hoşgeldin canmmerhaba dün bilgisayarım evde bağlantı sorunu yaşadı,bugünde okul çok yoğundu girmeye fırsat bulamadım.bilgi için teşekkürler.kesinlikle sana katılıyorum.dün akşam 18,30 gibi eve geldim.akşam yemeğimi4 yemek kaşığı pırasa,bol yeşillikli zencefil,zerdeçal(her türlü kanseri önlüyormuş)limon,elma sirkesi ilaveli salata,haşlanmış 2 parça brokoli ve haşlanmış1 parça tavuk göğsü,1 dilim tahıllı ekmekten oluşan menümle saat 20,00 da yedim(biliyorum geç bir saat ama ancak hazırlayabildim)ve okuldan yürüyerek geldiğimden (arada 8 durak filan var)çok yorulmuş olmalıyım ki uyuyakalmışım.gece uyandım canım nasıl tatlı istiyor anlatamam 1 çay kaşığı kakaolu fındık ezzmesi yedimmafoldumben.neyse bu sabah yerimden zor kalktım.dün biraz abartmışım galiba.2 çeri domates,1 dilim tahıllı ekmek ve 10 tane fındıkla kahvaltı yaptım.okula demlik götürdüm tarçın ve karanfil kaynattım 2 fincan içtim,12,30 da dün akşamki yemeklerden götürmüştüm onlardan yedim.saat 15,30 gibi 2 dilim tahıllı ekmek ve bir kase yağsız yoğurt yedim.bu kadar ,daha akşam yemeğimi yemedim,bugün koşu bandımda sauna eşofmanlarımı giyip,titreşimli kemerimi takarak yürümeyi düşünüyorum inş.bu arada uzun zamandır 79,800 düm şuan 79 gösteriyor,belkide dünkü yeşil çaylar ve sirke şişkinliğimimi aldı ne dersiniz.bu arada protein alımına çok dikkat etmek gerek yoksa kas kaybı olurmuş.şimdilik bu kadar tekrar görüşürüz cokacimcoookyerimseniben
o oy oyyyyyyyyyy ama beni gecemezsin kzuum sen istediğin kadar yürüdiyetim harika gidiyoyor
gün içinde 2 kez yürüyüş yaptım
biri sabah diğeri akşam 4 ten 5.30 a kadardı
ama su gibi ter içinde kaldım. komşuma dr 20 kilo verecen demiş. oda benide arkasından sürüyor.
şimdilik oğlumu annam bakıyor ama sonrasında onun kız bakacak. tabi benim ufaklık durursa:)
ebrucum bu saatte seni burda görmeyi neye borçluyuz acaba = )
hamuscuğum sende bayağ yol katetmişin
sauna eşofman bedede var ama şu an kullanamıyorum annem ne kilosu var sende diye onada sölenmiye başlıyor.
senin menülerde güzel
tatlı isteğine gelince bastırma şeklinde hoşuma gitti
kocişimin çarşıda işleri oluşunaaaaaaaaa :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa nerden gircem bu saattte:roflol::roflol: :roflol:
kocişimin çarşıda işleri oluşunaaaaaaaaa :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksa nerden gircem bu saattte:roflol::roflol: :roflol:
aslında çok uzun değil.1,60 boyum.evet gece uyanmalarım olmasa daha iyi olacak.ama dün çok erken kalktım ondan erken uyuyakaldım ve haliyle gece uyandım.ama bundan sonra daha dikkatli olacağım inş.sözleriniz beni çok motive etti.teşekkürler.humuscum baya kararlısın,böyle devam et canım
gece uyandığında su iç derim....ben daha önceki zayıflama tecrübemde böyle yapmıştım,1 haftada 1 kilo gitmişti...ama artık gece uyanmalarım yok :))
hı birde senin boyun uzun galiba yaa dimi? vücut kitle indeksin normal sınırlarda 79 olmana rağmen...
ay ay allah seni emi
şimdi tam mesajı gönderdim kocişim aradı ben geldim yönetime geciyorum diye
sen napıyon dedi bende kk dayım dedim kızlar demişki dedim ebrucum bu saatte seni burda görmeyi neye borçluyuz ddiyorlar dedim
hehehehehe
o da dediki deseydin ya dedi eşimin çarşıda olmasına diye :))))) :roflol::roflol:
bende dedim zzaten dedim
:roflol::roflol::roflol:
oda dediki yaz onlara en kısa zmanda bir ekran ayarlayacgız akşamlarıda burda olaacgım de dedi:asigim: :asigim: :asigim:
kasa varda elkran yok :roflol:
hatta üç kasa var iki ekran var biri çocukların biri eşimin biride benim :roflol: :roflol::roflol:
aslında çok uzun değil.1,60 boyum.evet gece uyanmalarım olmasa daha iyi olacak.ama dün çok erken kalktım ondan erken uyuyakaldım ve haliyle gece uyandım.ama bundan sonra daha dikkatli olacağım inş.sözleriniz beni çok motive etti.teşekkürler.
hoşgeldin canm
sabah bir dilim ekmek öğlen iki dilim ekmek
akşamda üç dilim ekmek olmaz bu inşallahhhhhhhh bilmiyorumkismile
diğerleri çok güzel efferin sana gece tatlı istemesi hariç
bnede akşam uyursam kalktıgımda mutlaka bişiler yemek istiyor canm da sıkıyorum kendimi
hadi bakalım hamus cum snei çok karalı gördüm inşallah böyle devam edersin güzelim kaydirigubbakcemile5
canım o zaman sen çizelgeni hazırlarken boyunu yanlış girmişsina.s
benim de boyum 1.62...
hımmm o zaman düzeltmeye çalışayım,umarım becerebilirim,uyarı için sağol,ben de bir anormallik olduğunu düşünüyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?