Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım
ya inşallah gönlüne göre bi iş bulursun...çok zor böyle düzensiz oldumu...
Hiç sorma onu Allaha şükür işim var diyorum ama kapalı oda tek başına çalışıyorsun ışık yok,bi de millet sigara molası veriyor yasakda olsa önüne geçilemiyor yneticimle kavgada ettim ama millet alıştı bi kere ortalıkta yönetimden kimse olmayınca damlayıveriyorlar rahatsız olduğumu bile bile herkes kendi rahatını düşünüyor.
Bi de 1 buçuk seneyi geçti aynı pozisyondayım dil bilen lise mezununun yapabileceği bir iş bu ben 5 sene üni okudumm.İşe başlarkende ne istediğimi söyledim,ilk birkaç ayda bu isteğimi dile getirdim.Sonradan unutuldu çünkü yöneticisi farklı olan bi departman istiyorum.Yani illa yakalarına mı yapışmam gerekiyor benim bölümümü değiştirin diye üstelik başka departmanlarla fazla muhabbetimin olması bile yasakkk.Dedikodu oluyomuş bi daha dile getirmeye korkar oldum bu yüzden psikolojim bozuldu bi de üstüne üstlük
Ebruşumm nerdesinn yaf bu saatlere kalmazdın sen
herkes günaydın:)aranıza kabul ettiniz mi bilmiyorum kendimi.geceze olduğumu daha önce belirtmiş miydim?:sm_cool:
Hiç sorma onu Allaha şükür işim var diyorum ama kapalı oda tek başına çalışıyorsun ışık yok,bi de millet sigara molası veriyor yasakda olsa önüne geçilemiyor yneticimle kavgada ettim ama millet alıştı bi kere ortalıkta yönetimden kimse olmayınca damlayıveriyorlar rahatsız olduğumu bile bile herkes kendi rahatını düşünüyor.
Bi de 1 buçuk seneyi geçti aynı pozisyondayım dil bilen lise mezununun yapabileceği bir iş bu ben 5 sene üni okudumm,
çünkü perşembe gecesi Kütahyaya gitmek için yola çıkıcaz nasipse!
Cuma günü kardeşimin yemin töreni var,yemin töreninde bulunup kardeşimide alıp gelcez inşallah..
1 hafta sonrada Kayseriye uğurlucaz [/COLOR]
selam kızlar ... biliyorum cok bosladım sizleri.. sebebine gelince yine motivasyon gıtlıgı cekiyorum milletin hikayesini okuyorum sonrada nie ben demeye baslıyorum neyse bir kaç günlügüne evde yokum ... annemlere gidiyorum......
hamus hoşgeldin canım
takımda tek kişilik yerimiz var
ve takımıızın da cok geveze birine kesinlikle ihtiyacı var
eger gerçekten kararlıysan gevezelik edeceksen buyur gel takıma
bu hafta deneme süren olsun bakalım kimsin deneyelim görelim tartalım snei bir epey agırmısın oldumu kuzum
birde kendini dahadetaylı tanıtırsan seviniriiz
hadi bakalım ben buralardayım bekliyorum gevezeliklerini