- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 116
- 41
merhaba dün bilgisayarım evde bağlantı sorunu yaşadı,bugünde okul çok yoğundu girmeye fırsat bulamadım.bilgi için teşekkürler.kesinlikle sana katılıyorum.dün akşam 18,30 gibi eve geldim.akşam yemeğimi4 yemek kaşığı pırasa,bol yeşillikli zencefil,zerdeçal(her türlü kanseri önlüyormuş)limon,elma sirkesi ilaveli salata,haşlanmış 2 parça brokoli ve haşlanmış1 parça tavuk göğsü,1 dilim tahıllı ekmekten oluşan menümle saat 20,00 da yedim(biliyorum geç bir saat ama ancak hazırlayabildim)ve okuldan yürüyerek geldiğimden (arada 8 durak filan var)çok yorulmuş olmalıyım ki uyuyakalmışım.gece uyandım canım nasıl tatlı istiyor anlatamam 1 çay kaşığı kakaolu fındık ezzmesi yedimmafoldumben.neyse bu sabah yerimden zor kalktım.dün biraz abartmışım galiba.2 çeri domates,1 dilim tahıllı ekmek ve 10 tane fındıkla kahvaltı yaptım.okula demlik götürdüm tarçın ve karanfil kaynattım 2 fincan içtim,12,30 da dün akşamki yemeklerden götürmüştüm onlardan yedim.saat 15,30 gibi 2 dilim tahıllı ekmek ve bir kase yağsız yoğurt yedim.bu kadar ,daha akşam yemeğimi yemedim,bugün koşu bandımda sauna eşofmanlarımı giyip,titreşimli kemerimi takarak yürümeyi düşünüyorum inş.bu arada uzun zamandır 79,800 düm şuan 79 gösteriyor,belkide dünkü yeşil çaylar ve sirke şişkinliğimimi aldı ne dersiniz.bu arada protein alımına çok dikkat etmek gerek yoksa kas kaybı olurmuş.şimdilik bu kadar tekrar görüşürüz cokacimcoookyerimseniben
Benimde şişkinliğim gidinca bayağı bi hafiflemiştim.Çok şişkinlik oluyorsa yemeklerin üstüne lipton yemek sonrası çayını öneririm kuş gibi oluyorsun.Bi de 6 dan sonra yemeyi bıraktığımdan beri kuş gibi kalkıyorum tavsiye ederrim
Zaman içinde yediklerimi görürsün,birsürü bitki çayı alıyorum ve çayı kahveyi azalttım,çok sıkmadan 4 kilo verdim 1.5 ayda hep böyle gitse keşkegamyoncuiremsu