- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 88
- 31
Biraz cıslı olmuş ama ölçüyü kaçırmamışsın yinede afiyet olsun canımIyi akşamlar arkadaşlar
Sabah yazmıştım Sucuklu omlet 2 puan
Arkadaşıma gittim yediklerimi tam puanlayamadimSeymasevde canım ya
![]()
1 sigara böreği kalınlığında fırında pişmiş Kıymalı börek
2 dilim limonlu kek
3 adet marullu çiğ köfte
1 küçük çok ince dilim elmalı cevizli turta
1 bardak kola
Aksam hiç bir şey yemedim .
Afiyet olsun kuşum gayet iyisinben geldiim
sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, salça peynir az bal tereyağı ve çay
ara: az sütlü filtre kahve (spor hocam filtre kahveyi tavsiye etti kafeini fazla ve metayı calıstırıyormuş)
**spordaydım bu arada**
akşam: spordan sonra kebapcıya gidip proteinimi aldım :) 1 porsiyon iskender pidesi ve yağı az yanında biraz turşu
ara: yeşilçay, şimdi sade kahvemi içtim 3 hurma 1 mandalina
Benim güzel geçti canım :) az yiyerek yemeklerden lezzet almayı özlemişim:) peki ya seninki?nasıl geçti gününüz kızlaaar ? :))
Bence gayet güzel canım afiyet olsun değişik bir diyet sonuçlarını merakla bekliyorum :)Bende günün raporunu vereyim
Sabah kahvaltım nerdeyse öğlen olmuştu
Lor peynir kavurması 1 tane biberle -3 puan (biber)
1 haşlanmış yumurta- 0 puan
Çeşitli peynirler- 1 puan
Ara:2,5 parça sade bisküvi-10 puan
Akşam yemeği: et haşlama sınırsız - 0 puan
Ara: bir parça pestil 7 puan
1 avuç çiğ badem 6 puan
Biraz öncede eşim pasta almış gelmiş çocuklar istemişti ısrar etti 1 yemek kaşığı dolusu kadardı yedim kremşantisinin tarafını tercih ettim onuda gr olarak hesapladım 15-20 gr en fazla 12 puan ediyor yemeseydim iyiydi
Toplam 40 puan diyelim
Spor 40 dk pilates
Su 2 lt
Çay yeşil çay ve karışık bitki çayı
Kitap:aynı (hipnozcu) az kaldı bitecek
Evet ya sinir oluyorum bendeAynen ya bide diyet dedinmi tamam herkes üzerine geliyor

İnş canımYaaaa valla iyimiş
Aslında ben şu yiyip kilo almayan gıcık tipler varya onlardandım
Sonra evlendim 9 yılda 3 çocuk 12 kilo fazlalık bi gitmedi gerçi en son doğuralı 2,5 yıl oldu inş gider ve ben eskisi gibi o gıcık tiplerden olurum![]()

Öğlen ya pilav ya ekmek diyecektim ama akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin bencede çok önemli gelişmeler basit duruyor ama bınları yapmak o kadar zor ki tebrik ederim :)Sabah:2haşlanmış yumurta,3 zeytin,1yulaf kepeğinden krep
Ara:az sütlü kahve
Öğle:6-7 kaşık taze fasülye,3-4 kaşık bulgur pilavı,1dlm tb ekmek,yoğurt
Akşam:5-6 kaşık mantarlı tavuk,salata,ayran
Ara:1portakal
Bugün spor yapamadım hem başım ağrıyordu hem de misafirim geldi.onlara makarna yaptım ben tavuk yedim.dünkü pastadan ikram ettim ama ben elimi bile sürmedim yerine portakal yedim.benim için bunlar bile büyük bir adım.
Evet canımKızlar pazartesi de mi bildirim yapıyoruz?