Afiyet olsunnn..Günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları olsun inşaallah
400 ml limonlu karbonatli su
Nescafe içiyorum şu an saat 9.36
Sabah kahvaltısı için Sucuklu omlet
Sonrasını bende bilmiyorum :)))
Afiyet olsun canım harika ...inan çok merak ediyorum bu şekilde bakalım ne kadar az çıkacağız tartidaEveeet bugün geç kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta- 0 puan
Lor peyniri kavurdum tereyağında içine 1 biber doğradım biber -3 puan
Başka peynir çeşitleri yedim kaşar,tulum,telli peynir toplasam 100 gr etmez peynirlerim hepsinede -1 puan
Toplam 4 puanla kahvaltımı bitirdim cidden doydum peynir manyağıyım çünkü peyniri doyana kadar yemek bana yetiyor.
Aynen bende merakla bekliyorumAfiyet olsun canım harika ...inan çok merak ediyorum bu şekilde bakalım ne kadar az çıkacağız tartida
Ve aleyküm selam..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve bol eksilerle atlatır haftaya çok daha dinç başlarız
Ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp kuzuyu yine yüzme kursuna götüreceğim
Bugün için şimdilik başka bir planım yok ama eminim eve gelince yine birşeyler çıkar yapacakBenim boş durduğum nerde görülmüş
Canım spora fazla yüklendiysen kas yapmış olabilirsinyada ödem vardır ( ben bak 1 aydır ödemle boğuşuyorum )
Suyunu biraz çoğalt bu hafta ve azimle devambu hafta gitmemiş olsada bir sonraki hafta birden de gidebilir
Ben yulafı bi türlü sevemedim ya..3kaşık yulaf 1bardak süte ıslıyorum geceden.sabah yumuşamış oluyor üzerine tarçın atarak biraz pişiriyorum sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen
Ben de şimdi hazırlıyorum canım..günaydın canlar, yenı kahvaltı hazırlıyorum sabah öğlen bir arada idare edicem
Ay ben de pek severim peyniri..Eveeet bugün geç kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta- 0 puan
Lor peyniri kavurdum tereyağında içine 1 biber doğradım biber -3 puan
Başka peynir çeşitleri yedim kaşar,tulum,telli peynir toplasam 100 gr etmez peynirlerim hepsinede -1 puan
Toplam 4 puanla kahvaltımı bitirdim cidden doydum peynir manyağıyım çünkü peyniri doyana kadar yemek bana yetiyor.
Peynir candırrrrAy ben de pek severim peyniri..
Afiyet olsun canımgünaydın canlar, yenı kahvaltı hazırlıyorum sabah öğlen bir arada idare edicem
Ve aleyküm selam..
Tatlım aklıma takıldı.. Sen uykunu alıyosun dimi.. Uykusuz kalmak da ödem yapar..
Ben yulafı bi türlü sevemedim ya..
Ara öğünümü yaptım tatlı krizi için önerilerim evde bulunmadığından 2,5 bisküvi yeşilçay içtim.
Yarın alışverişe çıkıcamdiyetim için inş
Evet biliyorum ama uyguladığım diyete uymuyor o yüzden yemedim. Çünkü onlardan bi oturuşda baya bi yiyesim geliyor beni kesmiyorCanım her zaman evde çok az da olsa hurma yada gün kurusu bulundur1 tane de olsa baya kesiyor tatlı isteğini
Evet kuzum birazdan geçicem spora sana da kolay gelsinAfiyet olsun canım
Bende platese başladım inş iyi gider.
Bugün spora gidicen mi
Hadi sanada kolay gelsin erisin yağlarrrEvet kuzum birazdan geçicem spora sana da kolay gelsin
Aminnnn tüm amacımız buHadi sanada kolay gelsin erisin yağlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?