tikkkatini buraya vermiyon da ondan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ben nerdeyse 90 kiloyum nasıl göremzssiniz::roflol: :roflol:
sabah saati metabolizmanın en hızlı çalıştıgı vakitlermiş degerlendirelim derim ben kaydirigubbakcemile5
bir elmayı hüplettim bu arada caıktım yavelma beni dahamı çok acıktırıyor ne
ya var ya şu avatardan kişilik tahmini oyunları falan var ben onlara öyle bi takıldımki sormakaydirigubbakcemile3
eveett öyyleymişşş...sabah ne kadar kalori harcarsak gün boyu harcamaya devam edermişiz,ben de böyle duymuştum...ama işte icraat yok dimiii:umursamaz:
bir elmayı hüplettim bu arada caıktım yavelma beni dahamı çok acıktırıyor ne
hey bizi dışardan takip eden misafir sözüm snaa cabuk gel buraya kim oldugunu biliyorum snein hahahhayyyyyyyy
eger sen o degilsen üye ol :) kk ya katıl :)
elma yediğim zaman daha da çok acıkırım hep...o yüzden elma ya da başka bi meyve olsun yanında ince 1 dilim peynir yiyorum haberin olsun :jeyyar:
:roflol:yav sen ne cadısın böyle yaaaa kaydirigubbakcemile3
he vallaha elma benide iyce kıyıyor yaaaa:gitme:
hoşbulduk kuşum da nasıl beni bekledin ben zaten sabahtan beri burdayım ebrucum ya eyvahedigeldismile
kendini tanıt arkadaşlarımıza tatlım kıymatlım
he söyle bakiim sen şimdi kaç kilosun heeeee
valla bilmem 10 dan beri kk açık evet daha misafirliğe alışamadım evet ben şuan 80 kilolarda şişko biri olarak kkyla ilk guruplar başladığında tanışmıştım ama uzun süredir
aranıza katılamamıştım sağ olsun ebruu arkadaşım beni yeniden çağırdı guruba katılamam belki ama konuk olarak aranızdayım.
beni tanımayanlar için 2 çocuk annesi çalışan bir bayanım cilt bkım uzmanıyım ve oriflame yapıyorum
geçen sene kk dayken ebru arkadaşlarımın sayesin de baya kilolar vermiştim ama sağlığım bozulunca ayrılmak zorunda kaldım allah izin verirse artık aranızdayım burada çok güzel arkadaşlıklar edindim ebrucum seni çook seviyorum beni aranıza alırsınız umarım
hoşbulduk leyl :gitme:35 evet şimdi ağlama sırası bana geldi
bi an önce toparlanıp kiloları vermeye bak canııımmmzemuszemus
ZÜMRÜTCÜM HOŞ GELDİN ......opuyorumnanaktançok haklısın canım guclubacismile
bu arada bir şey soracağım elma kromu hiç deneyen varmı aranız da
kahve paketini mi bitirdin eda nerdesin :))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?