eeee:lepi:Buldummmmm :lepi:
O fıstık ezmesi canavarını da gözünün görmeyeceği bir yere kaldır lütfen.. :roflol:
vereliniortak bir ara seni örnek almış ve bu müsli işine bende girişmiştim. ve güzelde sonuçlar almıştım 2007 senesindedelikafadulden
şimdi benim anlamadığım nokta niye dondurmayı geceye bıraktın. tabi sen daha tecrübelisin opuyorumnanaktan sadece aydınlanmam için sordum ha sempatiksalakcinni eğer gece zayıflatıyorsa bir tanede yatmadan önce ben yiyeceğima.s
diğer lerine hiç sözüm yok .:lepi::lepi: harika bir menüüüü..... ha birde üzümdede takıldım ama bana kızma tamammı senide eleştirmek zorundayım:roflol::roflol:
sıktım gitti elinivereliniortak
gece geç yatıyorsan ki çok geç bir saat bir sorun yok-turrrr:lepi::lepi:
ve tabiki bu mevsimde bal gibi üzüm olacak değildiya benimkide soru işte:kedi:
püsküütüm bende sana bir soru soracaağım affına sığınarakeyvahedigeldismilesırnaşık şey
ben çayı çok içen biriyim ve yemeklerden sonra şekersiz içiyorum önceleri püsküvi ile tatlandırıyordum ve ebru başkan bana yasak koydukaydirigubbakcemile
şimdilerde bazen 1 tane kuru kayısıyla içiyorum. 1 tane kayısıyla 5 bardak içtiğim oluyor.
yemeklerden sonra olduğu için bunun bir mahsuru olurmu.
hani genelde ara öğünlerde yenen bir meyvedir yaCADIARZU
Her ana öğünden sonra yapıyorsan bu günde 3 kayısı eder.. Bişicik olmaz..
Ama istersen, biraz iğrenç olmakla beraber 188 yıl sonra şekersiz çay içmeyi nasıl başardığımı anlatabilirim..cokacimcoook
her öğünde değil genelde şekersiz içiyorum ama canım bezen biraz tatlandırıcılı istiyor...:içelim:
kafamçokkarıştınasıl yaniiiiiiiiiiiCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
Genelde şekersiz içiyorsan zaten mesele yok Doracım.. :lepi:
Senelerce uğraştım şekersiz çayı içöeye alışmak için ama bir türlü beceremedim.. Sonra aniden çözdüm olayı.. Bir hafta boyunca şekersiz çaya limon sıkarak içtim.. Allahım nasıl kötü bit tat.. Çay değil de ceza içiyorum sanki.. Suratım buruş buruş..
Ama asla vazgeçmedim.. Tam bir hafta devam ettim.
Sonrasında koydum şekersiz çayımı bardağıma ve bir haftadan sonra lk defa limon sıkmayarak içtim. Tadı öyle güzel geldi ki o limonlu tuhaf şeyden sonra..
Ah dedim.. Meğerse şekersiz çay içenlerin, yanlışlıkla şekerli çay içtiklerinde hissettikleri buymuş..
Hep derler ya "a-aa siz bunu şekerli nasıl içiyorsunuz? çayın gerçek tedı yok ki bunda.."
Şimdi onlardan biriyim artık ben de.. kaydirigubbakcemile2
Sadece Türk kahvesini yarım şeker ilavesiyle içiyorum.. Geri kalan her şey şekersiz..
Pardon Ceydacım az önce görmemişim.. kuru kayısı adedinde 2-3 taneyi geçmemekte fayda var.. kalorisi yüksek çünkü.. sabah yenildiğinde bağırsaklar için de faydalı..Buarada püsküütüme sormak istiyorum kuru kayısı günde kaç adet yenilebilir hangi zaman dilimlerinde yenilebilir ve esmer şekerin kullanımı ? bendeniz hernekadar çayı şekersiz içebilsem de kahveyi içemiyorum bazen canım türk kahvesi istiyor ya da nescafe esmer şeker kullanabilir miyim diye merak ediyorum..
Benim başım döndü niyeyse.. keşke bu saatte değil de sabah okusaydım mesajı.. Oyyyyy katmerler.. oyy pişiler... oy kıymalı pideler...Şenizher kese iyi akşamlar bu sabah kahvaltıda hepimiz kayınvalidemde kahvaltıdaydık(2 görümcem ve evimize yeni gelen yiğenimizle birlikte )Şeniztabi böle olunca kayınvalidem coşmuş katmer yapmış pişi yapmış sofrada yok yoktu yani peki ben bunlardan neler yedimkötükedihüso
1 tane tahanlı katmer 2 tanede pişi yedim görümcem hellim peyniri kızarttı ondan küçük bir parça yedim şuan yazınca çokmuş gibi göründü ama daha sonra akşama kadar sadece çay içtim ve 3 km yol yürüdüm akşamda 4 parça kıymalı pide yedim bu gün baya bir kaçamak yaptım :gitme:ama allahtan da hiç oturmadım sürekli yürüdüm cadı kızıma mayo baktık ama öle her gördüğünü beğenen biri olmadığı için 3 saatimiz aramakla geçti:
Pardon Ceydacım az önce görmemişim.. kuru kayısı adedinde 2-3 taneyi geçmemekte fayda var.. kalorisi yüksek çünkü.. sabah yenildiğinde bağırsaklar için de faydalı..
esmer şekerin normal şekere göre tek farkı glisemik indeksinin daha düşük olması ama yine de şeker şekerdir.. Ben de Türk kahvesini yarım çay kaşığı esmer şekerle içiyorum.. Karamel tadından dolayı tercih ediyorum onu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?