dün verdiğin linki inceleyememiştim ebuşum. şimdi ona baktım. ilk hareketi iş yerimde de yapabilirim. sandalyede bacaklarımı çekerek. gerçi benim sandalye arkaya doğru yatıyor. bir gümbürtü gelirse bilin ki tepe taklak oldum :roflol: :roflol: :roflol:
oy kıyamam dikkat et canım snede kendineeeeeee
hadi hadi oturdugun yerden işte kaldır indir bacaklarını valla benim mide kaslarım ve karın kaslarım agrıyor hatta boyun kaslarım bile
sen hepsini yapmışsındır azimli arkadaşım benim
akşamları ip atlamam lazım. vakit sıkıntısı çekiorum. en kısa sürede en çok kaloriyi o yaktırıyor. onu mutlaka düzene koyup her akşam yapmam lazım. dün akşam atlayamadım offf kafamçokkarıştı
valla yaptım kzuum aklıma geldikçe de yapıyorummm kaydirigubbakcemile5
sende yap
muhakkak düzene bindir canım sana güveniyorum bu hafta bişiler yapmalaısın oldumu ayşegülümmmmmmm
evet canım aklıma geldikçe yapıcam. iş yerinde ne yapsam kardır. evde vaktim kalmıyor. benim oğlum hiç birşeye izin vermiyor evde. ip atlamaya çalışıyorum. geliyor. ip çarpacak diyorum kaçmıyor. inceltici kemerim var oturduğum yerde onu takayım diyorum. sesini istemiyor yada bahane ediyor onunla çok oynayamadığım için. başım ağrıyor diyor kapattırıyor velet sempatiksalakcinni
evet cayımı dmeledim bu arada dünki linkteki hareketleri tekrar yaptım
bugüğn pek bir hamlamışım
bacaklarım mide ve karın kaslarım ve hatta boyun kaslarım acımışşşşş ohhhhhhhh canıma degsin ben de sizi güçlendirmezsem adım ebru degil :)
evet bir yarışmaya girelim dedikkkkkk dedik ama dişime göre rakibe bulamadım ki rakibelerin biri habire cayın yanında bişiler yiyor ay ben diyorum benimle aşık atamazsınız diye ama işte neyseeeeee
cumaya belli olur zaten kimin brinci olacagı hıhhhhhh
leyla hanım leyla hanım sizi bekliyoruz buyrun bakalım
nöbetçi gibi kalkaldık burda asi ve ben
neyse kızlar bunların hepsi bir kenara yazılıyor haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?