Biraz cısslar var ama afiyet olsun canımSelam kızlar,
Sabah çok erken çıktığım için, 12 saat dersim üstüne de misafirim olduğu için şimdi oturdum yazıyorum. malesef biraz cıss oldu..
Sabah simit peynir çay.
Öğlen kabak çorbası, bezelye iki kaşık şehriye pilavı cacık.
İkindi t kahvesi 1 minik petito çikolata (bir kare kadar)
Akşam Yarmalı yoğurt çorbası (Erzurum'un aş otu çorbası) 1 kepçe
fırında köfte pilav bi tane sigara böreği yeşil salata
Bi de mandalina pelteli pasta yaptım bir dilim o..
Biraz çekirdek..
3 lt su.8000 adım var bi de.
Ama misafir olunca kaçtı çok pişmanım şimdi karnım ağrıdı kaç gündür küçülmüştü..
Yarın sabah maydanoz limon ile shake yapacağım. öğlen ve akşamı da azaltırım.
İyi geceler
Afiyet olsun canım sende de minicik cıslar var olsun o kadar :)Menüm şöyle
Sabah klasiği fix kahvaltım
2 dilim ekmek
El büyüklüğünde omlet
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve bal
Ara
1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Akşam
1 kase tavuk çorba
120 gr nohut yemeği (çorba ve nohut 4 dilim ekmek yaptı)
3 kaşık yoğurt
3 kaşık Taze fasulye
1 porsiyon sebze yemeği
Ara
1 minnak kurabiye
1 lokma acıbadem kurabiyesi
1 kase yoğurt azıcık siyah kuru üzümle
2 litre su
Spor azıcık yürüyüş
Gayet hoş bi menü olmuş kaptanım tabi pide ve köftenin miktarı bilmiyoruzMenüm
12:30
Tereyağı
Otlu peynir 1 kk
Deri peyniri 1 kk
Yeşil ve siyah zeytin 5 tane
Pide
Yeşil soğan 1 tane
19:00
Mercimekli köfte
Salata
Turp
Yeşilsoğan
Acı yeşil biber
Spor
1500atladım
Kitap
Kehribar Dürbün
Şimdi Hayranbolu tatlısı da neymiş diye baktım ama tam bomba bişeymiş canım çektiİyi geceler arkadaşlar
Dün bildirim yaptım sonra fırsat bulamadım . Yeğenime geldim.
Bugün ki menüm
Kahvaltı
Biraz küflü peynir
8 zeytin
1 yumurta
Yeşillik salata
1 dilim tb ekmeği
1 içli köfte
1 hayranbolu tatlısı
Öğle ve akşam (saat 4 de yedim çok fazla yediğim için akşam yemedim)
10 tane lahana sarması
1 tabak erişte
3 hayranbolu tatlısı
Bol salata
Ara
1 dilim portakal
Bir parça ananas
3 litre su
İki gündür giremediğim için mesajlara şöyl bir göz gezdirdim yorum yapamadım iyi geceleriniz olsun
Yarın bildirim varÇok hafif bi kahvaltıyla geçiştirdim
1 yumurta haşlaması yedim.
Bir iki çatal peynir yedim -0 puan
Hiç iştahım yok bugün bi tuhafım
Şuandada annemdeyim inş saçmalamam ilerleyen saatlerde
Tatlım protein ağırlıklı beslen inş kazasız atlatırsın benim regl döneminde iştahımda hiçbir değişiklik olmuyor çünkü her zaman iştahım çok açıkGünaydın tunaydin iyi pazarlar arkadaşlar
Maalesef bu gün yada yarın regliyim .ben ne yapıcam şimdi .ben bu dönemlerde hiç doymuyorum :tatlı yerken tuzlu ya saldırıyorum saçma sapan oluyorum tabi .
Ben ne yapıcam .börek yaptım hemde baklava yufkasindan Kıymalı
Yedim mi hem de 2 dilim yedim .
Ağrım sızım geçerse spor yapacağım .
Canım kuruyemiş al hemen. Kuru hurma kuru incir kuru üzüm kahve yanında hangisini yersen ye çok güzel oluyor ve tatlı isteğini bastırıyor. Bi başlarsan tatlı yemeye durduramazsın kendini hiç bulaşma derimGünaydın tunaydin iyi pazarlar arkadaşlar
Maalesef bu gün yada yarın regliyim .ben ne yapıcam şimdi .ben bu dönemlerde hiç doymuyorum :tatlı yerken tuzlu ya saldırıyorum saçma sapan oluyorum tabi .
Tatlım protein ağırlıklı beslen inş kazasız atlatırsın benim regl döneminde iştahımda hiçbir değişiklik olmuyor çünkü her zaman iştahım çok açık
Ama öyle :) düşünüyorum iştahımın hiç kesik olduğu bi dönem yaşadım mı cık yok sadece aşırı yiyip mide fesadı geçirdiğim günlerin ertesinde midem kötü olduğu için giyemiyordum o kadar :/çok tatlısın ya.
Ayy ne güzel. Demekkii kan şekeri düzeyin süper.. Demekkii bu karbon diyeti işe yarıyoo..Çok hafif bi kahvaltıyla geçiştirdim
1 yumurta haşlaması yedim.
Bir iki çatal peynir yedim -0 puan
Hiç iştahım yok bugün bi tuhafım
Şuandada annemdeyim inş saçmalamam ilerleyen saatlerde
Mide fesadııAma öyle :) düşünüyorum iştahımın hiç kesik olduğu bi dönem yaşadım mı cık yok sadece aşırı yiyip mide fesadı geçirdiğim günlerin ertesinde midem kötü olduğu için giyemiyordum o kadar :/
Teşekkür ederim canım. Sanırım metabolizmamda kızımın da payı büyük . Senin kızında hareketlenince farkedersingüzel menü olmuş canım
menün fena değil kuzum erişten 1 tabak olmasaydı keşke. Ama olsun yine de çünkü senin metabolizmanın maşaallahı var. Bende ananas istiyorum
Ablam geldi aklıma canım o da senin gibi.Evetbisiklet emojisi bulamadım.biz 10 yıllık evliyiz.eşim hiç romantik değildir bir de hediyemi ben seçmezsem gider saçmasapan birşey alır o yüzden genelde ne istediğimi söylüyorum.geçen sene de kalori sayan saat istedim mesela .
Günaydın tunaydin iyi pazarlar arkadaşlar
Bende ilk defa yedim canım.Biraz cısslar var ama afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sende de minicik cıslar var olsun o kadar :)
Gayet hoş bi menü olmuş kaptanım tabi pide ve köftenin miktarı bilmiyoruz
Şimdi Hayranbolu tatlısı da neymiş diye baktım ama tam bomba bişeymiş canım çekti
Aynen ben tatlıyı hiç tadımlık yiyemeden.Canım kuruyemiş al hemen. Kuru hurma kuru incir kuru üzüm kahve yanında hangisini yersen ye çok güzel oluyor ve tatlı isteğini bastırıyor. Bi başlarsan tatlı yemeye durduramazsın kendini hiç bulaşma derim
Ah ah en kritik dönemlerrrrr Allah yarımcın olsunGünaydın tunaydin iyi pazarlar arkadaşlar
Ayyy inşşşş yaAyy ne güzel. Demekkii kan şekeri düzeyin süper.. Demekkii bu karbon diyeti işe yarıyoo..
Seni acaip takipteyimmm.. Bu pideyi bırakcam yanii o biçim etkilisinn
Ahhahahhahah çok güldüm canım ya ..ayniyiz seninle kendimi gördüm bir an :
Eşlik ederim tam benlik bu ara bununla savaştayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/28-gun-beyaz-detox.1057665/page-3#post-54798564
Kızlar bana eşlik etmek ister misiniz
Tatlım zaten bu 3 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum ama böyle dayatmacı durumlarda ters tepki oluyor bende maalesef..https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/28-gun-beyaz-detox.1057665/page-3#post-54798564
Kızlar bana eşlik etmek ister misiniz
Hiç yemedim bakışıp duruyorum cikolatalarla tavsiyeni uygulayacagim canım çok teşekkür ederimCanım kuruyemiş al hemen. Kuru hurma kuru incir kuru üzüm kahve yanında hangisini yersen ye çok güzel oluyor ve tatlı isteğini bastırıyor. Bi başlarsan tatlı yemeye durduramazsın kendini hiç bulaşma derim
Harikasın maşallah hep bole devam etsin inşaallah canımsahi kızlar size bir haberim daha var cuma sabahı 73 kilo çıkmıştım ya, bu sabah tartıldım 70,5 çıktım :)) inşallah vücut güçlendikçe spor oturdukça daha da düşeceğim aminn
Bende takipteyim çok güzel gidiyorsun canımAh ah en kritik dönemlerrrrr Allah yarımcın olsun
Ayyy inşşşş ya
Sonuç alabilirim umarım
:Yarın bildirim varbugünkü iştahsızlığını iyiye kullan canım
Tatlım protein ağırlıklı beslen inş kazasız atlatırsın benim regl döneminde iştahımda hiçbir değişiklik olmuyor çünkü her zaman iştahım çok açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?