hangi suçlanann kadınn bugünküü konuu değill demii
bi komşu varya sürekli ifade değiştiren o kadın suçlu değilde niye ifade değişiyor deniliyor.
birazdan izlersen görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi suçlanann kadınn bugünküü konuu değill demii
:roflol::roflol::roflol: aslında ben burdaydım ama ışığım sönmüş yaa
yaparım demi aytenimmhihoyyytŞeniz
yaparsın canım yaparsın :) yapmazsan valla gelirim oraya ben yaptırırım haaa:) ebruyu leylayı solla oke :1closedeyes:
**2.TAKIM- 143.ETAP**** [/Bdora( 74.0 / 72.5 / 1.5 / 2.03 % )
samanyolu(/64.5
moda makyaj ( 67.0
EBRULUM ( 85.0 / 83.5 / 1.5 /1.76 / )
00asi_bulut( 64.4
karabiber01( 66.5 /66.5 / 0.0/0.00 % )
missnewmoon ( 72.1
OİRPATA ( 102.5 / 101.5/ 1.0 / 0.98 % )
harikulade ( 66.8
Lara ( 71.0 / 69.5 / 1.5 / 2.11 % )
LeyL35 (76.8 /
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 810.6]
sabah ne aklıma geldi. hatta eşimede söledim
ben bugün çok mutluyum dedim.
niyeki dedi
bende 1.5 vermişim dedim.
vallaha aşkım azmine hayranım dedi:asigim:
bende iyiki kilo almışım bak yoksa ben bugün nasıl mutlu olacaktım dedimdelikafadulden
eğerki kilo almasaydım veremiyecektim ve dolayısıyla sıradan bir gün olacaktı bana:roflol::roflol:[/QUOTE
bende dünn güzell diyett yapmtımm diyee çokk mutluu olmuştum
nettin edaaa. lmaz: değerlerin zaten hepten sıfır birde listeyi alt üst etmişinnn:roflol::roflol:
(adayı birazsinirlendiremki gaza gelsinn):roflol::roflol::roflol:
doraa benimm yinee misafirimm varr canımm akşamaa
sabah ne aklıma geldi. hatta eşimede söledim
ben bugün çok mutluyum dedim.
niyeki dedi
bende 1.5 vermişim dedim.
vallaha aşkım azmine hayranım dedi:asigim:
bende iyiki kilo almışım bak yoksa ben bugün nasıl mutlu olacaktım dedimdelikafadulden
eğerki kilo almasaydım veremiyecektim ve dolayısıyla sıradan bir gün olacaktı bana:roflol::roflol:
hee ya öyle olduuu anlamadımmm
karıştırdımm birazzzz :roflol:listeyii hemenn farkettinn
delisin kız sen sırnaşık şey ne güzel dio ii ki almısım sırnaşık şey inş haftayada böle mutlu olursun ve oluruz amin... cidden tebrik ediyorum DORA EBRU LARA SUAN BİLDİKLERİM SİZSİNİZ İNŞ DİER KIZLARDA Bİ ŞIKLIK YAPAR BİZE BUGUN a.s.
delisin kız sen sırnaşık şey ne güzel dio ii ki almısım sırnaşık şey inş haftayada böle mutlu olursun ve oluruz amin... cidden tebrik ediyorum DORA EBRU LARA SUAN BİLDİKLERİM SİZSİNİZ İNŞ DİER KIZLARDA Bİ ŞIKLIK YAPAR BİZE BUGUN a.s.
senin sayende sultanım. kaç haftadır bizide imrendirdin.boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
hem bu haftada çok iyisin. bahara kadar sen 80 lere inersin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
inş amin cidden istiyorummmmm:) kg vermeyi farmı kapatıcam bugun beni cok oyalıyo :) zati oyunu kapatınca kendimi dvd basında walk home yaparken buluyom....
bu arada eda karabiber cidden cok degişmissin bravo ve sakın 80 olma sakın .....
bende çiftlik oynuyordum artık bitirdim ve oynamıyorum bayağdır
insanı pc çok oyalıyıor oysa kalkıp iki misket döktürsek yaplarımızdan oluruz hemde neşemiz yerini bulur:roflol::roflol:
adaaa bencede sakın olma tatlımmmm. inan kilo insanı çok yaşlı gösteriyorrrrkötükedihüso