Canım Alperen iyi ya ,gerisini boşver,biz seni seviyoruz.....Hoşgeldin.....kızlaaaarrrr ben geldiiimmmm...1,5 haftadır uğramadım haberde vermedim özür dilerim!!!
hepinizden tek tek özürdilerimmmm...
Bende aynıyım Zümrütüm,giysilerim bollaştı,tartı da tık yok...Herkes yeter artık zayıflama diyor,ama tartı öyle demiyor....bilmiyorumkismile::lepi:iyi akşamlar gene kimse yok ama olsun yarın yine erken çıkacağım için şimdiden yazayım kilomu yalnız ben bu işten bir şey anlamadım vücudum sıkılaşmaya başladı ama kilo olarak gitmiyor tartı hep aynı gösteriyor yine kilom sıkıştı ve gitmiyor beni pek sevdi bu 76 kilo ne yapacağım ben:çok üzgünüm:klava::1no2:
Doracım çok sevindim ,diyete devam...iyi akşamlar kızlar. netimiz gelip gidiyor. eşim pc yi sabah servise görürecek.... sabah giremem dolayısıyla 69 olarak yazınız beni listeye..
günaydın kızlar kilom 82,5
doracım tebikler 1 kilo vermissin bende oyle umut ediyodum ama olmadı malsefki neyse bunada şükür
:1hug:dönem dönem hepimize oluyor ebrum üzülme toparlarsın..bende aynıyım herşey cok iyi giderken
birden bire üzülüyorum en ufak bir şeye sinirleniyorum kendimi mutlu hissediyorum sanki yiiynce tıkınıyorum resmen
kızlar nolrusunuz hadi toparlanalım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?