Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

birşey sorucam bizde bir arkdaş taşındığı için giremiyor ve paylaşımda bulunamıyor statüsü ne olacak geri dönmek üzere ayrıldımı.tamamen taşınınca netini bağlatacak

eğer geri alacaksanız geri dönmek üzere ayrıldı yaz berrycim. diskalifiye dersen bir daha takımlara giremez

herkese merhaba
gecikmeden dolayı çok özür dilerim
sabaha kadar uyumadım 39.5 derece ateşle yandım yandımmmmmmm
halada çok kötüyüm
oğlumun sınav başvurusu vardı ona gitmek zorundayıdm ordan geldim arkadaşlar ebru naptı diye merak etmişler onlar geldi az önce gittiler
üzgünüm
kimseye alınmadım ya
ben im kendiml problemlerim kusura bakmayın
aeben 5. takımın güzellerine selam vereceksen 5. takıma yazmalısın :)))))))))))))))))))))))))))))) burda ne arasınlar :)))))))))))))))))))
allahım ya güldürdün beni
neyse işte böyle kilo bildirimi yapsammı yapmasam mı diye düşünüyorum ????
herkes bildirimini yapmış son kontrolleri yapayım yapıştırırım şimdi liseti
tekrar gecikmeden dolayı üzgünüm dersim var biliyorsunuz ama orayada gidemiyorum vurup kafayı yatacagım şimdi ((((((

***9.TAKIM 149.ETAP***
BsRNzM75,2 / 75.6 / -0,4/ -%0,53)
Mev*Can61,5 / 60,9 / 0,6 / %0.98 )
berry3161.5 / 60,8 / 0,7 / %1,14)
elvaven65,0 / 64,2 / 0,8 / %1,23)
tazefasulye65,5 / 65.1 / 0.4 / %0,61)

sevilaylay:geri dönmek üzere ayrıldı.

grübchen60,0 / 59,2 / 0,8 / % 1.33 )
mezzoz68.0 / 68.0 / 0.0 / %0.0 )
ipo(83,8 / 82,9 / 0,9 / %1,07)

9.TAKIM TOPLAM KıLO (540,5 / 536,7 / 3,8 / % 0,70 )

geçmiş olsun ebrucum
umarım biraz daha iyisindir

şükür çıktın ortaya.... kum var diyordun ateş yapmış olabilir.. bencede sen yat dinlen biraz ...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ciddimi 5. takımmı yazmışım . hay allahım ....:roflol:-tatlicadiarzu-

o zaman tekrarlayım 2. takımın güzel hatunlarına selamlar efem ...Şeniz

ben masus yazdım yaf sen gül diye hasta hasta ....:roflol::roflol::roflol: (yalan yalan . )sempatiksalakcinni
sizden sonra 5. takımada yazdıım demek akılımda kalmış ...-tatlicadiarzu- yaşlanıyoruz işte baee.laelaelaelaelae..

geçmiş olsun ebrum .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…