Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bol yürüyüş yapacaksın canım ve bölgesel spor...

Kimsecikler yok sanırım. Bitki çayımı da içiyorum. Yeşil çayı bile kabuk tarçınla içiyorum. Yağlarım şaştı kaldı. :)
Şaşsın kalsın yağlar hatta daha ileri gidip terketsinler seni ve bir daha gelmesinler..

1500 kalorilik diyet i yaza
Kahvaltı
kepekli sandviç ekmegi arasina 3 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin

Öğlen yemek yiyemedim sağlıksız oldu beyaz leblebi 1 avuc kadar ve nescafe
aksam
2 kepce yayla çorbası
6 kasik Mantarlı tavuk sote
3 kasik bulgur pilavı
salata
veeeeee 1 armutla kapatiyoruz

spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım. zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)
Yaa gördünmü şu saat olmuş hala lavaşın ağırlığı tabi birazda vicdan ağırlık yapıyor..
Kendini yorma birden bire yavaş yavaş ama dediğim gibi akşam yemelere son ver canım..

Selal kizlar ben de vaziyetler kötu...misafirlerle yeme içme tamgaz devam ediyor. Düzenime geri döner dönmez baslayacagim ....Anladigim şu ki yemek yemek beni mutlu etmiyor.
Tatlım cumaya artı kilo ile gelirsen almam seni takımdan içeri.. İki haftadır nota alıyoruz lütfen güzelim kendini düşünmüyosan takımı düşün..
Hem vicdan azabı yaşama daha fazla. Yeme ölçülerini aşma, iradene sahip ol tatlım.. Zararda senin elinde karda, bunu unutma..

Armutu akşam değil sabah ye canım.. Akşam menü sonrası meyve önermiyorum..Meyve şeker demek ve akşam yenince direk yağa çevirir..Meyveyi gün içinde tüket..

Yoğurt kürü ciddi anlamda iştahı kesiyor...Bolll su içiriyor..
Bugün wc ile acaip dost olduk

Bugünkü menüm:

10:00
yoğurt kürü

Kahvaltı: 10:30
Deri peyniri, yeşilzeytin, 1,5 haşlanmış yumurta, pide, şekersiz çay...

17:00
yoğurt kürü

Akşam: 17:30
Balık, salata, yeşil soğan

Bol ama çook bol su...

Kitap: Dost ekmeği

Spor: menü sonrası 100 kez zıplama..

Selal kizlar ben de vaziyetler kötu...misafirlerle yeme içme tamgaz devam ediyor. Düzenime geri döner dönmez baslayacagim ....Anladigim şu ki yemek yemek beni mutlu etmiyor.

Misafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.

Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..

Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.

Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///

Yaparim di mi. Yaparim yaparim.

Kaptanım boy 1.60 56
Kaptanım boy 1.60

Yaparsın tabiki cnm yaparsın.

Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.

günaydın herkese,
dün izinlydim , bugün işteyim.Çok şükürrrrrr.
Menüm:
Sabah :1 dilim ekmek, 5 zeytin , az çökelek, yarım domates
Ara: Türk kahvesi içeceğim
Öğlen:1 Kase Kellogs
Akşam:Sanırım içliköfte

Öğlen arası yürüyeceğim(1 saat), iş çıkışı yürüyeceğim 45 dk.

günaydınlarrrr

7150, member: 631071"]Ayy canım profil resmindeki bayan sen misin eğer sensen çok güzel çıkmışsın. O resimde kaç kiloydun[/QUOTE]

Evet canım oradaki bendim. Orada 52-53 tüm. Nerden baksan en az 10 yıl önce. Çocuk oldu çok bıraktım kendimi. İstediğim gibi giyinemiyorum. Aynaya çoğu zaman bakmak gelmiyor içimden. Bu kilo porblemi insanda özgüvenine bile zarar vriyor neredeyse.

Günaydın cnm benim.

Ayyy kızlar bu yeşil çay nasıl bir mucizedir böle inanın inceldiğimi hissediyorum.
Yeşil çay bende içiyorum ama sadece tuvalete daha çok çıkıyor sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…