Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zümrütcüğüm çok hoşsun yaaaaboshayallersmileboshayallersmile
ben hiç unutamıyorumki kadınlığımı ütü yap kötükedihüsobulaşık yıka-tatlicadiarzu- evleri sil süpür-tatlicadiarzu- yemek yap ayy ben bu durumda şimdi neyim kadınmıyım kötükedihüsokül kedisi sinderellamıyım:roflol::roflol::roflol::roflol:
başarından dolayı bende seni tebrik ederim canım.... romenlere gelince hepsi bir olmuyorki tatlım. onlar bile kendi içlerinde çeşit çeşitler. yeterki insan olsun lar din ırk fark etmezzzzŞenizŞeniz
Zümrütüm harika...Başaracağına inanıyorum,,,Bu arada bende kadınlığımı unuttum,temizlik yapmaktan....-tatlicadiarzu-ben de ilk kim soracak diye merek ederim canım benim ben işimde bir seviye daha atladım ve bin dolar ödül almaya hak kazandım bu seviyemi 6 ay daha korursam bin dolar alacağım canım yani aslında bu başlangıç ödülü ve bu altıay baya koşturmam gerekecekeyvahedigeldismile
Modacım seni de aramızda görmek güzel....selam kizlar montiye basladim,sabah ve öglende 0.1 yagli peynirimden yedim,yalniz benim canim cok muz istiyo,ara ögün olarak muz yesem olur mu,montide izin var mi?
canım cım evet cok iyi geldi yürümek leslie kaybolmuş ya format atınca gitmiş neyse bende atarım daglara gendimi:)süpersin ebrum
yürümek özellikle engebeli yollarda yürümek çok faydalı. ben de leslie ile yürümeyi seviyorum. çok eğlenceli. ilk 10 dakika çok zor geliyor. yoruluyorum. bitermi bu diyorum ama bitince de nasıl geçtiğini anlamıyorum.
canım cım elbet olcak başka yolu yokki süper gidiyorsun hayatım harikasınnnnnnnkaydirigubbakcemilekızlar durun ya ben sizi motive ediyim kaydirigubbakcemilederken iyce gaza geldimmm:roflol::roflol:
ebrucuğum sende süpersin canım. bu kez olacak ha gayrettttttt
_cool::sm_cool:
amin canım hep beraber mutlu ollaım inşallah bir tanemmmmmmmMerhaba arkadaşlar,Bugün annemle birlikte bir arkadaşa
Zümrütüm tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim...yerimseniben
Oh Ebrucum yürüyüşlere de çıkmış,sevindim canım seni hep böyle mutlu görmek istiyorum,karışmam bak....alsanaalsanasmile
ikracım canm dün burda okullar tatildi ilköğretim beşe kadar durum öyle olunca arkadaşım geldi sbaha kalhvaltıya akşama kadar beraberdik o yüzden gelemedim ayrıca dün ipin ucu kaçtı :)ebrucum nerlerde ya yine misafirlerimi var acaba
canım cım iyiyim iyi sabah bir girdim ama yazmaadım arkadaşlar aradı dün göremediler ya beni :) ebru cok özledik dediler haydeeee oryaa gittim ama evin halini bir gör halılar koltuklar sabahın köründe işe koyuldum hala cok işim var yani fıstıklar daha hiç bir şey yemedim canım sitemedi bir kahvce iöçtim yalnızcaGünaydın Arkadaşlar,toğik yine sessiz,kimseler yok...:1ninca:Emlak beyannamesi için erken çıkmıştım,daha yürüyüş yapmadım,oğlumun gitmesini bekliyorum....
DORA ve İKRA Harikasınız kızlar,bende elimden geldiğince dikkat ediyorum,ama henüz tartıda değişiklik olmadı...:çok üzgünüm:Artık sinir olmaya başladım,ama pes etmeyeceğim,olumunekankayizsmile
Zümrütüm harika...Başaracağına inanıyorum,,,Bu arada bende kadınlığımı unuttum,temizlik yapmaktan....-tatlicadiarzu-
Modacım seni de aramızda görmek güzel....
EBRUNeredesin....iyimisin...yoksa benim gibi karışık mısın gene....bilmiyorumkismile
takım perişan yav
asi ? dora ?
ya
bişi söylicem kuusura kalmasında kimse
pembecik ve mistik
takıma girmek için cok caba sarfetmiyosunuz
girseniz sanki hemen kaybolacaksınız gibi bir his var içimde neden dört elle sarılmıyorsunuz takımın rehavetinden dolayımı ?????
yeni arkadaşlara bir bakem varsa cagırayım ben
**** 2.TAKIM 155 .ETAP ****
dora( 70.0 / 69.0/1.0/1.43% )
samanyolu( 64.6 / 65,1 / - 0,5 / % 0,77 )
moda makyaj ( 66.9 / )
EBRULUM ( 79.8 / )
asi_bulut( 60.3 / )
LeyL35 ( 72.5/ 73.0/-0.5/-0.69% )
*JUJU*( 73.9 / )
ikraaa( 83.0 / 82.5/0.5/0.60% )
zümrütüanka ( 76.0 /76.0/0.0/0.0% )
2.TAKIM TOPLAM KİLO (647.0 / )