Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler.ama okadar gelmedimki yeni gelen benim gibi hissettim.kaptanim benim es sorunlari ve bir turlu diyet moduna girememem bide listede olmamam gelip gidisimi aksatiyo.ama tamamende kopamiyorum burdan.ayrilis kiloma gelinceye kadar boyle devam edicek galiba
bugün sabah peynirli kepekli sandiviç kahve
öğlen ezogelin çorbası - mercimek yemeği
akşam bir şey yemedim. kahve ve kraker yiyorum.
çikolata çekiyor canım malum regl ama markete gidemiyorum gözüm döner diye. :) pastane var hemen dibimde iki tane ah ahcama bile çıkmdım bugün.
Misafirler bugün gidiyorlar, 12-13 gün misafir ağırladık , önce ablamlar sonra görümcemler inş memnun edebilmişizdir. Cuma günü de biz il dışına çıkacağız 3 günlüğüne.... Şu ana kadar 8 kg gitti. vermem gereken 13 kg var ve dönüm noktamı 10 Şubat olarak belirliyorum. Hazirana kadar 13 kg vermem lazıım .....
Canım sabah bir normal çay iştim ve şuan da yeşil çayımı içiyorum. Benim sabah kahvaltı yapma imkanım olmadığı için bir şey yiyemiyorum. Spora gelince spor felan da yapamıyorum öğle bir tost bir küçük kase puding yemeyi düşünüyorum. Akşam da 4 kaşık pırasa yemeği yanında meyvegünaydıncemre cemre ve
hepbera
haydi günlük aklınızdaki menüyü yazın bakalım. şu ana kadar yediğiniz içtiğiniz bişi var mı. spor yapacak mısınız yürüyüş vesaire.
ben erkenciyim bir bucuk saat bisiklet sürdüm![]()
Beşibiyerde çayının içinde sinameki yok canım ama yeşil çay var olması lazım hepbera nın yeşil çay eklemesine gerek yok aslında..
Evet canım meyveyi sahurda ye.. Menemene kıyma katman çok güzel olmuş proteini artırmışsın iyi etmişsin..Bunun gibi sebze yemeklerine de kıyma eklenirse hem protein açısından zengin bir menü olur hem de çocuklar için daha besleyici olur..
Günaydın :)
bugün erken kalktım. Gün doğuşunu izledim kahvemi içtim. Her şey iyi olsun diyorum ama bir şeylere atılmaya cesaretim yok. Bu yılgınlığı üzerimden atmaya çalışırken tek motivem kilo vermek, onu da veremeyince çok kötü oluyorum. Gece uyurken ince gördüm kendimi rüyamda. O kadar güzel bir rüyaydı ki. Yani aynada kendimi tanıyamadığımı söylüyordum zaten. Bi yetmiş kilo olsam valla yüzüm eski haline gelecekşimdi adeta bir yanaktan ibaretim ya
![]()
Kimisine de kilo hiç yakışmıyor arkadaşım ya.
of of.dertlendim. azıcık dert dökeyim.
Bugün de şansımıza gökyüzü masmavi, ben havadan da cok etkileniyorum. kaltım bir bucuk saat kahve içtikten sonra spor yaptım. tabi kalkar kalkmaz kellogs yedim sütle bi kase.
bu hafta hedefim 88 kg görmek.
sonraki hafta da valla listeye gireceğim iddiam büyükbaktım olmuyor yarım kilo vermeye çalışıcam. Ama valla haftaya bi bakıcam birincilik için ne olur yolu nedir
evet ya yine giricem listeye haftaya benceyemicem ulan yemicem.
![]()
Tatlım sahurda ilk olarak bunu uygulayablirsin, sonrası sahurunu hazırlar yersin..
menüm
sabah: sütlü kahve ve kellogs sütle
öğlen ezogelin corba ve iki adet galeta
akşam: muhtemelen körili tavuk yaparım.
haftaya listeye giricem falan dedim de millet beş kilo falan vermiş o neyin kafası yagaz verin bana haydi takım uyuma
![]()
@losefar senden de bir atak bekliyorum bir sürü kilo vermişsin haydi ya millet beş kiloyu bi haftada veriyor![]()
Ellssa yoğurt kürünü sizden hep duyuyorum ve okuyorum canım ama okurken bile beni tıkıyor
ama henüz bitmedi olayım. muhtemelen tartı günü de vucudum şiş olacak. ama yapan arkadaslar varsa, sonuclarını merak ediyorum. yani sadece tok mu tutyor ki yani yarım gr kilo verdiriyor gibi bir şeyler okumustum o kadar etkili mi cidden. yoksa ödem söktürücü bişi mi.
Tatlım içeriğinin faydalarını netten araştırabilirsin...Zerdeçal zencefil ve tarçının, yağ yakıcı ısıtıcı ve metobolizma hızlandırıcı özelliği birçok faydasından sadce ilk üçü.. E yoğut zaten bir fayda abidesi ve yağ yakıcı.. Sadece ödem atmıyosun yağ yakıyosun ve acaip musmutlu oluyosun çünkü zerdeçal beyni besliyen omega3 kaynağı..Ellssa yoğurt kürünü sizden hep duyuyorum ve okuyorum canım ama okurken bile beni tıkıyor
ama henüz bitmedi olayım. muhtemelen tartı günü de vucudum şiş olacak. ama yapan arkadaslar varsa, sonuclarını merak ediyorum. yani sadece tok mu tutyor ki yani yarım gr kilo verdiriyor gibi bir şeyler okumustum o kadar etkili mi cidden. yoksa ödem söktürücü bişi mi.
ben delirdim yine burayı boş buldum ya köyün delisi olarak değneğimi sallamaya geldim.
sırayla uzun süreli kaldığım kiloları yazayım aklıma gelmişken. kilit kilolarım yani, bu kilolarda bir müddet yerimde sayabilirim. coğumuzun basına gelen şey de bu aslında.
bir müddet 87 kiloda kaldım baya inemedim. bundan sonra saldım zaten 100 kiloya kadar cıktım.
ondan önce 84 kiloya lanet etmiştim inemiyordum. en nefret ettiğim kilo düğümü buydu. şimdi baya o kilodan tedirginim.
daha öncesinde 80 kiloda kalmıştım.
uzun süre 78 kilo gezmiştim.
ondan önce 73 vardı.
69'da çok kalmıştım.
hedefim zaten 60- 61 kg olmak.
yani 84 kilodan aşağıya inersem yetmişler cok hayal gelmiyor banaönümdeki en büyük engel 84e inmek ve onu aşmak
![]()
günaydıncemre cemre ve
hepbera
haydi günlük aklınızdaki menüyü yazın bakalım. şu ana kadar yediğiniz içtiğiniz bişi var mı. spor yapacak mısınız yürüyüş vesaire.
ben erkenciyim bir bucuk saat bisiklet sürdüm![]()
Canım sabah bir normal çay iştim ve şuan da yeşil çayımı içiyorum. Benim sabah kahvaltı yapma imkanım olmadığı için bir şey yiyemiyorum. Spora gelince spor felan da yapamıyorum öğle bir tost bir küçük kase puding yemeyi düşünüyorum. Akşam da 4 kaşık pırasa yemeği yanında meyve
Canım bak ne geldi aklıma. Biz kendi aramızda spor yarışması yapalım ve bunun listesini de sen tut haftalık derecelerndir herkesi..ben delirdim yine burayı boş buldum ya köyün delisi olarak değneğimi sallamaya geldim.
sırayla uzun süreli kaldığım kiloları yazayım aklıma gelmişken. kilit kilolarım yani, bu kilolarda bir müddet yerimde sayabilirim. coğumuzun basına gelen şey de bu aslında.
bir müddet 87 kiloda kaldım baya inemedim. bundan sonra saldım zaten 100 kiloya kadar cıktım.
ondan önce 84 kiloya lanet etmiştim inemiyordum. en nefret ettiğim kilo düğümü buydu. şimdi baya o kilodan tedirginim.
daha öncesinde 80 kiloda kalmıştım.
uzun süre 78 kilo gezmiştim.
ondan önce 73 vardı.
69'da çok kalmıştım.
hedefim zaten 60- 61 kg olmak.
yani 84 kilodan aşağıya inersem yetmişler cok hayal gelmiyor banaönümdeki en büyük engel 84e inmek ve onu aşmak
![]()
Tatlım içeriğinin faydalarını netten araştırabilirsin...Zerdeçal zencefil ve tarçının, yağ yakıcı ısıtıcı ve metobolizma hızlandırıcı özelliği birçok faydasından sadce ilk üçü.. E yoğut zaten bir fayda abidesi ve yağ yakıcı.. Sadece ödem atmıyosun yağ yakıyosun ve acaip musmutlu oluyosun çünkü zerdeçal beyni besliyen omega3 kaynağı..
Kızlar hedefle konuştum telden, hepinize çok selamı var, il dışındaymış, kayınbabası hastalanmış amelyattan çıkmasını bekliyorlardı.. Uzunda bir süreç olacak sanırım, takıma da bu sürede giremicem beni izne ayırın dedi...
Bu hafta çok kötüyüm ben. Eve gidiyorum hiç enerjim kalmıyor sanki elim kolum ağırlaştı. Enerji vericek biraz motive edicek birşeylere ihtiyacım var. Spor dahi yapamıyorum: zorla kendime yemek hazırlıyorum. Bu hafta sanırım ödemde yaptım.
Acil yardıma ihtiyacım var. cuma günü sanırım tartıda eksi rakamları göremeyeceğim diye endişeleneiyorum. Ama bir haftadır zorlada olsa spor yapmaya çalışıyorum özellikle ip atlama hareketi selilütlerim sanki eskisi kadar rahatsız edici durmuyor.
İp atlama zıplamak ayaklarımı çok yerden kaldırmıyorum. 80' e kadar durmadan yapabiliyorum. Ayaklarımın altında ip varmış gibi yapıyorum. Kollarımıda ip çevirir gibi yapıyorum. Genellikle 300 -400 adet yapıyorum günde. Max. 30 dk mı alıyor ama etkisi çok oldu. Masa başı çalıştığım için omuz, kol ve boyun ağrılarım vardı. Onlar hafifledi.oğlun da senin enerjini bitiriyodur aydinas.şimdi onun en hareketli zamanları değil mi..ip atlama hareketi..yani zıplamak gibi mi
İp atlama zıplamak ayaklarımı çok yerden kaldırmıyorum. 80' e kadar durmadan yapabiliyorum. Ayaklarımın altında ip varmış gibi yapıyorum. Kollarımıda ip çevirir gibi yapıyorum. Genellikle 300 -400 adet yapıyorum günde. Max. 30 dk mı alıyor ama etkisi çok oldu. Masa başı çalıştığım için omuz, kol ve boyun ağrılarım vardı. Onlar hafifledi.
Evet canım bana süt köyden geliyor ben evde yapıyorum yoğurdumu, tamamen doğal yani..15 gün kadar ben de denedim bu kürü.ama fena wc sorunu yaşadım.normal süt te içemiyorum zaten.laktozla sıkıntım var.özel süt alıp yoğurt mayalamam lazımmış.uğraşmak istemedim.özellikle akşam yediğimde tokluk veriyordu.tavsiye ederim
Akşam menü sonrası yeşil çay iç canım yada işten çıkmadan, acaip enerji verir, en doğal doping yeşil çay ve şekersiz Türk kahvesidir..Bu hafta çok kötüyüm ben. Eve gidiyorum hiç enerjim kalmıyor sanki elim kolum ağırlaştı. Enerji vericek biraz motive edicek birşeylere ihtiyacım var. Spor dahi yapamıyorum: zorla kendime yemek hazırlıyorum. Bu hafta sanırım ödemde yaptım.
Acil yardıma ihtiyacım var. cuma günü sanırım tartıda eksi rakamları göremeyeceğim diye endişeleneiyorum. Ama bir haftadır zorlada olsa spor yapmaya çalışıyorum özellikle ip atlama hareketi selilütlerim sanki eskisi kadar rahatsız edici durmuyor.
Ben onu her menü sonrası 100 kez yapıyorum, sarkan karın bölgesi çok çabuk toparlanıyor, evet çok faydası var canım.İp atlama zıplamak ayaklarımı çok yerden kaldırmıyorum. 80' e kadar durmadan yapabiliyorum. Ayaklarımın altında ip varmış gibi yapıyorum. Kollarımıda ip çevirir gibi yapıyorum. Genellikle 300 -400 adet yapıyorum günde. Max. 30 dk mı alıyor ama etkisi çok oldu. Masa başı çalıştığım için omuz, kol ve boyun ağrılarım vardı. Onlar hafifledi.