Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler.ama okadar gelmedimki yeni gelen benim gibi hissettim.kaptanim benim es sorunlari ve bir turlu diyet moduna girememem bide listede olmamam gelip gidisimi aksatiyo.ama tamamende kopamiyorum burdan.ayrilis kiloma gelinceye kadar boyle devam edicek galiba

bugün sabah peynirli kepekli sandiviç kahve
öğlen ezogelin çorbası - mercimek yemeği
akşam bir şey yemedim. kahve ve kraker yiyorum.

çikolata çekiyor canım malum regl ama markete gidemiyorum gözüm döner diye. :) pastane var hemen dibimde iki tane ah ah cama bile çıkmdım bugün.

günaydın kızlar.

menü bildirimimi yapıvereyim hemen.

Sabah:1 dilim ekmek, çökelek ,5 zeytin ve 2 lokma çilek reçeli

Ara:türk kahvesi ve leblebi

Öğlen:1 kase kellogs.
ara: Leblebi
Akşam:Salata ve çorba.

Misafirler bugün gidiyorlar, 12-13 gün misafir ağırladık , önce ablamlar sonra görümcemler inş memnun edebilmişizdir. Cuma günü de biz il dışına çıkacağız 3 günlüğüne.... Şu ana kadar 8 kg gitti. vermem gereken 13 kg var ve dönüm noktamı 10 Şubat olarak belirliyorum. Hazirana kadar 13 kg vermem lazıım .....

Kesinlikle yaparsın canım

Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
Tatlım 3 kaşık yoğurda, birer çay kaşığı zerdeçal, zencefil ve tarçın ekleyip karıştırıp, yemeklerden yarım saat önce yiyorum.. Çay kaşığını çok doldurmuyorum ucundan atıyorum yarım gibi bişii oluyor yani..
Günde 500 gr verdirir diyor ama ben daha çok iştah kapaması ve sağlık açısından çok faydalı olması açısından bakarak, başladım yemeye

Ayyy kızlar bu yeşil çay nasıl bir mucizedir böle inanın inceldiğimi hissediyorum.
Evet yeşil çay da güzeldir aslında biraz doğal olanından alsam akşamları bende kendime demlesem ayrı çaydanlıkta iy olur, yada gün boyu çay niyetine, akşam uykumu kaçırabilir çünkü..
Kendinizi dinç ve hareketli hissetmek istiyorsanız yeşil çay için acaip de antioksidandır kendileri..

Gün içinde ye ama akşamları yoğurt küründen sonra bişey yemeyebilirsin..

Beşibiyerde çayının içinde sinameki yok canım ama yeşil çay var olması lazım hepbera nın yeşil çay eklemesine gerek yok aslında..

Evet canım meyveyi sahurda ye.. Menemene kıyma katman çok güzel olmuş proteini artırmışsın iyi etmişsin..Bunun gibi sebze yemeklerine de kıyma eklenirse hem protein açısından zengin bir menü olur hem de çocuklar için daha besleyici olur..

Günaydın :)

bugün erken kalktım. Gün doğuşunu izledim kahvemi içtim. Her şey iyi olsun diyorum ama bir şeylere atılmaya cesaretim yok. Bu yılgınlığı üzerimden atmaya çalışırken tek motivem kilo vermek, onu da veremeyince çok kötü oluyorum. Gece uyurken ince gördüm kendimi rüyamda. O kadar güzel bir rüyaydı ki. Yani aynada kendimi tanıyamadığımı söylüyordum zaten. Bi yetmiş kilo olsam valla yüzüm eski haline gelecek şimdi adeta bir yanaktan ibaretim ya Kimisine de kilo hiç yakışmıyor arkadaşım ya.

of of. dertlendim. azıcık dert dökeyim.

Bugün de şansımıza gökyüzü masmavi, ben havadan da cok etkileniyorum. kaltım bir bucuk saat kahve içtikten sonra spor yaptım. tabi kalkar kalkmaz kellogs yedim sütle bi kase.

bu hafta hedefim 88 kg görmek.

sonraki hafta da valla listeye gireceğim iddiam büyük baktım olmuyor yarım kilo vermeye çalışıcam. Ama valla haftaya bi bakıcam birincilik için ne olur yolu nedir

evet ya yine giricem listeye haftaya bence yemicem ulan yemicem.

Tatlım sahurda ilk olarak bunu uygulayablirsin, sonrası sahurunu hazırlar yersin..

Evet canım seni göremiyorum ve daha sık görmek istiyorum şekerim seni..
Sorunlarını paylaşırsan yardımcı olurum ister burdan ister özelden, konuşmak paylaşmak sana da iyi gelecektir eminim..

menüm

sabah: sütlü kahve ve kellogs sütle
öğlen ezogelin corba ve iki adet galeta
akşam: muhtemelen körili tavuk yaparım.

haftaya listeye giricem falan dedim de millet beş kilo falan vermiş o neyin kafası ya gaz verin bana haydi takım uyuma

L losefar senden de bir atak bekliyorum bir sürü kilo vermişsin haydi ya millet beş kiloyu bi haftada veriyor

İlk üçten bahsediyorsun anlaşılan, bravo sana canım.. Regl süren bittiyse sen de yoğurt kürüne başlayabilirsin tatlım katkısı olur kilo vermene..
Harikasın canım ..

Kızlar kilo çizelgesi hazırlayın kendinize..
Spor ve kitap da eklemeyi unutmayın menü listenize şekerler..

Ellssa yoğurt kürünü sizden hep duyuyorum ve okuyorum canım ama okurken bile beni tıkıyor ama henüz bitmedi olayım. muhtemelen tartı günü de vucudum şiş olacak. ama yapan arkadaslar varsa, sonuclarını merak ediyorum. yani sadece tok mu tutyor ki yani yarım gr kilo verdiriyor gibi bir şeyler okumustum o kadar etkili mi cidden. yoksa ödem söktürücü bişi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…