Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika bir menü yapmışın misciğim.Afiyet olsun kalori olmasın ablammm
günaydın edişş:)
Kahvaltımı sabah egzersizlerimi yaptım bende güzel güzel bi bahaneyle kalktım erkenden
elma sirkeli ballı su
1 kuru incir 1 kuru kayısı
domatesli light kaşarlı kepekli tost
1 yumurtanın sarısı,3 yeşil zeytin
yeşil çay
b,razdan kahve içerim belki
opuyorumnanaktan
hatırladım canım. diğer ebrumuzzzzzemuszemusoy oy oyyyyyyy zümrütü ankacım ebrucugummmmmm gelmişşşşşş canım benim hoşgeldinnnnnn gel gellllll hadi bak biz seni sen bizi motive edelim aldıgın kiloları snede geri ver bir tanesiiiiiiii
dora zümrüdüanka yı hatırlıyormusun ? canım
:1rolleyes::asigim::1hug::1hug::1hug:ay ne iyi olur herkes buluşsa ama işte herkesin sorumlulukları var kocişler var izin verirlermi mesafeler coooook uzak işte böyle (((
birde ben eger karşımdaki kişiye arkadaş dediysem o gerçekten arkadaştır dosttur benim için edacım baglarımı koparmm mümkün degil kk dan arkadaşlarım var :) giremediğim dönemlerde bile nete telle görüştüğüm fıstıklarım var doracım maytapcım ve jujucum var :) burdan
ebruşşşşşşş yorumm bekliyorumm kızlarr hepinizdenn dora ,leyla ,samanyoluu ve diğer arkadaşlarımmm
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,ebruuuuuuuuuuuuu yorum bekliyorumm resmime canlarımmm
bu aradaa bu gün erkenn kalktımkii gnümm ve diyetimm güzel geçsinn diyeeee
buseferr benii kimse tutamazz
sabah kahvaltımıda yaptım canlarımm
edanın yanında şişko kalırım valla (((((((((((
vay vay vay
ben ikinciye karar veremezken sizler üçüncüyü istiyorsunuz :teytey:
ikinciyi istememin sebebi de belki kız olur düşüncesi. ama öyle bişeyki eşimin tarafından erkeklerin kızı olmuyor valla ya bilmiyorumkismile hep erkek çocukları var. artık adı bile çıkmış aralarında. bu sülalenin kızı olmaz diye kaydirigubbakcemile çok isterim bir kızımın olmasını :Saruboceq:
selam kızlar..
geç olsunda güç olmasın diye bugün bu saatleri buldum ::))
tv ye daldım..doktorumda ki çocuk nöroloğunu çok severim,çok güzel şeyler anlatırda kendileri ona takıldım..ay bak doktorun adını bilmiyom :S
bugün kahvaltım 2 çatal turp otu salatası..benim kahvaltılarım bi acayipleşti :S egenin otları meşhurdur bilirsiniz,bu mevsimdede çok oluyo...kendimiz topladık çayırdan..
öğlen 1 tabak az yağlı kısır :))
şimdilik bu kadar
oooooooo bizim leyla sultan uyanmış:))))) naber kuşum nasılsın nasıl gidiyo diyetler yarına bomba varmı:)
hoş geldin ebrucum sabahtan beri burda seni bekledim nasılsın
merhaba ben de bir izmirli olarak hemen atladım izmirin neresindensin ben karşıyakada oturuyorumkaydirigubbakcemile5
a aa yeni gördüm bu msjı pardon kuzum kaydirigubbakcemile3
ya ama biraz öyle oldu,izmirde hava fena kapalıydı sabah...
valla çok dikkat ettim bakalım ne sonuç alıcam..dün 300 gr eksik çıkmıştım yarın ne ile karşılaşırım bilemiyoruummm...bugün tartılmadım çünkü yüzüklerim parmağıma girmiyobenneyaptımki