• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet biliyorum ama uyguladığım diyete uymuyor o yüzden yemedim. Çünkü onlardan bi oturuşda baya bi yiyesim geliyor beni kesmiyor :KK70:

İtiraf edeyim normalde bende öyleydim özellikle kuruyemiş evde varsa cevizde olsa kökünü kurutmadan bırakmazdım :D şimdi keyif kahvemi içerken listemde var diye 1 adet hurma yedim ama kedi gibi yalanıyorum hala :D :D :D hani olsa rahat 3 - 4 tane daha yerim ama sonra şekerim fırlar kötü oluyorum :KK53: onu bildiğim için mecbur kendimi frenliyorum ;) yoksa 10 dakika sonra koltuğa totoyu devirir uyurum :D

İtiraf edeyim normalde bende öyleydim özellikle kuruyemiş evde varsa cevizde olsa kökünü kurutmadan bırakmazdım :KK70: şimdi keyif kahvemi içerken listemde var diye 1 adet hurma yedim ama kedi gibi yalanıyorum hala :KK70: :KK70: :KK70: hani olsa rahat 3 - 4 tane daha yerim ama sonra şekerim fırlar kötü oluyorum :KK53: onu bildiğim için mecbur kendimi frenliyorum :KK66: yoksa 10 dakika sonra koltuğa totoyu devirir uyurum :KK70:
Valla hepimiz aynıyız demek :KK70: güya diyetteyiz diye onlardan yiyorum bi bakıyom ohooooo :KK70:
İraden için tebrikler

Sabah;2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1küçük yulaflı krep
Ara:az sütlü kahve
Öğle:6-7kaşık taze fasülye,3-4 kaşık bulgur pilavı,1dlm tb ekmeği,yoğurt
Akşama yine yatılı misafirim var onlara kremalı tavuklu mantarlı makarna yapacağım ben pişirdiğim tavuğu ayırıp salatayla yemeyi düşünüyorum.az önce eşimin doğumgünüm için aldığı eliptik bisiklet geldi kargodan :KK6: akşama hayırlamayı düşünüyorum

Valla hepimiz aynıyız demek :KK70: güya diyetteyiz diye onlardan yiyorum bi bakıyom ohooooo :KK70:
İraden için tebrikler

Teşekkür ederim canım ;) zor ama hedefe ulaşıp fit olmak için biraz kendimizi kasmak zorundayız yoksa olmuyor maalesef ; )

Akşama yine yatılı misafirim var onlara kremalı tavuklu mantarlı makarna yapacağım ben pişirdiğim tavuğu ayırıp salatayla yemeyi düşünüyorum.az önce eşimin doğumgünüm için aldığı eliptik bisiklet geldi kargodan :KK6: akşama hayırlamayı düşünüyorum
Aaa negüzel ya eliptiğin çok faydasını görürsün emin ol
İlkbaşta zorla değil hafifle başla 1 hafta hafif ayarda 20 dk yap yada 5 gün. Sonra azcık ayarı zorla 5 dk uzat öyle öyle çoğalt.
Birde şöyle birşey var alıştıktan sonra ilk 15 dk hafif sonra ağırlaştır 15 dk en son 15 dk da gene başlangıç gibi hafifle bitir. Toplam 45 dk. Tavsiye vermek istedim ❤️

Selam kızlar 0 puanlık bi akşam yemeği yedim
Et haşladım suyundan etinden yedim karnımı doyurdum şimdilik
Bisküviler 10 puan
Kahvaltı 4 puan
14 puanlayım yatana kadar bakayım neolacak

Yaşasın tüm sayfaları okudum göz attım bitirdim :KK71::KK70:kaç gündür bitirememiştim merak da ediyorum :D bayağı yeni arkadaşımız olmuş hepiniz hoşgeldiniz bende yaklaşık 4 gündür dengeli bi şekilde besleniyorum cısslar yine oluyor ama tadımlık yada minik porsiyonlar şeklinde inş cumaya güzel bi eksi görürüm :(
Kızlar proteine ağırlık vericem karbonhidrat diyetini yapıcam. Hani şu karbonhidratların bi puanlaması var değeri kadar onu. Bi ara kk de görmüştüm.
Zereno Zereno sıkı başlayalım bu hafta.
Ah inş canım inş Doğum günüme kadar 75in altına düşebilsem keşke ne kadar güzel olur :)

Gelmişken menümü de yazayım

SABAH UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI(07.00)
1 dilim biber salçalı ekmek
2 yk lor
1 sade nescafe

ARA
1 kuru incir
1 kahve fincanı karışık kuruyemiş(çoğunluk leblebi ve kabak çekirdeğiydi)

ÖĞLE(13.30)
1 tabak pırasalı yumurta(2 yumurtadan )
1 kuru incir

AKŞAM(17.00)
1,5 lahmacun
Yeşillik/Şekersiz çay

ARA(19.40)
1 cornetto mini

Spor: 30 dk Leslie zumba yapıcam
Su: 1,5-2 lt
Çay: 1 ya da 2 Yeşilçay içerim
Kitap: karışık okuyorum

Güle güle kullan canım hediyen harika .doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar yasamani dilerim

Gelmişken menümü de yazayım

SABAH UYANINCA
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI(07.00)
1 dilim biber salçalı ekmek
2 yk lor
1 sade nescafe

ARA
1 kuru incir
1 kahve fincanı karışık kuruyemiş(çoğunluk leblebi ve kabak çekirdeğiydi)

ÖĞLE(13.30)
1 tabak pırasalı yumurta(2 yumurtadan )
1 kuru incir

AKŞAM(17.00)
1,5 lahmacun
Yeşillik/Şekersiz çay

ARA(19.40)
1 cornetto mini

Spor: 30 dk Leslie zumba yapıcam
Su: 1,5-2 lt
Çay: 1 ya da 2 Yeşilçay içerim
Kitap: karışık okuyorum
Çok iyisin canım maşallah.

Ama benim bu gün birbirine girdi şimdi hesap yapacağım kesin 50 yi geçtim :KK43:
Yarın sıkı yapmaya çalışırsın canım

Iyi akşamlar arkadaşlar
Sabah yazmıştım Sucuklu omlet 2 puan
Arkadaşıma gittim yediklerimi tam puanlayamadim Seymasevde Seymasevde canım ya :(
1 sigara böreği kalınlığında fırında pişmiş Kıymalı börek
2 dilim limonlu kek
3 adet marullu çiğ köfte
1 küçük çok ince dilim elmalı cevizli turta
1 bardak kola
Aksam hiç bir şey yemedim .

ben geldiim :KK200:
sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, salça peynir az bal tereyağı ve çay
ara: az sütlü filtre kahve (spor hocam filtre kahveyi tavsiye etti kafeini fazla ve metayı calıstırıyormuş)
**spordaydım bu arada**
akşam: spordan sonra kebapcıya gidip proteinimi aldım :) 1 porsiyon iskender pidesi ve yağı az yanında biraz turşu
ara: yeşilçay, şimdi sade kahvemi içtim 3 hurma 1 mandalina

Iyi akşamlar arkadaşlar
Sabah yazmıştım Sucuklu omlet 2 puan
Arkadaşıma gittim yediklerimi tam puanlayamadim Seymasevde Seymasevde canım ya :KK43:
1 sigara böreği kalınlığında fırında pişmiş Kıymalı börek
2 dilim limonlu kek
3 adet marullu çiğ köfte
1 küçük çok ince dilim elmalı cevizli turta
1 bardak kola
Aksam hiç bir şey yemedim .
Normal olarak abartıcak fazla yememişin misafirlikte olduğun için ama bizim diyete göre baya abartmışsın :))) yarın toparlarsın spor felan yap fazladan nacizane fikrim:KK68:

ben geldiim :KK200:
sabah: 2 dilim tb, 1 haşlanmış yumurta, salça peynir az bal tereyağı ve çay
ara: az sütlü filtre kahve (spor hocam filtre kahveyi tavsiye etti kafeini fazla ve metayı calıstırıyormuş)
**spordaydım bu arada**
akşam: spordan sonra kebapcıya gidip proteinimi aldım :) 1 porsiyon iskender pidesi ve yağı az yanında biraz turşu
ara: yeşilçay, şimdi sade kahvemi içtim 3 hurma 1 mandalina
Çok güzel bigün geçirmişin bravo arkadaşım.
Filtre kahveye bayılırım sade ve şekersiz yaparım bunu duymam iyi oldu.
Spor candırrr.

Normal olarak abartıcak fazla yememişin misafirlikte olduğun için ama bizim diyete göre baya abartmışsın :))) yarın toparlarsın spor felan yap fazladan nacizane fikrim:KK68:
Aynen canım .birde 5 günden sonra ilk kez böyle şeyler yedim .poğaça ve pasta da vardı kurabiye vardı onları yemedim :)))

Back
X