Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrrrrrrrr ohh be sonundaa geldimm cumaa kaşmaa biziimm bilgisayarr birr gitti dahaa yenii geldimmmm,aramadıkk yer bırakmadıkk eşimm müdürlerininn karşısınaa bilee gittiii ne bu böylee her ayy mutlakaa kesiliyoo istemiyorumm hattınızıı diyee tartışmışlarr
Tamamm yapacağızz dediklerii haldeetam 5 gün geçtii
Dedimm kızlarr benii edaa yinee gelmiyoo diceklerr amaa alakasıı yokk kızlarrr,2 elimmm pastaa böreğinn içindee olsaaa yinee gelirr yazarımmm bennn yaniii
Hatta artıkk bugünn internett kafeyee bilee gidipp sizee yazmayıı düşünüyordummm internetimizz yokk
yakınımızdada yokki hemenn gidipp yazayımm taaaaaaa teyzeminn kafee
neyse geldimmmm artıkk diyett bombaaaa gibiiiiii
lara
samanyolu
leyla
orbiş
asi
dora
ebru
harika
moda
mis
karabiber
takımızıda olan arkadaşlar
ama görüldüğü üzre şu an asi ve benden başka kimse yok artı
harika iki güğndür hiç ugramıyor iki günü bırak yaklaşık 10 gündür cok büyük düzensizlik var
moda artık evine dönse cok iyi olacak oda firar
orbiş motivasyonu eksik anladıgımız kadarı ile burdan uzak kaldıkça da daha cok eksik kalacagına eminim
karabiber kociş kurbanı
dora pc kurbanı:)
mis leyla ebru ve asicim de de hiç bir problem görünmüyor şimdilik paylaşım konusunda
larada saldı sanki az kilo verme konsuunda degilde paylaşım konusunda
samanyolum eh işte toparlayacak inşallah :)
yihuuu hoş geldin ablacııımmm:lepi:
evet bazen oluyor öyle kesilmeler falan...anladığım kadarıyla diyette süper gidiyo..reglini oldunmu sen?kişisel rütben biraz kafa karıştırıcı geldide banakaydirigubbakcemile3
evett canımm bendee öylee yapmaya çalışıyorummm satenn benn buralardann hiçç çıkamayacağımm dahaa doğumdann sonraa burdaa olacağımmsenin kızlarda büyümüş artık,bu vakitten sonra biraz zor gelir ama eşin istiyorsa sende yavaş yavaş alıştır bence kendini ve o zaman bu diyet işine sıkı sarılda 3-4 ayda gitsin kilolar çıtır anne adayıyım dersin o zaman
miss bende zıplayıp duruyorum canımmm.oğlumda benle bir zıplıyo :)
geldimm canımm geldimm bizimm internett sinir etti beniioy oy oy şenlenmiş buralar :sm_cool:
sizleri gördüğüme sevindim.
misscim zıplamanı gördüler haa :roflol:
ben de bir ara iş yerimde ip atlıyordum. birkaç defa atladıktan sonra bir sefer tam atlıyorum zırrr telefon bilmiyorumkismile tabii ben nefes nefese kaydirigubbakcemile3 çok utandım. diyecekler bu hatun ofiste ne yapıyor ohaoldumsmile sonra bir daha da atlamak gelmedi içimden tabiii kaydirigubbakcemile3
leylacım sen de çok iyi gidiyorsun. ben de akşamı çok hafif geçiştirdim. bu gün kendimi çok motive hissediyorum :lepi: gerçi biraz uykum var ama kafamçokkarıştı
edacım geldin sonunda devam edicem ohaoldumsmile