sağğol ikra ... hep yazayım diyorum unutuyorum nicin çok güzel ..hep o sure geliyor aklıma her nicini gördügümde ....(ikraa bismi rabbukellezi alak .)...:1hug:hayırlı cumalar aeben hoşgeldin
selam jujum nasılsın . leylamla senin sağlık problemleriniz vardı geçen gün öyle gözüme çarptı çok geçmiş olsun ...leylamın oğluşmu hastaydı ? ..slm aebenim nasılsın...
ikracım 1 ayda sağlıklı olanı 2 kilo yani uzmanlar haftada 0,50 hedefleyin diyor ki sen zaten üstünde vermişsin yani ne yapıyorsan aynen devam.....
sağğol ikra ... hep yazayım diyorum unutuyorum nicin çok güzel ..hep o sure geliyor aklıma her nicini gördügümde ....(ikraa bismi rabbukellezi alak .)...:1hug:
.?
kızlar cuma üyeleri paylaşım alanında bir problem mi var geçen haftaki listeleri bulaıyorum
tontoncum tebrik ederim
koruma güzel gidiyordu asim yanlız 10 gün yatılı misafirim gelene kadar ...kaydirigubbakcemile3aebenim hoş geldin cicim. sizi de hiç ziyaret edemedim. ne durumdasın canım. koruma programı nasıl gidiyor :1hug:
ben bu hafta böyle oldum ama önümüzdeki hafta yine düzelecek. eminim. emin olmak istiyorum aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?