey canım.

Nasip kısmet miş herşey canım.

İyi geceler kızlar
UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
1 bardak ceviz suyu

KAHVALTI(07.30)
1 bardak kefir
1 dilim tb ekmek salçalı

ARA
3 ceviz
4 günkurusu
1 hurma

ÖĞLE(13.00)
1 paket form bisküvi
1 küçük kutu süt

ARA(14.45)
1 portakal
2 yk lor
1 bardak atom çayı (marketten aldık hasta gibiyim o yüzden içtim biraz şekerliymiş)
Çok minik (yarım kare kadar) çikolata

AKŞAM(18.00)
150 gr kadar tavuk
1 tabak kremalı makarna
Zero
(Bugün serbest yeme hakkımı kullandım:))

Spor: bayağı avm dolandık
Su: 1,5lt

Su az olmuş sanki canım. Afiyet olsun:)) sporunda güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…