Tatlım cumaya artı kilo ile gelirsen almam seni takımdan içeri.. İki haftadır nota alıyoruz lütfen güzelim kendini düşünmüyosan takımı düşün..
Hem vicdan azabı yaşama daha fazla. Yeme ölçülerini aşma, iradene sahip ol tatlım.. Zararda senin elinde karda, bunu unutma..
Kaptanım merak etme sen eksiye çekmem inş.gerekirse çarş perş aç kalırım da artı çıkmam. Ben aslında çok iradeliyimdir ama bazen şartlar.......
Yoğurt kürü ciddi anlamda iştahı kesiyor...Bolll su içiriyor..
Bugün wc ile acaip dost olduk![]()
Yoğurt kürünü ben de düşünüyorum ama sonrasında yemek yemeyeyim diyorum.
Yaparsın canm yaparsın, bak kaç aydır buradayız giden kilo gitti ve daha da gidecek.Misafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.
Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..
Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.
Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///
Yaparim di mi. Yaparim yaparim.
canım sen başlayalı ne kadar oldu diyeteKaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.