hepinize günaydın bu gün bir koşuşturmayla başladık güne yine benim 2 kuzum okul takımında olduğu için sabah kostümlerini giydirdim doğruca okula koştuk kızım her defasında çok heyecanlanıyor okula giderken başlıyor karnı ağrımaya neyse onu yatıştırdım zaten ilk gösteri onlarınkiydi başarıyla oynadılar
bir fıkra vardır bilmem bilirmisiniz bir kadın hayır yapmış yanındaki zengi kadınada git bunu okuldaki en güzel çocuğa ver demiş kadın gitmiş okula bakmış bakmış en güzel çocuk kızıymış gözünde gitmiş ona vermiş bu gün benim için de öle oldu baktım baktım en güzel çocuklar benimkiydi bir de öyle bir anı olarak kalacak ki çok mutluyum çünkü her ikiside aynı oyunda ve yan yana oynuyor canlarım benim
sabah 1 dilim ekmek ve yumurta yedim
eve geldim neskahve içtim bu arada bu gün benim doğum günüm
hepinize günaydın bu gün bir koşuşturmayla başladık güne yine benim 2 kuzum okul takımında olduğu için sabah kostümlerini giydirdim doğruca okula koştuk kızım her defasında çok heyecanlanıyor okula giderken başlıyor karnı ağrımaya neyse onu yatıştırdım zaten ilk gösteri onlarınkiydi başarıyla oynadılar
bir fıkra vardır bilmem bilirmisiniz bir kadın hayır yapmış yanındaki zengi kadınada git bunu okuldaki en güzel çocuğa ver demiş kadın gitmiş okula bakmış bakmış en güzel çocuk kızıymış gözünde gitmiş ona vermiş bu gün benim için de öle oldu baktım baktım en güzel çocuklar benimkiydi bir de öyle bir anı olarak kalacak ki çok mutluyum çünkü her ikiside aynı oyunda ve yan yana oynuyor canlarım benim
sabah 1 dilim ekmek ve yumurta yedim
eve geldim neskahve içtim bu arada bu gün benim doğum günüm
Hoşbuldum ve inşallah pembecik..püsküüt hoşgeldinn ben nickinizi görmüştüm sitede sanırım başarı hikayeniz vardı:)inşallah bizimde başarı hikayemiz olur:)
Hoşgeldim asicim.. opuyorumnanaktanpüsküütüm hoşgeldin
eli sopalı olduğun için değil tedirginliğim bayanssulusmile ben seni hep yönetici pozisyonunda gördüm canım. kimseyi kırmadan kuralları uygulamaya çalıştığını da biliyorum opuyorumnanaktan
hadi baklım cumartesi olsun da seni daha sık aramızda görelim zemuszemus evet haftaya cuma tartılacaksın. şimdiden sıkı tutmaya başlasan iyi olur :lepi:
Hoşgeldim ceydacım.. İnşallahpüsküüt hoşgeldin takımımıza...desenize kızlar birlikte harikalar yaratacağız inş. :)))
Ah canım teşekkürler.. Ne kadar iyi kalpliymişsin ki bugün aynı takımdayız.. :1hug:ayyy inanamıyorum kim gelmiş ailemize hoş geldin püskütçüm senelerce seninle beraber olan takımdaki arkadaşlara gıbte etmiştim senin söylediğin her söz benim için kural olmuştu işte bu yüzden biz bukadar seviniyoruz arkadaşlar püskütümüzü tanımayan arkadaşlar bundan böyle burası çok güzel paylaşımlı bir takım olacak
Bir kişinin bile kaçamak yapmasına endirekt olsa da aracı olursam ne mutlu bana..aman allahım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile geliyor şekerrrrrr
bende asim gibi müfettişin önünde gibi hissedeceğim kendimi şimdi:kedi:
nasıl kaçamak yapayım artık nasıl fazla yedim diye yazabileyimbilmiyorumkismile öğretmenim yeşil çayımı şimdi hazırladım içmeye başlıyorum.eyvahedigeldismile günde 2 litre su içeceğim.
kaçamak yapmıyacağım :lepi: aslında püsküütüğümüzün bizi tercih etmesi süper olacak . düşününce her ne kadar tırsssamda bizi çabuk mezun etmiye yetecekvereliniortakvereliniortak
HOŞ GELDİN CANIM ÇİKOLATALI PÜSKÜÜTÜM. İNŞALLAH SEN BİZDEN ÖNCE MEZUN OLURSUN:jeyyar::jeyyar:
Hey Allahım yaaaama artık baş öğretmenimiz var .
:roflol: :roflol: :roflol:Günaydııııın bayanlar,
Simdik Püsküüt buraya geliyomuş ya, hoşgelsin, sefa getirsin inşallah. Ben kendisini hiç tanımıyorum amma velakin gördüğüm herkesin ondan korktuğu, ya gelipte benim grupta adım olmadan burada yazıştığımı görüpte kızarsa ne olacak???? Bu yasakmı degilmi bilmiyorumda... Offfffff panik oldum şimdik, o gelmeden kaçsammı acep? :)
püsküütün bizim takımımıza gelmesi büyük bir onurdur:lepi:
Yediklerini okumadım.. Ama cumartesiden sonra satır kaçmayacak tabe yerimseniben
Püsküüt gelirde şimdi bu yediklerimi okursa beni kovarmı acaba ? :)) Martcım ben de buraya ilk girdiğimde püsküütten korkuyodum :)) o bizim bitanemiz...daha destekcin olur emin ol
Efenim şöyle izah edeyim.. yerimsenibenbu arada püsküütüm kendini biraz tanıtırmısınsempatiksalakcinni sende bir zamanlar karneni alıp mezun olmuştun. tekrar bu kilolara nasıl geldin:jeyyar:sempatiksalakcinni
martcım sen niye gruba girmek istemiyosun ki bak biçoğumuzda daha fazla nete girme imkanın var paylaşımda buluyosun kilo vermek mi zor geliyo üstelik bu kadar kararlı bizler varken yoksa kendine mi güvenemiyosun bence bi hedefin olmalı üstelik kilo oranında fazlaydı yanlış hatırlamıyosam biyerden başlamak gerek yarın olmadan sadece hayatında aburcuburu hamurişlerini ve yediklerine dikkat ederek sen bile anlamadan nasıl kilo verdiğine şaşıracaksın
canım benim yavrularının adına çok sevindim ne tatlı görünüyorlardır kimbilir... opuyorumnanaktan
böyle günlerde çocukların yaşlarından büyük işlerin sorumluluğunu alıp yerine getirmeleri ne büyük gurur kaynağıdır anne babalar için.. maaşallah..
VEEEEEEEEEEE
Püsküüt senin aramızda olman bizim için büyük şans,senden öğreneceğimiz çok şey var,bilgilerini paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum.....
ZÜMRÜTÜM, bugün benim de doğum günüm,ne tesadüf şaşırdım valla....Sevdiklerinle beraber kutlayacağın nice yıllar dilerim canım....opuyorumnanaktan
ozman zümrütcüm ve samanyolucum nice senelere olsun inşallah rabbim eşinizle yavrularınızla sevdiklerinizle huzurlu sağlıklı ömür geçirirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?