Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyi gidiyorsun canım
Güzel menü canım
menünü beğendim, yulaf lapasını nasıl yapıyorsun

İyi akşamlar
Sabah 2 dilim ekmek 1 kk tulum peyniri 1 kase lorlu salata 5 zeytin 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal ve salça
Ara
1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Öğle
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek kadar makarna
1 tabak Taze fasulye
1 porsiyon haşlanmış tavuk
Akşam
2 tane el kadar gözleme
Azıcık peynir
1 kurabiye
Ara
1 kase yoğurtla elma yemek istiyorum
Su 2 litreyi bulmuşumdur umarım.

Sende karbonhidratlardan vazgeçemeyenlerdensin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün malum diyetisyen günümdü ve nasıl bir peşimi bırakmayan ödem varsa hala ödemden dolayı kilo veremedim görünüyor bu hafta sadece 200 gr yağdan gitmiş ve 1.7 kg ödemim çıktı
Pazartesi günü için Ürolojiye randevu aldım şu böbreklerime bir baktırayım birde şu ödemle ilgili ne gibi bir sıkıntı var oda çıkar orda meydana sanırım
Sibel ( yani diyetisyenim ) bana daha fazla su tüketmemi söyledi ve yine güzel bir liste verdi
Hatta aklımdayken sizlerle de paylaşayım;

Uyanınca; 1 bardak ılık su

Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı Lor Peyniri
1 dilim Yarım yağlı Beyaz peynir
bol yeşillik tabağı

ara;
1 fincan yeşil çay
1 dilim Ananas

Öğle;
1 kase yoğurt
1 adet greyfurt
1 adet tuzsuz etimek

ara;
1 fincan yeşil çay
1 adet kivi

ara;
1 fincan sıcak su
1 adet hurma yada 2 adet kuru kayısı

Akşam;
Bol salata ( 1 tatlı kaşığı zerdeçal + 1 tatlı kaşığı çörekotu eklenecek )
4 yk kadar kıymalı sebze yemeği yada 100 gram kadar et yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte

ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi

3 Litre su içilecek
Mümkünse 4 x 45 dakika yürüyüş yap dedi ama tabi benim boyun fıtığı ne kadar izin verirse ( 1 aydır yapamadığımı biliyor tabiki )

Bakalım bu hafta nasıl bir sonuç göreceğim bu listeye göre

Bu hafta kilo verdinmi? Hiç bakmadım..
Ne ödemmiş cidden.. Kaç hafta oldu..

Bu hafta kilo verdinmi? Hiç bakmadım..
Ne ödemmiş cidden.. Kaç hafta oldu..

Maalesef vere vere 200 gr yağdan gitmiş
Bakalım pazartesi doktor ne diyecek tam 1 aydır devamlı ödem var ve deli ediyor artık motivasyonumda düşecek diye korkuyorum açıkçası

selam kızlar ben geldim

sabah: 2 dilim tb salça peynir az bal ve çay
ara: okulda 1 poğaça
öğlen: yarım ekmek tost ayran
ara: filtre kahve 1 mini cup cake
ara: sinemada küçük boy mısır
ara: yeşilçayımı içiyorum 3 hurma 1 mandalina

kızlar yoğun bir gündü çok hareketliydim ve konustum tum gun, okuldan sonra da dışarıdaydım kötü görünüyor menum ama inanın açım, spor yok bacaklarımın ağrısı hala geçmedi

İyi akşamlar arkadaşlar,

Sabah;
Peynir,
1 yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik
Dün tam buğday ekmeği yapmıştım bir poğaça büyüklüğünde ondan yedim.

Öğlen;
1 kase çorba ve 1 dilim ekmek,

Ara; portakal
Akşam;
Börek

Ders çalışırkende fıstık yedim

Yarım saat spor ve hareketli bir gündü. Biraz kaçırdım bugün hafta içi telafi ederim artık.

sabah 73 cıktım ya ben kilo aldıgımı düşünmüyorum ya ödem ya da spora başladım ya onunla ilgili olabılır diye düşünüyorum
Geçen senelerin birinde spor salonuna gidiyordum .orda ki hoca söylemişti canım spor da kaslar sistigi için kilo fazla görülebilir dert etmeyin demişti .birde spor sonrası tartilmayin derdi

Bende hafta sonu biraz kaciracagim gibi yarın arkadaşıma gideceğim gel ben sana yumurta haslarım diye kandirdi ama hiç sanmıyorum çünkü onunda çocuğu var benimde .tadarim artık kendime hakim olmalıyım . pazar günü de kızım Çin böreği istiyor ama ben karbonhidrat diyetine başladım .keşke sadece karbonhidrat yiyerek kilo verebilsek :

merhaba kızlar
sabah yazdım ve hemen evden çıktım
malesef kahvaltı edemedim.
Öğlen şu hazır noodle lar varya ondan yaptım çünkü 10 dk aram vardı sadece dışarı çıkamadım.
Akşam köfte salata ayran
sonra da azıcık çilek (mevsimi değil ama çok güzeldi yedim ben de) üstüne de azıcık bitter çikolata yedim.
Saat 22o de eve geldim yarın misafir var yemeklerimi yaptım bi pilav salata yapacağım gelince..
12 saat dersim var arasız.

Bugün 2.5 ltdenn fazla oldu su.
9170 adım atmışım sabah derse gitmeden kızımı okula bırakınca. (bileğim zonkluyor resmen bütün gün de ayaktaydım) şarjım bitince iş yerinde sayamadım ekstra adımları ama bugün 10000 i rahat geçti

1 bardak çay, 1 sade t kahvesi ve 1 yeşil çay içtim

iyi geceler

sabah 73 cıktım ya ben kilo aldıgımı düşünmüyorum ya ödem ya da spora başladım ya onunla ilgili olabılır diye düşünüyorum
menünde seçimlerin yanlış olmuş canım ama olsun eminim telafi edersin. Açsın bunca kaloriye rağmen malesef. Çünkü bunlar hacim olarak az lar fakat kalorileri yüksek biliyorsun. Bence senin kas ağırlığın artmıştır kuzum. 1 kilo kas 4 kilo vücut ağırlığına eşitmiş diye okudum bir yerde. Doğrumudur değil midir bilmiyorum tabi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bu haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve bol eksilerle atlatır haftaya çok daha dinç başlarız
Ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp kuzuyu yine yüzme kursuna götüreceğim
Bugün için şimdilik başka bir planım yok ama eminim eve gelince yine birşeyler çıkar yapacak Benim boş durduğum nerde görülmüş

Canım spora fazla yüklendiysen kas yapmış olabilirsin yada ödem vardır ( ben bak 1 aydır ödemle boğuşuyorum )
Suyunu biraz çoğalt bu hafta ve azimle devam bu hafta gitmemiş olsada bir sonraki hafta birden de gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…