akşama ise yoğurtlu havuç ve kabak salatası yapacağım ama sizlere bi sorayım akşam yemeği için bu uygun olur mu acaba?? yani pişmiş havuç ve kabağın yoğurtla birlikte olması falan ne kadar doğrudur???
Ceydacım eğer monti diyetini uyguluyorsan havucu pişirmeden kat,pişmiş havuç kan şekerini yükseltiyor....kaydirigubbakcemile5
püskütcüm hoşheldin bizim kızlar senden fena korkuyolar tabi biz seni tanımadığımız için biraz fransız kaldık hoşgeldik sefagetirdin
samanyolucum ben dikkat ediyorum ama kilolar gitmiyo benden sanırım vucudum bunada alıştı yerimde sayıyorum bakalım sonumuz ne olucak
ceydacım montide yasak ama sende monti yapmadığın için bişey diyemiycem yinede salata olucağı için okadar riskli olacağını sanmıyorum
montide ne açıdan yasak tatlım? :sm_confused:
Duygular karşılıklı Doracım.. Ben de sizlerden utanıp kaçamak yapmamak için geliyorum zaten.. yerimsenibenve sen ciddimisin püsküütüğümüzü çağırdığınasırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy ben onun yanında utanırım ama:kedi: kendimi kaçamak yapmaktan korkar hale gelirimm:1ninca:sırnaşık şey
Yahu bu ne tedirginliği anlamadım.. zemuszemus Tanımayan da eli sopalı piskopatın biri geliyo sanacak..
ay valla püsküüt gelmiş ohaoldumsmile sağolsun bizi seçtiği için Şeniz
ama dora gibi ben de tedirgin oldum bak şimdi kaydirigubbakcemile3
kendimi bir öğretmenle birebir ders çalışacak gibi hissettim :roflol:
püsküüt bizi çok yakında mezun eder :lepi:
ınşallah Ebrulumcum.. Önümüz yaz... Hep beraber sıkı tutarsak bu işi olur biter.. Ben resmi girişimi Cumartesi günü yapacağım.. O güne kadar gelmeye fırsat bulamazsam merak etmeyin.. Bakalım neler olacak.. Sabırsızlıkla bekliyorum.. eyvahedigeldismileHoşgeldin canm
inşallah görmeden gelirsin 70 i:)
senin geliyor olman biiz daha bir sıkıya alcak bundan eminim :roflol:
kralları söylememe gerek var mı :roflol::roflol:
Hoşbuldum samanyolucum.. a.s. Silkelenir dururuz artık :roflol:püsküüüt mü geliyor,yandık,o bizi mezun etmek için elinden geleni yapar,çabuk kendimize gelelim.....:roflol:Hoşgelmiş sefalar getirmiş.....
Hoşbulduk ikraaacım.. ınşallah sizler de tanırsınız beni zamanla.. ve bu sevgili arkadaşların korkularının ne kadar yersiz olduğunu görürsünüz.. yerimsenibenpüskütcüm hoşheldin bizim kızlar senden fena korkuyolar tabi biz seni tanımadığımız için biraz fransız kaldık hoşgeldik sefagetirdin
aman allahım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile geliyor şekerrrrrrSelam şekercikler.. Ebrulumcum davet etmiş beni sağ olsun..
Cumartesi sabahı tartılıp geliyorum.. İnşallah ibrede 70 i görmeden gelirim.. :roflol: :roflol:
Bu arada ben de diyet dönemi defterlerimi çıkarıp haftalık yemek planlarımı gözden geçireyim, dersimi çalışayım.. yerimseniben
Cumartesi görüşmek üzere.. Kendinize iyi bakın.. Davet için teşekkürler Ebrulumcum.. a.s.
püsküüt hoşgeldinn ben nickinizi görmüştüm sitede sanırım başarı hikayeniz vardı:)inşallah bizimde başarı hikayemiz olur:)
Günaydııııın bayanlar,
Simdik Püsküüt buraya geliyomuş ya, hoşgelsin, sefa getirsin inşallah. Ben kendisini hiç tanımıyorum amma velakin gördüğüm herkesin ondan korktuğu, ya gelipte benim grupta adım olmadan burada yazıştığımı görüpte kızarsa ne olacak???? Bu yasakmı degilmi bilmiyorumda... Offfffff panik oldum şimdik, o gelmeden kaçsammı acep? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?