Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar geçmişi okuyup geleyim...opuyorumnanaktan
kızlaaarrr ben belki yarın sadece kilomu yazıp çıkabilirim,belli olmaz...yarın çok iş var yola çıkacağımız içinnnn...
oy oy oy taöam canım sne yarın bildir ama allah aşkına profilime yaz sayfalar cok ilerler falan da yanlışlıkla birde aramayalım oldumu :roflol:
şimdiden hayırşı yolculuklar dileyeyim ben a.s
Ay başım döndü oku oku bitmiyor,tabi Ebrulumun dediği gibi günde 1 kere girersem böyle olur.:mymekaün toplantıdan 4 de çıktım,biraz alış veriş derken, oğlum geldi.Evde yemek yok.Kolay olsun diye balık aldım.Neresi kolaysaklava:Akşamda dizilere daldım..
Ya EBRULUM bu ne hız hareket,birazda bize yolla ya....Bende hergün yürüyüş yapıyorum ama 45 dk..
Doraaa süpersin tatlım,herşey çok güzel yemen içmen sporun...maşallah sanaaaa
hamuscum evet öyle diyorlar yeter zaten günde 3 kupa herşeyin fazlası zarar siyah çayın bile ama bizim milletimiz bir demliği koyuyor önüne dibine kadar bitiriyor
o yüzden yeter bencede 3 kupa canım hatta ben iki kupa içiyorum
birde ıhlamur tarçın karanfil çayı demliyorum kendime metabolizma hızlandırıyor tatlım
senin belki orda yapma imkanın yoktur ama akşamları yap en aızndan oldumu kzuum
diğer mesajlarını ben dün gittikten sonra yazmışsın görmedim bugünde biraz gec geldim ondan dolayı tamam mı sıkma canını sen
eger bir cene düşüklüğü yapma :)))))))))))))))))))))))) o zman görürsün :)))))))))))))
ayy leyloşum açım ama açççççççççççççççç
madem yürüyüşlerede başladım kendimi iyce toparlayım diyorum ama açlıktan başım ağrıyor. ama düzelecem. ara kaçamakları dün akşamdan itibaren bitirdim. ebrunun korkusuna çay demlemiyorum artık. ben çayı kuru kuru içememmmm
kuru çay içmektense hiç içmeyim dedim en azından bu hafta
benden olan havadis bu kadardı. belki bidaha giremeyebilirim. benim annem birazdespottur. yanında oturulmayınca sinirleniyor:) sölenmiye başlıyor....
şimdi tv ye daldı evlilik proğramlarınada bende hemen kk ya koştum:))))))