Kesinlikle yaparsın canımMisafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.
Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..
Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.
Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///
Yaparim di mi. Yaparim yaparim.
Tamam o zaman canım uygundur..Kaptanım boy 1.60 56
Kaptanım boy 1.60
Tatlım 3 kaşık yoğurda, birer çay kaşığı zerdeçal, zencefil ve tarçın ekleyip karıştırıp, yemeklerden yarım saat önce yiyorum.. Çay kaşığını çok doldurmuyorum ucundan atıyorum yarım gibi bişii oluyor yani..Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
Evet yeşil çay da güzeldir aslında biraz doğal olanından alsam akşamları bende kendime demlesem ayrı çaydanlıkta iy olur, yada gün boyu çay niyetine, akşam uykumu kaçırabilir çünkü..Ayyy kızlar bu yeşil çay nasıl bir mucizedir böle inanın inceldiğimi hissediyorum.
Gün içinde ye ama akşamları yoğurt küründen sonra bişey yemeyebilirsin..Kaptanım merak etme sen eksiye çekmem inş.gerekirse çarş perş aç kalırım da artı çıkmam. Ben aslında çok iradeliyimdir ama bazen şartlar.......
Yoğurt kürünü ben de düşünüyorum ama sonrasında yemek yemeyeyim diyorum.
Yaparsın canm yaparsın, bak kaç aydır buradayız giden kilo gitti ve daha da gidecek.
canım sen başlayalı ne kadar oldu diyete
Beşibiyerde çayının içinde sinameki yok canım ama yeşil çay var olması lazım hepbera nın yeşil çay eklemesine gerek yok aslında..canım bende bir ara şu form çayları beşi bir arada olanlar var ya onlardan içmeye başlamıştım ama onun içindeki sinemaki bitkisinin hiç demasum olmadığını bağırsakları tembelleştirdiğini duydum. ilk kullanmaya başladığımda dedim tamamdır bunun tam faydası olacak (çünkü lavabodan ayrılamıyordum. ki nerdeyse oraya yatak serecektim artık ) ama bir hafta sonra hiç de ilk günler gibi olmadı. o yüzden şimdi ben sadece yeşil çay içiyorum. Gerçekten de büyük faydasını görüyorum. ilk başlarda tadı hiç hoşuma gitmesede zamanla alıştım.
Evet canım meyveyi sahurda ye.. Menemene kıyma katman çok güzel olmuş proteini artırmışsın iyi etmişsin..Bunun gibi sebze yemeklerine de kıyma eklenirse hem protein açısından zengin bir menü olur hem de çocuklar için daha besleyici olur..dünkü menüm..................
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 zeytin
çeyrek ekmek
çay
iftar:
1 tabak yağsız domatesin suyuyla pişirdiğim menemen
içinde 2 kaşık kadar kıyma vardı
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 portakal
1 bardak 5 li çay
1.5 litre su
kaptancım bu akşamdan itibaren akşamdan sonraki arayı kaldırmaya çalışayım.meyveyi gece yerim artık
Tatlım sahurda ilk olarak bunu uygulayablirsin, sonrası sahurunu hazırlar yersin..normalde diyetlerde sabah ilk olarak kayısı veya erik kurusu yeniyor ve üzerine birkaç bardak su içiliyor ya kızlar.barsakları çalıştırması açısından bu çok iyi geliyor.şimdi ben oruç tutarken bunu ne zaman yapsam acaba.wc. sorunu da kilo vermemeyi etkiliyor
Evet canım seni göremiyorum ve daha sık görmek istiyorum şekerim seni..Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler.ama okadar gelmedimki yeni gelen benim gibi hissettim.kaptanim benim es sorunlari ve bir turlu diyet moduna girememem bide listede olmamam gelip gidisimi aksatiyo.ama tamamende kopamiyorum burdan.ayrilis kiloma gelinceye kadar boyle devam edicek galiba
İlk üçten bahsediyorsun anlaşılan, bravo sana canım.. Regl süren bittiyse sen de yoğurt kürüne başlayabilirsin tatlım katkısı olur kilo vermene..Günaydın :)
bugün erken kalktım. Gün doğuşunu izledim kahvemi içtim. Her şey iyi olsun diyorum ama bir şeylere atılmaya cesaretim yok. Bu yılgınlığı üzerimden atmaya çalışırken tek motivem kilo vermek, onu da veremeyince çok kötü oluyorum. Gece uyurken ince gördüm kendimi rüyamda. O kadar güzel bir rüyaydı ki. Yani aynada kendimi tanıyamadığımı söylüyordum zaten. Bi yetmiş kilo olsam valla yüzüm eski haline gelecekşimdi adeta bir yanaktan ibaretim ya Kimisine de kilo hiç yakışmıyor arkadaşım ya.
of of.dertlendim. azıcık dert dökeyim.
Bugün de şansımıza gökyüzü masmavi, ben havadan da cok etkileniyorum. kaltım bir bucuk saat kahve içtikten sonra spor yaptım. tabi kalkar kalkmaz kellogs yedim sütle bi kase.
bu hafta hedefim 88 kg görmek.
sonraki hafta da valla listeye gireceğim iddiam büyükbaktım olmuyor yarım kilo vermeye çalışıcam. Ama valla haftaya bi bakıcam birincilik için ne olur yolu nedir
evet ya yine giricem listeye haftaya benceyemicem ulan yemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?