Geçen hafta 75 kiloydun yahuuuuuzemuszemus
haftaya 74 sün . sıkma canınıııııııııııııııı:teselli::teselli:
kızlar çıkıyorum. oğlumu kuzenine götüreceğim. evde çok sıkılıyor. ordan birde kendimi dr ye göstereceğim dizimde bir ağrı varda:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta 75 kiloydun yahuuuuuzemuszemus
kilomu aldın ((((((((
2.TAKIM 156 .ETAP
dora( 69.0
samanyolu( 65.1 / 64,0 / 1,1 / 0,017)
moda makyaj ( 67.0
EBRULUM ( 79.5 )
asi_bulut( 60.3
LeyL35 ( 73.0
ikraaa( 82.5
zümrütüanka ( 76.0
pembecik (73.0
2.TAKIM TOPLAM KİLO (645.4
merhaba kızlar ben takıma uğruyorum tabi bnm kilom şu anda 73:)kaydirigubbakcemile3
pembecikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu gecen haft senin kilo bildiriminnnnnnnnnnnnn
nasıl yani yaaaaaa
ikracım
gecen hafta pembeciki 73 diye gecmişisz ((((((((((((
bu hafta mecburen kilo almış görünecek
pembecik daha cok dikkat et canm ya
kızlar acil çıkış
kuusra bakmayın gelcem kilo durumlarını toparlıcam o zman
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Ebrulum davet etmiş benide evet azimliyim kararlıyım bu sefer başaracağım sizin destekleriniz ve motiveniz sayesinde:)Vermem gereken 10 kilo var boyum 175 kilom 75 yaklaşık 3 yıldır vermeye çalışıyorum ama hep kendime yeniliyorum.Ama artık hayatımda yeni bir sayfa açıyorum bugün benim dönüm noktam artık zayıf olacağım çok mutluyum.Kızlar veririm değil mi?benim tek kaybettiğim nokta verebileceğime inanmamak oldu karar verdim ve yiyeceklere dayanamayıp daha fazla yedim ama artık canıma tak dedi bunu kendime yapan yine bendim ve şimdi çok kararlıyım arkadaşlar bana nasıl yöntemler uyguladığınızı nasıl daha kolay kilo verebileceğimi yazabilir misiniz şimdiden teşekkür ediyorum:)
günaydın kızlarrrr bugun kü kilom 72.9 çıktım sabah aç tartıldım:) sabah ise 1.5 dilim çavdar ekmeği domates peynir maydanoz yumurta yedim:)
ebrucum bak pembeciğin kilo bildirimleri bunlar sanırım geçen hafta ilk kilosunu 75 yazıcaktık orda bi karışıklık oldu bu haftayada 73/73 yazarsın olur canımmerhaba kızlar ben takıma uğruyorum tabi bnm kilom şu anda 73:)kaydirigubbakcemile3
martcım senin işin zor gerçekten. allah sabır versin. sizinkiler de biraz tripli galiba. erken gitmek istemeleri rahat ettiremediniz anlamına geliyorsa eğer boşver para yansın. şimdikini onlar almayacak mı sanki. 6 gün de hiççç az değil hani kaydirigubbakcemile3 (kötü gelin gibi oldum ama napayım gece gündüz aynı evde olmak istemezdim kaydirigubbakcemile )
leylacığım profilinde tıpkı bir bebek gibi çıkmışın yaaboshayallersmileboshayallersmile bayıldımm. ikracığım sen çok iyi gidiyorsunnn
bu hafta benim monti berbattıı.....kafamçokkarıştı ama neyseki kiloda almadım bunada şükür diyorummmmyerimsenibenyerimseniben
doracım çok geçmiş olsun oğluna eşinide kafana takmamaya çalıi diycem ama bu biraz zor işte
canım ben uymaya çalışıyorum ama tartılar bende yana değil bakalım yarın sonuç ne olucak
leylacım resmin çok güzel çıkmış gerçekten yaşın ufak gibi duruyo en fazla 23-24 yanıyomuyum acaba