• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım cumaya artı kilo ile gelirsen almam seni takımdan içeri.. İki haftadır nota alıyoruz lütfen güzelim kendini düşünmüyosan takımı düşün..
Hem vicdan azabı yaşama daha fazla. Yeme ölçülerini aşma, iradene sahip ol tatlım.. Zararda senin elinde karda, bunu unutma..

Kaptanım merak etme sen eksiye çekmem inş.gerekirse çarş perş aç kalırım da artı çıkmam. Ben aslında çok iradeliyimdir ama bazen şartlar.......

Yoğurt kürü ciddi anlamda iştahı kesiyor...Bolll su içiriyor..
Bugün wc ile acaip dost olduk :KK22::oops:

Yoğurt kürünü ben de düşünüyorum ama sonrasında yemek yemeyeyim diyorum.

Misafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.

Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..

Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.

Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///

Yaparim di mi. Yaparim yaparim.
Yaparsın canm yaparsın, bak kaç aydır buradayız giden kilo gitti ve daha da gidecek.
Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
canım sen başlayalı ne kadar oldu diyete

arkadasslar hoşgeldiniz ben de 31 yasında 3,5 ve 2 yaslarında iki çocuk sahibi ,1.60 boy 69,... kiloyum.
doğumlar sonrası işe daha yeni baçladım.yaklaşık 1,5 yıldır burdayım:KK43: 78,8 den 69 a düştüm daha:KK43:

hoşbulduk siyahbeyazcım.2 çocuk ve 69 kilosun..bence çok iyi kilodasın:nazar:

spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım. :D zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)

geçmiş olsun canım

ahah sağol. yok yahu sakatlamıştım da iki gündür iyiyim, spora tekrar başlayayım dedim ama regl oldum. halbuki reglma daha on günden fazla vardı. biraz huzursuzlandım. şimdi balık gibi yatıyorum tvde su tarz yarışmaları var ya kavga eip birbirleirni yiyorlar şkfjkafa. onlara bakıp başkaları adına utanıyorum :D
ayy bi zencefil çayı içeyim karar verdim. sonra papatya :D

afiyet olsun

7150, member: 631071"]Ayy canım profil resmindeki bayan sen misin eğer sensen çok güzel çıkmışsın. O resimde kaç kiloydun

Evet canım oradaki bendim. Orada 52-53 tüm. Nerden baksan en az 10 yıl önce. Çocuk oldu çok bıraktım kendimi. İstediğim gibi giyinemiyorum. Aynaya çoğu zaman bakmak gelmiyor içimden. Bu kilo porblemi insanda özgüvenine bile zarar vriyor neredeyse.

Günaydın cnm benim.

Yeşil çay bende içiyorum ama sadece tuvalete daha çok çıkıyor sonuç bu[/QUOTE]
hımm valla canım yüz kısmın felan çok narin ve ince duruyor. :KK68:

akşam senin yazdıklarını okuyunca ben de 5 li çayıma accık yeşilçay ekledim.off içimi kötü geliyor ama bu hafta 69 u görmek için taşın kökünü bile kaynatıp içebilirim
canım bende bir ara şu form çayları beşi bir arada olanlar var ya onlardan içmeye başlamıştım ama onun içindeki sinemaki bitkisinin hiç de:KK20: masum olmadığını bağırsakları tembelleştirdiğini duydum.:KK12: ilk kullanmaya başladığımda dedim tamamdır bunun tam faydası olacak :KK50:(çünkü lavabodan ayrılamıyordum. ki nerdeyse oraya yatak serecektim artık ) ama bir hafta sonra hiç de ilk günler gibi olmadı. o yüzden şimdi ben sadece yeşil çay içiyorum. Gerçekten de büyük faydasını görüyorum. ilk başlarda tadı hiç hoşuma gitmesede zamanla alıştım.:KK28:

L losefar Canım benim başlayalı 10-15 gün oldu. Ama son bir hafta akşam kaçamaklarım olduğu için form tutuyorum sanki. Ama yarından itibaren karabuğday diyetine geçeceğim. Antalyada yaşarken Rus arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Vücudu kısa sürede toparlıyordu. Ve gözle görülür bir zayıflama yaptıryor.

canım bende bir ara şu form çayları beşi bir arada olanlar var ya onlardan içmeye başlamıştım ama onun içindeki sinemaki bitkisinin hiç de:KK20: masum olmadığını bağırsakları tembelleştirdiğini duydum.:KK12: ilk kullanmaya başladığımda dedim tamamdır bunun tam faydası olacak :KK50:(çünkü lavabodan ayrılamıyordum. ki nerdeyse oraya yatak serecektim artık ) ama bir hafta sonra hiç de ilk günler gibi olmadı. o yüzden şimdi ben sadece yeşil çay içiyorum. Gerçekten de büyük faydasını görüyorum. ilk başlarda tadı hiç hoşuma gitmesede zamanla alıştım.:KK28:

hımmm evet sinemaki için öyle diyorlar.benimkinde de var mı acep:KK64:

L losefar Canım benim başlayalı 10-15 gün oldu. Ama son bir hafta akşam kaçamaklarım olduğu için form tutuyorum sanki. Ama yarından itibaren karabuğday diyetine geçeceğim. Antalyada yaşarken Rus arkadaşlarımdan öğrenmiştim. Vücudu kısa sürede toparlıyordu. Ve gözle görülür bir zayıflama yaptıryor.
karabuğday diyeti nasıl aydinascım.sadece buğday mı yeniyor
Ay evet ya bu karabuğday diyeti de ne ben ilk defa duyuyorum. nasıl uygulayacaz

dünkü menüm..................
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 zeytin
çeyrek ekmek
çay
iftar:
1 tabak yağsız domatesin suyuyla pişirdiğim menemen
içinde 2 kaşık kadar kıyma vardı
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 portakal

1 bardak 5 li çay
1.5 litre su

kaptancım bu akşamdan itibaren akşamdan sonraki arayı kaldırmaya çalışayım.meyveyi gece yerim artık

Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
akşam yemekleri hepimiz için tehlike aslında, ilk günlerde daha da zor oluyor ama 1-2 ayda alışıyorsun, ben çok açlık hissettiğimde ya da akşam çayının yanında birşeyler yeme isteği olduğunda ayva yiyorum, bir yerlerden duymuştum hatta bir diyetisyen ayvanın tarçına batırılıp da yenilebileceğini söylüyordu tatlı ihtiyacı için....

Canım karabuğday Migrosta satılıyor. 7.05 sanırım. Kısır gibi akşamdan demleme yapmıştım ben. Ama bazı yerlerde okudum 20 dk haşlayarak da yapılıyormuş. Yoğurtla tüketebilirsin. Yağ tuz yok. Ama bazı yorumları okudum salata gibi yaparak meyve ile birlikte de tüketerek belli oranlarda kilo vermişler. Karabuğday vücudu temizliyor gerçekten.

normalde diyetlerde sabah ilk olarak kayısı veya erik kurusu yeniyor ve üzerine birkaç bardak su içiliyor ya kızlar.barsakları çalıştırması açısından bu çok iyi geliyor.şimdi ben oruç tutarken bunu ne zaman yapsam acaba.wc. sorunu da kilo vermemeyi etkiliyor

Back
X