leyloşum toparlanmana cok sevindim
oğlun nasıl oldu bir problemyok dimi canm
ayrıca herhalde kendimizden bahsedecegiz dertlerimizi sevinçlerim,zi herşeyimizi anlatacagız birbirimize elbet
bajk bana cenem hiç duruyormu :))))
kızlar ben bugun bimden twister aldım 8,5 tl di artık yan yağlarıma bu şekilde veda etmeyi düşünüyorum inşallah işe yarar karın ve yan yağlar için iyi olduğu yazıyo zaten ihtiyacı olan varsa alabilir sizide bilgilendireyim dedim
aa ne kadar uygunmuş fiyatıakannehirinşallah işe yarar canım...müsait olduğumda ben de gidip bakayım bariiii....
bu arada bizim aerobik kursu bitti...ooofff offffbenneyaptımki
ikracim öyle valla,ben sinirlenince yemege vuruyorum resmen,baska biseyle ugrasmam lazim,kendime mesgale bulmam lazimmodacım gerçekten dikkate etmezsen ipin ucu kaçar eşin haklı sen sinirlenince yemekden çıkarma bence başka bi meşgale bulman lazım
ebrucum mutlu olmak icin bende tikiniyorum,ama yapmamamiz lazim,sonra mideme agrilar giriyo,öyle sacma sapan seyler yedigim icinbende aynıyım herşey cok iyi giderken
birden bire üzülüyorum en ufak bir şeye sinirleniyorum kendimi mutlu hissediyorum sanki yiiynce tıkınıyorum resmen
kızlar nolrusunuz hadi toparlanalım artık ya
tam baslayamadim ama kücük kücük adimlar attim baslamak icin,yapicam bu montiyi:)modacım öğrenmişsin zaten muz yasak canım sanada hayırlı olsun diyelim montiyi yapınca iyiki başlamışım diyeceğine eminim
ay bi tam baslasam tam montici olucam ama,olsin simdilik,biraz adapte olayim tam basliyacagim,alistirma yapiyorum henüzModacım seni de aramızda görmek güzel....
akannehirValla şaşırdım İkracım,kullan bakalım faydası olacak mı,ben kendiminkini anneme vermiştim,faydası olursa alırım ....:roflol:http://www.fitshop.tv/disking-bedava-urun-detayi-78.aspx
kızlar bu linkde de twisterla kaç çeşit hareket yapılabiliyo görebilirsiniz
ben sadece sağa sola döneriz diyodum ama bir sürü yapabiliyomuşuz
yeşil çay içtim 2 kupa yok faydasız,akşam da form içeyim bakalım fayda edecek mi....Temizliğim bitti,1 saat de yürüdüm....Çok yoruldum bugün....Yarın da pikniğe gidilecek,öfff bu annem diyet yapmamam için gereken herşeyi yapıyor,sabah sadece süt içip, orada abartmadan yersem dengelerim belki...samanyolucum kolay gelsin ,form çayları iç canım o biraz alır şişkinliğini
günaydın kılzar
doracım tebrikler valla menünde inşallah hep boyle devam eder
benimde dünkü menüm
sabah az yağsız peynir 6 zeytin 2 dilim tam buğ.ekmek yarım domates
öğlen tavuk ızgara yağsız salata burda yoğurt yada ayran olması lazımdı ama malesef işyerinde yoktu
akşam tavuk ızgara salata ayran azda ıspanak kavurma
gece çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?