Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sitede her bloğun altında spor salonu var ama üşengeç ben yarım saatimi bile oraya ayırmıyorum.eve gidince bunu yapmaya çalışayım.
Canım sen oruçsun ama, sanırım borç orucu tutuyosun, bitir öyle başla, yada iftar sonrası..

günaydın kızlar.
Menüm
Sabah: 1 dilim beyaz ekmek, az tulum peyniri, 5 zeytin , 2 lokma çilek reçeli.
Ara:Türk Kahvesi ve leblebi

Öğlen: İşyerindeki arkadaşlar lahmacun yaptıracaklar ne kdr yerim bilmiyorum.
Akşam:Tavuk ve mercmk çorb

günaydın kızlar. Kilo bildirimini bu gün mü yapacaktık yoksa yarın mı

günaydın losefar, cemre....günaydın takımın güzel hatunları...................

Canım sen oruçsun ama, sanırım borç orucu tutuyosun, bitir öyle başla, yada iftar sonrası..

borç evet akrepcim.zaten spor falan yapamadım.yemeği yiyince bir de günün yorgunluğu...bişey yapacak halim kalmıyor.dediğin gibi sonra başlayayım

lahmacun olmayaymış iyiymiş

dünkü menümü yazayım.............
sahur:
1 kk peynir
çeyrek ekmek
1 haşlanmış yumurta
çay
1 muz
yarım portakal
iftar:
1 tabak yağsız domatesin suyuyla pişirdiğim kıymalı mantar
1 kase yoğurt

2 fincan bitki çayı

1.5 litre su

kilo bildirim günü bildiğim kadarıyla yarın cemrecim
kilo bildirimi yarın , listelerin oluşturulması için genelde sabah erkenden bildiriyoruz.
Dün akşam yatarken açlıktan ölüyordum. Sulu köfte ve salata vardı ekmeksiz yedim. Eşimde ekmek yemedi , ama o çayın yanında baklava yedi, soruyorum sen acıkmadın mı diye yooook diyor.Neyse ki sabah oldu:))

çok hoşsun losefar..kendimiz aç olunca herkesi aç sanıyoruz
amaaaaa baklavayı yemediğin için sana kocaman alkış canım..ben dayanamazdım

Günyadın arkadaşlar, bugün dökülüyorum biraz sırtıma doğru yayılan bir ağrı var. Geçer ama. Akşam tiyatroya gideceğim ve yemek yememeyi düşünüyorum, çünkü dışarıdayken arkadaşlarıma uyuyorum nefsime yenilip. Milletin içerisinde salata da yemek istemiyorum diyet yaptığımı anlamasınlar diye.

Sabah arkadaşlarımla olduğum için kahvaltıda abarttım çünkü.

Kahvaltı: iki dilim su böreği, çay, domates salata peynir zeytin reçel
öğlen: gizli gizli nesfit süt

akşam: -

Ellssa önerini gördüm sporla ilgili. başlık içerisinde yapılabilir böyle bir şey. herkes kilosunu bildirir ve spor için liste oluşturulur. Her gün sporunu yapan listede yanına artı atar diye düşündüm. Bunun süresini de kendilerine bağladım fikrimde en az yarım saat olsun diye düşündüm. Bir iki egzersiz önerebilirim. Benim de yaptığım. Aslında çok spor yapmak değil etkili spor yapmak önemli. Misal 1 numalı ağırlıkla bir saat bisiklet çevirmek bisiklet çevirmek değildir pek. İnsan ter atınca efektif bir spor yapmış oluyor daha çok.

Şu an aktif olmayan arkadaslarımızdan kim vardı. arada gelenler ve uğramayacağını söyleyenler oldu. hedef vardı elçin vardı. anbuyanbu nun durumu neydi. nurceng vesaire arada mı geliyordu. Takip edemiyorum. :)

offfff...ne güzel kahvaltı olmuşşşşş
yarınki kilo bildirimleriyle spor listesi de netleşir bence..

Evet canım seni göremiyorum ve daha sık görmek istiyorum şekerim seni..
Sorunlarını paylaşırsan yardımcı olurum ister burdan ister özelden, konuşmak paylaşmak sana da iyi gelecektir eminim..

S.a. bacilarim.Kaptancim cok sagol ama benim durumlar hep ayni.kimseyide sorunlarimla sıkmak istemiyorum.dun tartildim kiloda almisim moralim sifir oldu.ama yarin tartilip kilomu yazarim İnsaallah.ama bir turlu rejim moduna giremiyorum.
yeni arkadaslar cok iyi gidiyo Masaallah bu gidisle bizim grup listelerde derece alir İnsaallah

Merhabalar.kac gündür giremedim.cok yoğundum ama aklım sizde idi.oglenleri hep dışarda yedim ama aksamlari yogurt tarçın yulaf yedim.ve hiç tartışması. Bakalım yarın ne olacak.

Merhabalar.kac gündür giremedim.cok yoğundum ama aklım sizde idi.oglenleri hep dışarda yedim ama aksamlari yogurt tarçın yulaf yedim.ve hiç tartışması. Bakalım yarın ne olacak.
Mrhba cnm yogurt tarcin yulaf üçlemesinin sonucunu bayagi merak ettim,bu hafta kilo verirsen ben de haftaya senin metodu uygulayacagim.

***2.TAKIM 398. ETAP*** HAFTANIN ONBİRİNCİSİ

akrep33 ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51%)
nurceng (56,4 / 56,4 / 0 / 0,0%) Sabit / Mezun ediyoruz

siyahbeyaz006( 69.2 /69.2 /0 / 0%) Sabit
losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %0,29)
Paleland( 89,2 / 88,8 / 0,4 / 0,45%)
3lcin( 76.8 / / / %)İzne ayrıldı
hedef52 (64,2 /65,8 /-1,6/-2,5 % )

2.Takım Ortalaması:-0,18%

***2.TAKIM 399. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,4 / / / %)
Paleland( 88,8 / / / %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: %

Kızlar 12:00 den sonra dışarı çıkıcam..Bildrimlerinizi acil yapın, sonraya kalan listeye giremez bilginize..

Naptın losefar, yatmadan önce yemek yenirmi, çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…