leylacım beni bir sen anladın :)
ikracım şidmi düşünüyorum düşünüyorum basmıyo kafam :) pembecik bize gecen hafta kilo bildirimi yaptı ve 73 dedi
diyelim ki ondan önceki kilosu 75 ti ve biz 73 yazdık
hadi onu gectik yanlışlık yaptık diyelim
bugün yine 73 diyor ve gecen hafta 75 tim diyor
ben anlamaıdm bu işi valla
yada benim kafam cok kaırşık bilmiyorum
neyse pembecik bu hafta 73 sün degilmi no problem yani :)
daha dikkatli olalım hep beraberce
artı lütfen herkes paylaşım alanına mutlaka baksn
hiç bir şeyden haberimiz olmadı olmasın sonra 9. takımın düştüğü duruma düşmeyelim olurmu canlarım
leyloşum sagol canm benim
umrum degil onlar saallla kuzummmmm :)
herkes kendi bilir ama onlar için harcadııgım hiç bir daikayı helal etmiyorum onlara :)
Ebrucum ben de paylaşım alanını yeni okudum,neler yazmışlar öyle...ki benortamı sakinleştirmeye çalışmışımdır hep..yerine göre sizi hiç sayıp kardeş takım diye onlara yardıma koştum...ne ayıp ne ayıp...bu saatten sonra paylaşım alanına bişey yazmak olmaz diye düşündüm ve yorum yapmadım...
ve anlıyorum ki takım olarak seni yalnız bırakmışız üzgünümaslında kendi adıma söyleyeyim ben üzüldüm bu yazışmalar olduğunda orada bulunmadığım için...
Ceydacım genelde 1 hafta deneme süresi oluyor ama karar Ebrunun...
ceydacım bugün verdiğin kilo baz alınacak hftaya ne kadar verdiuysen canm
anlatamadım herhalde :))))))))
yani bugün atıyorum 80 sin
haftaya 79 bir kilo vermiş olcaksın
burdayım
özür dilerim kızlar ya karıştı ortalık bnm yüzümden işlerimde yoğundu biraz o yuzden kafam karıştı kusura bakmayın
anladım canım şuanda tartı 66.90'ı gösteriyor..
buarada kızlar p.tesinden beri hiç çikolata tatlı matlı yemiyorum.. ebruşş senin tarçınlı çay güzel de gözümün önünde çikolar uçuşuyor onu ne yapcazboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?