Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.hu huuuu bizim gruptan kimseler yok muuuu?bu akşamki menüm haşlanmış 3 parça brokoli,5 yaprak ıspanak,1 kase tarhana çorbası,yine zencefil,zerdeçal ve acıbiberli salata,1 dilim tahıllı ekmek.tarhanayı sebzeleri haşladığım su ile pişirdim.ayrıca geçen, programın birinde bir beslenme uzmanı acı biberin metabolizmayı hızlandırdığından bahsetmişti.azsonrada yürüyüşümü yapacağım.arkadaşlarım sayenizde zayıflayacağım galiba...hepinize çooook teşekkürlera.s.yarın görüşürüz...
ayrıca o çaydan bugün deneyeceğim inşallah.zencefil kök zencefil olacak değil mi.toz zencefili salatalarıma filan koyuyorum.sağolun arkadaşlar,sizler benim için çok büyük bir şanssınız,tam ümitsizliğe kapılmıştım ki Allah sizleri çıkardı karşıma.mutluyum ve kendimi sağlıklı hissediyorum.
konumuzla tamamen alakasız ama anlatayım kızlar
derya baykalda bizim kızlar içiçek yapımı görmüşler grapon kagıdından bugün aldık öğleden sonra oturup yapcaz bakalım
yokum yani arkadaşa gececem oldumu fıstıklarım
HAMUŞUM ne güzel başlamışsın...Bende senin gibi kahve ve çikolata hastasıyım.Yemek yerine tatlı yiyecek kadar..Kendimi frenlemeye çalışıyorum.% 70 kakaolu olanlar bayağı ağır gerçekten ama ben onu da rahat yiyorum.Sadece regl dönemimde olmak şartıyla....Neden lezzetli olan şeyler kilo yapıyor ki.....kaydirigubbakcemile5merhaba.hu huuuu bizim gruptan kimseler yok muuuu?bu akşamki menüm haşlanmış 3 parça brokoli,5 yaprak ıspanak,1 kase tarhana çorbası,yine zencefil,zerdeçal ve acıbiberli salata,1 dilim tahıllı ekmek.tarhanayı sebzeleri haşladığım su ile pişirdim...
NAYIRRR kabul etmiyorum...Dün burada 1 saat kaldım bir Allahın kulu gelmedi....Ne olacak bizim halimiz....Şimdi de kimse yok,ne yapayım kendi kendime yazışıyorum işte...laelaelaelaelae.Bu arada EBRULUM senin çayından yaptım içtim akşamm.:bbo:[samanyolum da ce deyip kayboluyor uzun uzun kalmıyor hiç (((((((( ba bayyyyyyyyyyyyyy[/B][/COLOR]
HAMUŞUM ne güzel başlamışsın...Bende senin gibi kahve ve çikolata hastasıyım.Yemek yerine tatlı yiyecek kadar..Kendimi frenlemeye çalışıyorum.% 70 kakaolu olanlar bayağı ağır gerçekten ama ben onu da rahat yiyorum.Sadece regl dönemimde olmak şartıyla....Neden lezzetli olan şeyler kilo yapıyor ki.....kaydirigubbakcemile5
NAYIRRR kabul etmiyorum...Dün burada 1 saat kaldım bir Allahın kulu gelmedi....Ne olacak bizim halimiz....Şimdi de kimse yok,ne yapayım kendi kendime yazışıyorum işte...laelaelaelaelae.Bu arada EBRULUM senin çayından yaptım içtim akşamm.:bbo:
kolay gelsin canım,inşallah hamur işi falan yapmazlar...gerçi yapsalarda sen yemezsin:jeyyar:
****2.TAKIM- 144.ETAP****
dora( 72.5 /
samanyolu(64. 1
moda makyaj ( 66. 9
EBRULUM ( 83.5
karabiber01( 66.5
asi_bulut( 63.9
missnewmoon ( 71.4
OİRPATA ( 101.5
harikulade ( 66.8
Lara ( 69.5 /68,,8
LeyL35 (76.3