Çok iyi gidiyorsun canımSABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI(07.00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim biber salçalı ekmek
1 çokonat
ARA
1 kuru incir
ÖĞLE(13.00)
4 yk lor peyniri
2 salatalık
3 ceviz
AKŞAM(16.45)
1 tabak ıspanaklı yumurta
1 dilim büyüklüğünde pide
1 tarçınlı elma
ARA(19.20)
1 bardak kefir
Spor: 30 dk Leslie zumba yapıcam
Su: 1,5-2 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Kitap: yine farklı kitaplardan karışık okuyorum
Güzel menü canımSelamlar
Sabah kahvaltım 8:30 1 çavdarlı tost beyaz peynirli yağsız -16
Domates salatalık biraz (10)
Öğlen: 14-15 2 yumurta haşlanmış üzerine tereyağı sosu pulbiberli- 0 puan
6 dilim kızarmış hellim- 0 puan
Akşam 19-00 bir porsiyon köfte tava (küçüktü köfteler 6 tane yi bi porsiyon olarak saydım)- 8 puan
Lahana salatası- 7 puan
Toplam 41 puan
2 lt su
Yeşil çay
Spor yok
Kitap hipnozcu
menünü beğendim, yulaf lapasını nasıl yapıyorsunSabah: narlı chialı yulaf lapası
Ara:1günkurusu arası ceviz
Öğle:2küçük kurupatlıcan dolması,cacık,1kase çorba
Ara:1avuç leblebi,1elma
Akşam:6-7 kaşık taze fasulye,3-4 kaşık bulgur pilavı,salata
60 dk pilates.
Kitap: mutluluk tuzağı
Bu akşam kız arkadaşlarım bana gelecek.toplu doğumgünü kutlayacağız.az şarap içip bir iki dilim peynir tırtıklarım.pastadan yemeyi düşünmüyorum.az önce 1-2 cips yedim %50 yağlı olandan.bugünü iyi kurtarırım inşallah.
En fazla 50 puan ama nekadar düşükse puan okadar iyi.Toplamda kaç puanla kilo veriyoruz.
İyi akşamlar
Sabah 2 dilim ekmek 1 kk tulum peyniri 1 kase lorlu salata 5 zeytin 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal ve salça
Ara
1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek kadar makarna
1 tabak Taze fasulye
1 porsiyon haşlanmış tavuk
Akşam
2 tane el kadar gözleme
Azıcık peynir
1 kurabiye
Ara
1 kase yoğurtla elma yemek istiyorum
Su 2 litreyi bulmuşumdur umarım.
Süpersin yarasın sporlarSaol canım 2 mile açtım ama arada oynadım zumba yaptım filan
Elimde daha önce diyetisyenin verdiği bi liste var canım. Orda 7 dilim ekmek hakkım var. Az çok ona uyduruyorum. Onun dışında karbonhidrata bağımlıyımSende karbonhidratlardan vazgeçemeyenlerdensin
Bu hafta kilo verdinmi? Hiç bakmadım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün malum diyetisyen günümdü ve nasıl bir peşimi bırakmayan ödem varsa hala ödemden dolayı kilo veremedim görünüyorbu hafta sadece 200 gr yağdan gitmiş ve 1.7 kg ödemim çıktı
Pazartesi günü için Ürolojiye randevu aldımşu böbreklerime bir baktırayım birde şu ödemle ilgili ne gibi bir sıkıntı var oda çıkar orda meydana sanırım
Sibel ( yani diyetisyenim ) bana daha fazla su tüketmemi söyledi ve yine güzel bir liste verdi
Hatta aklımdayken sizlerle de paylaşayım;
Uyanınca; 1 bardak ılık su
Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı Lor Peyniri
1 dilim Yarım yağlı Beyaz peynir
bol yeşillik tabağı
ara;
1 fincan yeşil çay
1 dilim Ananas
Öğle;
1 kase yoğurt
1 adet greyfurt
1 adet tuzsuz etimek
ara;
1 fincan yeşil çay
1 adet kivi
ara;
1 fincan sıcak su
1 adet hurma yada 2 adet kuru kayısı
Akşam;
Bol salata ( 1 tatlı kaşığı zerdeçal + 1 tatlı kaşığı çörekotu eklenecek )
4 yk kadar kıymalı sebze yemeği yada 100 gram kadar et yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte
ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi
3 Litre su içilecek
Mümkünse 4 x 45 dakika yürüyüş yap dedi ama tabi benim boyun fıtığı ne kadar izin verirse ( 1 aydır yapamadığımı biliyor tabiki )
Bakalım bu hafta nasıl bir sonuç göreceğim bu listeye göre
Bu hafta kilo verdinmi? Hiç bakmadım..
Ne ödemmiş cidden.. Kaç hafta oldu..
Geçen senelerin birinde spor salonuna gidiyordum .orda ki hoca söylemişti canım spor da kaslar sistigi için kilo fazla görülebilir dert etmeyin demişti .birde spor sonrası tartilmayin derdisabah 73 cıktım ya ben kilo aldıgımı düşünmüyorum ya ödem ya da spora başladım ya onunla ilgili olabılır diye düşünüyorum
ben de öyle düşünüyorum canım ya işte sabır işiGeçen senelerin birinde spor salonuna gidiyordum .orda ki hoca söylemişti canım spor da kaslar sistigi için kilo fazla görülebilir dert etmeyin demişti .birde spor sonrası tartilmayin derdi
Bende hafta sonu biraz kaciracagim gibi yarın arkadaşıma gideceğim gel ben sana yumurta haslarım diye kandirdi ama hiç sanmıyorum çünkü onunda çocuğu var benimde .tadarim artık kendime hakim olmalıyım . pazar günü de kızım Çin böreği istiyor ama ben karbonhidrat diyetine başladım .keşke sadece karbonhidrat yiyerek kilo verebilsek :İyi akşamlar arkadaşlar,
Sabah;
Peynir,
1 yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik
Dün tam buğday ekmeği yapmıştım bir poğaça büyüklüğünde ondan yedim.
Öğlen;
1 kase çorba ve 1 dilim ekmek,
Ara; portakal
Akşam;
Börek
Ders çalışırkende fıstık yedim
Yarım saat spor ve hareketli bir gündü. Biraz kaçırdım bugün hafta içi telafi ederim artık.
selam kızlar ben geldim
sabah: 2 dilim tb salça peynir az bal ve çay
ara: okulda 1 poğaça
öğlen: yarım ekmek tost ayran
ara: filtre kahve 1 mini cup cake
ara: sinemada küçük boy mısır
ara: yeşilçayımı içiyorum 3 hurma 1 mandalina
kızlar yoğun bir gündü çok hareketliydim ve konustum tum gun, okuldan sonra da dışarıdaydım kötü görünüyor menum ama inanın açım, spor yok bacaklarımın ağrısı hala geçmedi
menünde seçimlerin yanlış olmuş canım ama olsun eminim telafi edersin. Açsın bunca kaloriye rağmen malesef. Çünkü bunlar hacim olarak az lar fakat kalorileri yüksek biliyorsun. Bence senin kas ağırlığın artmıştır kuzum. 1 kilo kas 4 kilo vücut ağırlığına eşitmiş diye okudum bir yerde. Doğrumudur değil midir bilmiyorum tabisabah 73 cıktım ya ben kilo aldıgımı düşünmüyorum ya ödem ya da spora başladım ya onunla ilgili olabılır diye düşünüyorum
sabah 73 cıktım ya ben kilo aldıgımı düşünmüyorum ya ödem ya da spora başladım ya onunla ilgili olabılır diye düşünüyorum
3kaşık yulaf 1bardak süte ıslıyorum geceden.sabah yumuşamış oluyor üzerine tarçın atarak biraz pişiriyorum sonra içine meyve kuruyemiş ne istersenÇok iyi gidiyorsun canım
Güzel menü canım
menünü beğendim, yulaf lapasını nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?