misscim elimden geldiğince az yiyorum. tabi kaçamaklar oluyor. ama abartmadan. hiçbirşeyi beslenmemden çıkartmayayım diyorum. yemeye başlayınca vücut şaşırmasın diye. bir kere verdim ama tekrar aldım kiloları. aynı hataya düşmek istemiyorum. spor spor spor başka yolu yokkkkkk kaydirigubbakcemile ee ben tembelim ne olacak sempatiksalakcinni
Off bende yaa.İşten geldim 18:30 du yattım 23:00 dı kalktım sabah bi daha 6 da kalkçam noolcak bu halim off
klava:
kurallar çok iyi ebrucum. eklenecek bişey kalmamış gibi. yalnız son yazdıkların kesinlikle uygulanmalı bence. biraz katı olmalıyız. baksana takımın halineee :umursamaz:
ben hiç meyve yemiyorum. ondan mı yoksa yerimde saymam kaydirigubbakcemile
Meyve yemieyince bağırsaklar tembelleşiyor maalesef bende elma atayım çantama kaydirigubbakcemile2
ya bi de ben bu kadar çok dikkat ediyorum ama sabah fazla çıktım tartıda,bi anlam veremedim yaaa
kendi kendime teselli ettim,moral bozmak yok diye ama neden böyle yaaa
bi de Ebrucum ben kilomu perşembe günü bildiricem çünkü perşembe gecesi Kütahyaya gitmek için yola çıkıcaz nasipse!
Cuma günü kardeşimin yemin töreni var,yemin töreninde bulunup kardeşimide alıp gelcez inşallah..
1 hafta sonrada Kayseriye uğurlucaz
Hayırlı teskereler kardeşine a.s.
Kızlar yukarda dediğim gibi saçma saçma uyuyorum vardiya olayı mahvetti metabolizmamı yaff.Hayırlısıyla bi insan işi bulsammalsanaalsanasmile
Kahvaltı arası
1 paket etiform şu en sertlerinden
öğlen
4 yk pilav 1 tabak salata
Çok yoğunduk bugün yemeye inemeyen ark lar oldu benim müdürde diyette pizza söylemiş 1 dilimi elime tutuşturuverdi ama kekikliğ domatesli baya hafif bişeydi.Sonra diğer ark bitiremeyince ondan da yarım dilim aldım:kedi:
Talandırıcım bitti kahveyi şekersiz içemedim bugün
klava:
çok sevdiğim badem ezmesinden yemedim amahihoyyyt
evde de 8 yk kurufasülye 1 dilim kepek ekmeği lor peyniri yedim bol acıylasositososito
Daha da bişi yemedim şu saat oldu.Civanperçemimi içtim regl yaklaşıo, aktivia mı yerim
birazdan