- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
İyi yapmışın canım biraz kendimize ve başkalarına yemiyorum demeyi öğrenmeliyiz.Aynen canım .birde 5 günden sonra ilk kez böyle şeyler yedim .poğaça ve pasta da vardı kurabiye vardı onları yemedim :)))
Ben kizimla arkadaşıma gittim harika bir gün geçirdim .ama şu bir gerçek ki diyette pek gezmelere gitneyeceksin .ikramları yedim :nasıl geçti gününüz kızlaaar ? :))
hayırlı olsun canım süper bir hediye bu :) sen de hakkını ver ! inşallah akşamı dediğin gibi salata olarak yemişsindirSabah;2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1küçük yulaflı krep
Ara:az sütlü kahve
Öğle:6-7kaşık taze fasülye,3-4 kaşık bulgur pilavı,1dlm tb ekmeği,yoğurt
Akşama yine yatılı misafirim var onlara kremalı tavuklu mantarlı makarna yapacağım ben pişirdiğim tavuğu ayırıp salatayla yemeyi düşünüyorum.az önce eşimin doğumgünüm için aldığı eliptik bisiklet geldi kargodanakşama hayırlamayı düşünüyorum
harikasın bebeğim işte bu cıssların tadımlık olması yeter bile şimdilik :)Yaşasın tüm sayfaları okudum göz attım bitirdimkaç gündür bitirememiştim merak da ediyorum bayağı yeni arkadaşımız olmuş hepiniz hoşgeldiniz bende yaklaşık 4 gündür dengeli bi şekilde besleniyorum cısslar yine oluyor ama tadımlık yada minik porsiyonlar şeklinde inş cumaya güzel bi eksi görürüm
Ah inş canım inş Doğum günüme kadar 75in altına düşebilsem keşke ne kadar güzel olur :)
gayet iyisin kuzum :)Gelmişken menümü de yazayım
SABAH UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI(07.00)
1 dilim biber salçalı ekmek
2 yk lor
1 sade nescafe
ARA
1 kuru incir
1 kahve fincanı karışık kuruyemiş(çoğunluk leblebi ve kabak çekirdeğiydi)
ÖĞLE(13.30)
1 tabak pırasalı yumurta(2 yumurtadan )
1 kuru incir
AKŞAM(17.00)
1,5 lahmacun
Yeşillik/Şekersiz çay
ARA(19.40)
1 cornetto mini
Spor: 30 dk Leslie zumba yapıcam
Su: 1,5-2 lt
Çay: 1 ya da 2 Yeşilçay içerim
Kitap: karışık okuyorum
akşam yememen iyi olmus gerçektenIyi akşamlar arkadaşlar
Sabah yazmıştım Sucuklu omlet 2 puan
Arkadaşıma gittim yediklerimi tam puanlayamadimSeymasevde canım ya
1 sigara böreği kalınlığında fırında pişmiş Kıymalı börek
2 dilim limonlu kek
3 adet marullu çiğ köfte
1 küçük çok ince dilim elmalı cevizli turta
1 bardak kola
Aksam hiç bir şey yemedim .
ben de bayılırım peynireAy ben de pek severim peyniri..
kesinlikle, filtre içmeye devamÇok güzel bigün geçirmişin bravo arkadaşım.
Filtre kahveye bayılırım sade ve şekersiz yaparım bunu duymam iyi oldu.
Spor candırrr.
kız senın 3 çocugun mu varValla diyet korkusuyla anneme gitmedim biyerede çıkmadım evde takıldım yattım dinlendim işte yapmadım tatil yaptım hernekadar tepemde üç çocuk olsada dinlenme benim için iş yapmadan biyere gitmeden evde takılmak
kesinlikle ya bir de bız ısrarı severiz turk milleti olarakBen kizimla arkadaşıma gittim harika bir gün geçirdim .ama şu bir gerçek ki diyette pek gezmelere gitneyeceksin .ikramları yedim :
Evet benim üç çocuğum var :)) biri 8 biri 5,5 biride 2,5 ellerinizden öperlerkesinlikle, filtre içmeye devam
kız senın 3 çocugun mu var
kesinlikle ya bir de bız ısrarı severiz turk milleti olarak
oy kuzum maşallah sana ya :)) kaç yaşındasın peki? bir de kaç kiloydunEvet benim üç çocuğum var :)) biri 8 biri 5,5 biride 2,5 ellerinizden öperler
Sağol canımoy kuzum maşallah sana ya :)) kaç yaşındasın peki? bir de kaç kiloydun
Aynen ya bide diyet dedinmi tamam herkes üzerine geliyorBen kizimla arkadaşıma gittim harika bir gün geçirdim .ama şu bir gerçek ki diyette pek gezmelere gitneyeceksin .ikramları yedim :
oy maşallah sana :) kız 3 cocukla benden zayıfsın heSağol canım
Yaşım 32
Kilom 62,5
Boy 159
sporunun olması çok iyi canım :) menun de güzelBende günün raporunu vereyim
Sabah kahvaltım nerdeyse öğlen olmuştu
Lor peynir kavurması 1 tane biberle -3 puan (biber)
1 haşlanmış yumurta- 0 puan
Çeşitli peynirler- 1 puan
Ara:2,5 parça sade bisküvi-10 puan
Akşam yemeği: et haşlama sınırsız - 0 puan
Ara: bir parça pestil 7 puan
1 avuç çiğ badem 6 puan
Biraz öncede eşim pasta almış gelmiş çocuklar istemişti ısrar etti 1 yemek kaşığı dolusu kadardı yedim kremşantisinin tarafını tercih ettim onuda gr olarak hesapladım 15-20 gr en fazla 12 puan ediyor yemeseydim iyiydi
Toplam 40 puan diyelim
Spor 40 dk pilates
Su 2 lt
Çay yeşil çay ve karışık bitki çayı
Kitap:aynı (hipnozcu) az kaldı bitecek
Yaaaa valla iyimişoy maşallah sana :) kız 3 cocukla benden zayıfsın he
Sayenizde inanki bu kadar düzenli spor yapmıyordum buraya yazıyoruzya sorumluluk oluyor üşenmeden yapıyorumsporunun olması çok iyi canım :) menun de güzel
Teşekkür ederim.eşim daha kurmadı.yarın sabah kuracakmış.dediğin gibi yapacağımAaa negüzel ya eliptiğin çok faydasını görürsün emin ol
İlkbaşta zorla değil hafifle başla 1 hafta hafif ayarda 20 dk yap yada 5 gün. Sonra azcık ayarı zorla 5 dk uzat öyle öyle çoğalt.
Birde şöyle birşey var alıştıktan sonra ilk 15 dk hafif sonra ağırlaştır 15 dk en son 15 dk da gene başlangıç gibi hafifle bitir. Toplam 45 dk. Tavsiye vermek istedim
Teşekkür ederim canım.işte kilolunun hediyesi eliptik oluyorGüle güle kullan canım hediyen harika .doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar yasamani dilerim
Aferim kız sana tabiki büyük bir adım. İyki varsınız bende çoğu şeyde nasıl tutuyorum ama hep böyle grupça takımca hareket ettiğimizdenSabah:2haşlanmış yumurta,3 zeytin,1yulaf kepeğinden krep
Ara:az sütlü kahve
Öğle:6-7 kaşık taze fasülye,3-4 kaşık bulgur pilavı,1dlm tb ekmek,yoğurt
Akşam:5-6 kaşık mantarlı tavuk,salata,ayran
Ara:1portakal
Bugün spor yapamadım hem başım ağrıyordu hem de misafirim geldi.onlara makarna yaptım ben tavuk yedim.dünkü pastadan ikram ettim ama ben elimi bile sürmedim yerine portakal yedim.benim için bunlar bile büyük bir adım.
Bilmem ama ben tartılıcam merak ediyorum.Kızlar pazartesi de mi bildirim yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?