Ayy buna cok güldüm yahuuukola ciddi bağımlılık yapıyor gerçekten.
benim eşim de ben diyet yaparken gizli diyet yaparcanı hiçbirşey istemez..
Bol yürüyüş yapacaksın canım ve bölgesel spor...Öyle mi gizli diyet yapar. Ay ne anlayışlı benimkiside irademle savaştırı beni. Hele oğlum tam oturup dinlenicem akşam anne süt yap anne şunu getir anne bunu getir. küçücük daha büyüyünce ne yapacağım ben bilmiyorum vallahi
Bu arada avatarımdaki benim evlenmeden önceki halim. Evlendikten sonra hiç böyle olamadım diyorum. ama şöyle bir şey var. Ben kilo verdim mi hep üstten veririm. Armut tipi vücudum var.
Takıma girince yok öyle bozmaca, kilo verememe felan.. takımca kilo verip takımın notunuda yükselticez şekerim..Kesinlikle birbirimizi hirslandirmamiz gerekiyo ben o gun kilo verememissem hemencecik bozuyorum
Başarırsın inş canım..Hedef kilom 62 inşallah basaririm
Şaşsın kalsın yağlar hatta daha ileri gidip terketsinler seni ve bir daha gelmesinler..Kimsecikler yok sanırım. Bitki çayımı da içiyorum. Yeşil çayı bile kabuk tarçınla içiyorum. Yağlarım şaştı kaldı. :)
Yaa gördünmü şu saat olmuş hala lavaşın ağırlığı tabi birazda vicdan ağırlık yapıyor..spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım.zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)
Tatlım cumaya artı kilo ile gelirsen almam seni takımdan içeri.. İki haftadır nota alıyoruz lütfen güzelim kendini düşünmüyosan takımı düşün..Selal kizlar ben de vaziyetler kötu...misafirlerle yeme içme tamgaz devam ediyor. Düzenime geri döner dönmez baslayacagim ....Anladigim şu ki yemek yemek beni mutlu etmiyor.
Armutu akşam değil sabah ye canım.. Akşam menü sonrası meyve önermiyorum..Meyve şeker demek ve akşam yenince direk yağa çevirir..Meyveyi gün içinde tüket..1500 kalorilik diyet i yaza
Kahvaltı
kepekli sandviç ekmegi arasina 3 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
Öğlen yemek yiyemedim sağlıksız oldu beyaz leblebi 1 avuc kadar ve nescafe
aksam
2 kepce yayla çorbası
6 kasik Mantarlı tavuk sote
3 kasik bulgur pilavı
salata
veeeeee 1 armutla kapatiyoruz
Selal kizlar ben de vaziyetler kötu...misafirlerle yeme içme tamgaz devam ediyor. Düzenime geri döner dönmez baslayacagim ....Anladigim şu ki yemek yemek beni mutlu etmiyor.
Kaptanım boy 1.60Evet canim çok ilginc .. Disardan duysam güler gecerdim fikra gibi diye ama iste birebir şahit olunca, yanlis teşhis koyan Dr.a kotu hisler besliyosun elinde olmadan. Bu Dr. Da büyük bir hastanede görevli üstelik. Diğer hastalarına Allah yardim etsin inş.
İnş. Canim..
Öyle ayarladim ve eğer şartlar yerine getirilirse ayni anda listedesiniz..
Tesekkur ederim canim iyi dileklerin için.
Allah kabul etsin canim.
Ben aksam menü sonraki arayi ve aksam yenen meyveyi tasvip etmiyorum.. Onlar bozmuş menüyü..
Sen de çok güzelsin şekerlik. Ben hedef kolonu 56 olarak aliyorum, boy kasti canim, boy uzunsa bu hedef çok uçuk olur zira..
Yaparsın tabiki cnm yaparsın.Misafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.
Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..
Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.
Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///
Yaparim di mi. Yaparim yaparim.
Ayy canım profil resmindeki bayan sen misin eğer sensen çok güzel çıkmışsın. O resimde kaç kiloydunKaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
günaydınlarrrr
Yeşil çay bende içiyorum ama sadece tuvalete daha çok çıkıyor sonuç buAyyy kızlar bu yeşil çay nasıl bir mucizedir böle inanın inceldiğimi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?