ve raklamlar bitii gelelim asıl meseleyeeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dora(74.0 / 72.5 / 1.5 / 2.03%)vışşşşşşşşşşşşşşşş:)
sırnaşık şey:teytey:delikafadulden:sm_cool::sm_cool:
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) naptınız hulen böleeeee :) yarış kızışmış:)****2.TAKIM- 143.ETAP****
dora( 74.0 / 72.5 / 1.5 / 2.03 % )
samanyolu(/64.5
moda makyaj ( 67.0
EBRULUM ( 85.0 / 83.5 / 1.5 /1.76 % )
karabiber01( 66.5
asi_bulut( 64.4
missnewmoon ( 72.1
OİRPATA ( 102.5 / 101.5/ 1.0 / 0.98 % )
harikulade ( 66.8
Lara ( 71.0 / 69.5 / 1.5 / 2.11 % )
LeyL35 (76.8 /
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 810.6
maşallahhhhhh takım arkadaşlarıma ebrucumdoracım pontişleride bi zahmet kaşıyınız nazar deymesin: alkisalkisalkis
atvde müge anlıyıı izliyuorummmm sinir oldumm yaa
16 yaşındaki kızz evlii 2çocukluu adamaa kaçmışş onuu bulmuşlarr
buu çocuklarr babalarıı yaşındaakiia adamdaa ne bulacaklar anlamıyorumm
elimee verselerr hepsinii boğarımm ALLAH kimsenin başına vermesinnn
ebruuuu...larada hatamı var bende göz yanılmasımı var kuzum:S
verdim emme denge kalmadı bende uyku sorununm basladıcanım benim sanada maaşallah bak ne güzel vermişsin bir kiloinşallah takımca toparlanıyoruz hadin bakalım
yerimseniben
diğer kızlardfa bir gelseydi hayırlısıylaaaa mafoldumben mafoldumben
1.5 verdi lara :S:bbo: yoksa benn uykuya ii ce hasretmi oldumhemen bakıyorum ne hatası ki kızzzzzzzzz:kedi:
hahayyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttmaşallahhhhhh takım arkadaşlarıma ebrucumdoracım pontişleride bi zahmet kaşıyınız nazar deymesin: alkisalkisalkis
kız yaptım o keki hemde akşam yaptım. ben yemedim ama çocuklar ikişer dilim yedi. hatta kocişte yemiş.hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir :tomato: :tomato: :1shok::1shok::1shok::1shok:
ne duydum ne gördüm biliyomrusunuz kızlarrrrrr :1shok::1shok: :1shok:
bugün arkadaşımızın biri kilo verdiyaaaa :roflol: :roflol: kendini ödüllendircek ya :roflol::roflol: :roflol: hahhay zebra kekki yapacakmışşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: tadınada bakacakmış :roflol: :roflol: kızım heyyyyyyyyy haftaya görüşcez senle noluyo öyle zebra keki falan aloooooooooooo sırnaşık şey bende amma gcııgım ha sırnaşık şeysırnaşık şey
gözel görünüyor zebra keki iştah kabarttı :roflol: :roflol: :roflol: bende mi yapsam napsam ödül olarak :roflol::roflol::roflol::roflol:
avucuunu yalarsın yada ben avucumu yalayayyım sende keki yala ye bitir :roflol::roflol::roflol:
atvde müge anlıyıı izliyuorummmm sinir oldumm yaa
16 yaşındaki kızz evlii 2çocukluu adamaa kaçmışş onuu bulmuşlarr
buu çocuklarr babalarıı yaşındaakiia adamdaa ne bulacaklar anlamıyorumm
elimee verselerr hepsinii boğarımm ALLAH kimsenin başına vermesinnn
edacım hayatın gerçekleri bunlar izledin de ne oldu sinirden başka
izlemiyorum ben evet duyuyorum zaten bir şekilde haberlerde vs sv ben sevmiyorum bu tür programları benim ruhumu daraltmaktan başka işe yaramıyor eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilelmaz:sende izleme boşver gel burayaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
çok pardon ama eda hanım eda hanım eda hanımmmmmmmmm alsanaalsanasmile bizde verdik dimi 1.5 kgDoraaa kızzzzzz tepbrikk ederimm maşallahhh yaa bakk kıskandımm şimdii seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakk kekdee yapacakmışınnnn ,ebruu neler diyoo öylee yicekmişsindeeeeee kızz öylemiii
beniii bu haftaaaa mağzur görün,kızlarr çünküü biliyosunuzzz tamm olarakk dün tamm olarakk başaldımm diğerr günlerrr bozuyordumm benn bu haftaa sabitimm amaa haftayaa kesinnnnnnnnnn 1 buçukk kiloo verecemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?